Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin .Zor ötesi bir durum. Kendimi geçtim ailem için üzülüyorum. Beni üzgün görmeye dayanamıyorlar.Ne kadar zor bir durum anlaya biliyorum.10gun kala hemde.Allah sabr versin.sana tavsiyem sakin pesindengitme ikna etme.bu isin sonu yok bence
Çok teşekkür ederim. Hakkımızda hayırlısı buymuş. Ama işte insan ayrılığın bile medeni bir insana yakışır şekilde olmasını istiyor. Demek ki bunu yapabilecek kadar bile güveni yoktu. Çok yanlış tanımışım, tek üzüldüğüm bu.Allah sabir ve kolaylik versin cnm. Zor bir durum okadar hayal kurmusken yari yolda birakilmak
Belkide böyle daha hayirlisi cnm. Yarin öbürgün bosanacagina simdi ayrilmaniz daha hayirlidir belkide. 1 kapi kapanir 10 kapi acilir sen icini ferah tutmaya bak suc sende degil
Kesinlikle çok zor bir durum. Ama şükür ki destek olan bir çok güzel insan var çevremde. Atlatacağım ve hayatıma kaldığım yerden devam edeceğim inşallah.Bence nerden dönersen kardır işine dönmüş
Evlendikten 10 gün sonra yapsa daha kötü olurdu
Sorumluluk sahibi değilmiş
O kadar karaktersizmiş ki ucuz kurtulduğuma dua ediyorum. Üzülmeyi bir kenara bıraktım şükretmeye başladım. Sadece şakınım. Bir insan kendisini nasıl bu kadar gizleyebilir?Üzülmeyin diyemiyorum elbette üzüleceksiniz.
Fakat evlenip boşanmaktansa şimdiden bitmesi daha hayırlı olmuş.
Rabbim daha iyi kapılar açsın size..
Teşekkür ederim desteğiniz için. Sarsılan güvenimi nasıl tamir edeceğim bilemiyorum.Hayirlisi seni anlayabiliyorum ama buda geçecek canım inan bana geçiyor.
İşte göremiyoruz insanların gerçek yüzünü, keşke içini açıp bakabilsek ama mümkün değil..O kadar karaktersizmiş ki ucuz kurtulduğuma dua ediyorum. Üzülmeyi bir kenara bıraktım şükretmeye başladım. Sadece şakınım. Bir insan kendisini nasıl bu kadar gizleyebilir?
Bu mesajlarn yazıldığı tarihte sevdigim adamdan evlenme teklifi alıyordum. Ve iki gun oncesine kadar cok mutluyduk. 10 gun sonra sozlenecektik. Birbirimizi cok sevdiğimizi saniyordum. Ama cok seven sadece benmisim. O ailesini kendini daha cok sevmis meger. Annesi beni cook ama cok severken simdi beni istemiyor. Ve ben dogru duzgun bir sebep bile sunulmadan terk edildim. Buna dayanamıyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum. Söylenenler yasananlar hayaller aklimdan çıkmıyor.. inanmak kabul edip oturmak istemiyorum ama elimden geln bir sey de yok. Cunku ben bu adami defalarca affettm onun icin her seye katlandm herkesi karşıma aldım ama gelin görün ki o bunu yapamadı.
Cok uzuldum. En azindan senin icin hayirli birisi degilmis bunu gordun. Evlendikten sonrada yapabilirdi. Gez eglen kafani dagitacak seylerle ugras :)
Terbiyesizlik yaptıgı neyse zararın neresinden donerseniz kardır.ahınızdan korksun bence