Düğünüme 10 gün kala terk edildim

Bir de mesajla terk edildim. Lütfedip aramadı bile. Ama beddua ettim hem de ömrümde ilk kez. Yani o anki iç acısının tarifi imkansız. Gayriihtiyari o duyguyla ah ettim, Allah'a sığındım.
biz kardesimi ayırdık nisanlisindan severek ayrildilar simdi o kız gibi duzgun birini bulamadik herbirinde ayri sorun.Ah mutlaka tutuyor kiza gelince evlendi cocuk sahibi oldu ve de mutlu gorunuyor

biz kardesimi ayırdık nisanlisindan severek ayrildilar simdi o kız gibi duzgun birini bulamadik herbirinde ayri sorun.Ah mutlaka tutuyor kiza gelince evlendi cocuk sahibi oldu ve de mutlu gorunuyor
Keşke böyle bir şey yapmasaymışsınız. En azından hata yaptığınızı fark etmişsiniz. Ah öyle bir şey ki insanın bir ömür yakasını bırakmaz.
Kızla görüşme imkanınız olursa bence bir helallik isteseniz içiniz rahatlar. Çünkü bu öyle bir şey ki bu ayrılıkta sizin de payınız varsa ettiği ah sizi bile etkileyebilir.
Mesela ben o şahsiyete öyle beddualar ettim ki eğer tutarsa adamın ömrü sürünerek geçer. Şimdi düşünüyorum da vicdanım elvermiyor o bedduaların tutmasına. O beni üzüp gitti ama yine de merhametsiz olamıyorum. Yani kız da böyle düşünüp size helallik verse işleriniz yoluna girer diye düşünüyorum.

helallik alınsa da degisen bir sey olmuyor aslında hak hakkı mutlaka alıyor.Anne baba ayrı gariban bir kızdı buyuk hata yaptık, fazlasıyla tuttu ahı da zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…