• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğünüme 1 ay kaldı, müzik konusunda yardim

renkber

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
47
0
46
kızlar düğüne 1 ay kaldı hiç bir şey belli değil lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum. yabancıları dinledim çokta bana göre olmadığına karar verdim. en iyisi türkçe müzikler ama hiç bi fikrim yok şuan tek umut burda :((

Bence yabanci tercih et derim ama ilede turkce olsun dersen sezen aksunun bir sarkisi varya seyirlik degil omurluk olsun o guzel enazindan modern...

o şarkı baya eskidi yeni bir şey arıyorum. nişanımda "eksik"parçasıyla dans etmiştik. yabancı tavsiye edebileceğin bir şeyler varmı peki? yalnız anlamlı olmalı çok yavaş ve çok hızlı olmamalı ;)

Panik yok ben varım burda :)

Hemen listeyi yazıyorum canımmm :)
Yerli şarkılardan pek uygun yok bence yabancı yap bi Soner Arıca-Seni Seviyorum fena değil canım
Giriş Müziği için Kitaro – Sundance 1987
İlk dans Shania Twain – You’re Still The One
Ve pasta keserken kesinlikle Can Atilla – Rumeli Hisarının Yapılışı süper süper oluyor canım inan ki :)

Araştırmana gerek yok liste hazır beğeneceğine eminim :) Öpüyorum şimdiden mutluluklar :)

Yavuz Çetin-O'nun Şarkısı. Güzel bir şarkı ve çok bilinen bir şarkı değil.Diğer yazılanlar çok klasik.Her 2 çiftten birinin kullandığı parçalar.Değişik bir şey bulun bence.

canım düğündeki şarkın neydi ilk dansı neyle yaptın merak ediyom,sen de bana tavsiye verir misin acabaa :))

Back