• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünüm var:)))

çok çok teşekkür ederim arkadaşlarım. gercekten iyiki varsınız iyiki yanımdasınız.

sizleri çok ama çok seviyorummm
:enbuyukkk:a.s.:1hug:

kızlar 04.07.2009 ctesi günü düğünüm var çok ama çok heyecanlıyımmm:)))))))):içelim:

103.gif

:dance::dance::dance::dance::dance::teytey:Lorke Lorke Lorke Delalım Lorke

canım çok az kalmış, bugünlerin kıymetini bil tadını çıkar, hiçbir şeyi kendine stres etme.sonra hatırlayınca çok üzülürsün. mutluluklar, inşallah herşey gönlünce olur...

anaaa fıstıkıma bak heleee..büyümüş okulunu bitirmişte evleniyooo...
canım benim hayırlı uğurlu olsun evlende gör ...
yok yok çok güzel bişi tavsiye ederim...of of ben hala sınavların açıklanmasını bekliyorum put gibim...
kıs hemen çocuk yapma daha 4 bitcek tamammı hade bakem.

Allah tamamini erdirsin insallah, bir yastikda kocasti rabbimiz Aminnnnnn!
darisi bekarlarin basina
tey tey tey teyyyyyy, cok az kalmis heyecan heyecan :D

aa benim de dügünüm aynı gün olmuştu şekerim biz çok mutluyuz eşimle 5 yıl bitti hala herşey ilk günkü gibi çok güsel umarım sende çok mutlu olursun..........

amin canım benim amin inşallah:) Alllah mutluluğunu arttırsın ...
4 temmuz Amerika nın kurtuluşu:)))))))))

sanırım kısa bi süre sorada bebişiniz olmuş:) fazla beklemeden:) Allah bağışlasın:)

amin canım benim amin inşallah:) Alllah mutluluğunu arttırsın ...
4 temmuz Amerika nın kurtuluşu:)))))))))

sanırım kısa bi süre sorada bebişiniz olmuş:) fazla beklemeden:) Allah bağışlasın:)

evet canım 7 ay sonrada hamile kaldım çok tatlı bi kızımız var eşimide kızımıda çok seviyorum çok mutluyum umaım sende öle olursun........

evet canım 7 ay sonrada hamile kaldım çok tatlı bi kızımız var eşimide kızımıda çok seviyorum çok mutluyum umaım sende öle olursun........

bende kızları cok severim:) belki o yöndede kaderimiz aynı olur:))))))))):teytey:

Back
X