Düğünüme 10 gün kala terk edildim

Ne kadar zor bir durum anlaya biliyorum.10gun kala hemde.Allah sabr versin.sana tavsiyem sakin pesindengitme ikna etme.bu isin sonu yok bence

Allah sabir ve kolaylik versin cnm. Zor bir durum okadar hayal kurmusken yari yolda birakilmak
Belkide böyle daha hayirlisi cnm. Yarin öbürgün bosanacagina simdi ayrilmaniz daha hayirlidir belkide. 1 kapi kapanir 10 kapi acilir sen icini ferah tutmaya bak suc sende degil

Kesinlikle çok zor bir durum. Ama şükür ki destek olan bir çok güzel insan var çevremde. Atlatacağım ve hayatıma kaldığım yerden devam edeceğim inşallah.

Çok teşekkür ederim. Hakkımızda hayırlısı buymuş. Ama işte insan ayrılığın bile medeni bir insana yakışır şekilde olmasını istiyor. Demek ki bunu yapabilecek kadar bile güveni yoktu. Çok yanlış tanımışım, tek üzüldüğüm bu.

Bence nerden dönersen kardır işine dönmüş
Evlendikten 10 gün sonra yapsa daha kötü olurdu
Sorumluluk sahibi değilmiş
Kesinlikle çok zor bir durum. Ama şükür ki destek olan bir çok güzel insan var çevremde. Atlatacağım ve hayatıma kaldığım yerden devam edeceğim inşallah.

Üzülmeyin diyemiyorum elbette üzüleceksiniz.
Fakat evlenip boşanmaktansa şimdiden bitmesi daha hayırlı olmuş.
Rabbim daha iyi kapılar açsın size..
O kadar karaktersizmiş ki ucuz kurtulduğuma dua ediyorum. Üzülmeyi bir kenara bıraktım şükretmeye başladım. Sadece şakınım. Bir insan kendisini nasıl bu kadar gizleyebilir?

O kadar karaktersizmiş ki ucuz kurtulduğuma dua ediyorum. Üzülmeyi bir kenara bıraktım şükretmeye başladım. Sadece şakınım. Bir insan kendisini nasıl bu kadar gizleyebilir?
İşte göremiyoruz insanların gerçek yüzünü, keşke içini açıp bakabilsek ama mümkün değil..

Bu mesajlarn yazıldığı tarihte sevdigim adamdan evlenme teklifi alıyordum. Ve iki gun oncesine kadar cok mutluyduk. 10 gun sonra sozlenecektik. Birbirimizi cok sevdiğimizi saniyordum. Ama cok seven sadece benmisim. O ailesini kendini daha cok sevmis meger. Annesi beni cook ama cok severken simdi beni istemiyor. Ve ben dogru duzgun bir sebep bile sunulmadan terk edildim. Buna dayanamıyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum. Söylenenler yasananlar hayaller aklimdan çıkmıyor.. inanmak kabul edip oturmak istemiyorum ama elimden geln bir sey de yok. Cunku ben bu adami defalarca affettm onun icin her seye katlandm herkesi karşıma aldım ama gelin görün ki o bunu yapamadı.

Cok uzuldum. En azindan senin icin hayirli birisi degilmis bunu gordun. Evlendikten sonrada yapabilirdi. Gez eglen kafani dagitacak seylerle ugras :)

Yaşadığın hayalkırıklığını tahmin edebiliyorum. Hani demişsin ya "annesi beni çook seviyordu birden sevmez oldu." Aslında o ne biliyor musun? Annesi seviyor görünmüş oğlumu karşısına almamak için. Bu çok akıllıca bir taktik. Seni sevmiyor görünse, oğlu sana daha çok meyledecekti. Seni seviyor görünüp, içten içten işlemiş olabilir oğlunu sana karşı. Ben de çok sevildiğimi düşünüyordum. Çünkü gerçekten safça sevdim ailesini. Son anda bana değer vermediklerini fark ettim. Yani oğullarını mutlu ettiğim sürece değerli ve sevilecek biriydim onlar için. Ki bu gerçek ve samimibir sevgi değil. Miş gibi bir sevgi. Yürekten beni sevecek kabullenecek bir aile istiyorum ben. Aynı şekilde ben de içten olarak onları sevmek kendimi o aileye ait hissetmek istiyorum. Çünkü evlilikte ailenin önemi yadsınamaz bir gerçek.
Böyle bir anda sebepsiz gibi görünen ayrılıklarda çok büyük hayırlar gizli olduğunu düşünüyorum. Nasip olursa her şekilde oluyor çünkü. Nasip olmayınca da pamuk ipliğine bağlıymış gibi kopup gidiveriyor. Dönüşü ve tamiri mümkün değilse önüne bakmalısın. Geçmişi çok sorgulama. Lütfen kendine yüklenme bu süreçte. Nedenini,niçinini sorguladıkça için daralır. Hayırlısı buymuş de kabullen. Kabullenmek bu işin püf noktası.
Güzellikle kal... Kendine güzel davran :)

Cok uzuldum. En azindan senin icin hayirli birisi degilmis bunu gordun. Evlendikten sonrada yapabilirdi. Gez eglen kafani dagitacak seylerle ugras :)

Teşekkür ederim. Ayrılalı iki ay olmadı, çok şükür atlattım. Bırakıp giderken ne kadar karaktersiz bir insan olduğunu adeta gözüme soktuğu için ayrıldığıma üzülmüyor, aksine şükrediyorum. Bu arada çok değil yirmi gün sonra pişman olup geri döndü ;ama ben beni bıraktığı yerde değildim.
Herkes ettiğini bulur. Bunu bilir bunu söylerim. Vicdanım rahat, bunun huzuru ve mutluluğu içindeyim :) "Allah herkesin kalbine göre versin." çok güzel bir duadır. Buna yürekten yüzlerce kez amin diyebilirim. Ya o?

Terbiyesizlik yaptıgı neyse zararın neresinden donerseniz kardır.ahınızdan korksun bence

Terbiyesizlik yaptıgı neyse zararın neresinden donerseniz kardır.ahınızdan korksun bence

Bir de mesajla terk edildim. Lütfedip aramadı bile. Ama beddua ettim hem de ömrümde ilk kez. Yani o anki iç acısının tarifi imkansız. Gayriihtiyari o duyguyla ah ettim, Allah'a sığındım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…