canim bence hicc takilma ve icinden nasil geliyorsa oyle dans et:)) Ben bildigin yildiz tilbe gibiyim yani videoyu izledikce guluyoruzkızlar yakın zamanda düğünüm var, oynamayı çok istiyorum çok seviyorum oynayanları izlemeyi falan ama ben hiç beceremiyorumsenkronizasyon sorunum var kollarım bacaklarım hiç müziğe uymuyor ritme ayak uyduramıyorum çok komik gözüküyorum :d
normal dans olsun, oryantel,roman havası olsun ankara havası olsun hiç birini yapamıyorum ya hareketlerim uyumsuz ve komik oluyor, şöyle narin narin oynamak istiyorum düğünümde kınamda:d
mesela bazı insanlar var çok güzel oynayamasalar bile her tür müzikte basit hareketler de olsa güzel ayak uyduruyolar.
Nasıl öğrenebilirim güzel dans etmeyi :)? Gelinlikten zaten bacak hareketlerim çok belli olmucak ama mesela bazı düğün videolarında görüyorum kollarını ellerini çok güzel oynatan kadınlar var işveli işveli :d onu da beceremezsem diye korkuyorum nerden öğreniyolar nasıl yapıorlar o el kol hareketlerini :)) Dans dersi alalım dedik ama en az 5-6 kez gitmemiz gerekiyor ve düğün zamanı o kadar çok masraf oluyor ki ona bütçe ayıramadık
Valla bende öyleydim hataımda ilk defa kınamda ve düğünümde oynadım.Gelinliğim balıktı kabarıksa daha kolay olurkızlar yakın zamanda düğünüm var, oynamayı çok istiyorum çok seviyorum oynayanları izlemeyi falan ama ben hiç beceremiyorumsenkronizasyon sorunum var kollarım bacaklarım hiç müziğe uymuyor ritme ayak uyduramıyorum çok komik gözüküyorum :d
normal dans olsun, oryantel,roman havası olsun ankara havası olsun hiç birini yapamıyorum ya hareketlerim uyumsuz ve komik oluyor, şöyle narin narin oynamak istiyorum düğünümde kınamda:d
mesela bazı insanlar var çok güzel oynayamasalar bile her tür müzikte basit hareketler de olsa güzel ayak uyduruyolar.
Nasıl öğrenebilirim güzel dans etmeyi :)? Gelinlikten zaten bacak hareketlerim çok belli olmucak ama mesela bazı düğün videolarında görüyorum kollarını ellerini çok güzel oynatan kadınlar var işveli işveli :d onu da beceremezsem diye korkuyorum nerden öğreniyolar nasıl yapıorlar o el kol hareketlerini :)) Dans dersi alalım dedik ama en az 5-6 kez gitmemiz gerekiyor ve düğün zamanı o kadar çok masraf oluyor ki ona bütçe ayıramadık
Yengem de benzer durumdaydı. Gunlerce çalıştık ama nasıl bir çalışma... Dünyayı kurtarmak istesek başarirdik o derece. Ama yok olmadı bir türlü. Sonra düğün esnasında onun hep ortada oynarmış gibi yapması geldi aklımıza. Elinde mendiller arada alkışladı, arada sağa sola hareket ederek dans edermiş gibi davrandı , koca halayın ortasında oynar gibi davrandı kimse de bir şey anlamadı. Gördüğüm en keyifli gelindi. Boşverin süzülmeyi atın kendinizi ortaya keyfini çıkarın.
Ben de aynı durumdayım ama umrumda değilo gece amuda kalksam kimse gıkını çıkaramaz
canim bence hicc takilma ve icinden nasil geliyorsa oyle dans et:)) Ben bildigin yildiz tilbe gibiyim yani videoyu izledikce guluyoruzAma o gun senin en guzel gunun icinden geldigi gibi takil belliki yetenek yok zoraki isve cilve de olmuyor tecrubeyle sabit
Amaaaan biz esimle dugun gunu salona girip giris dansini yapip herkes oynamaya cikinca dugunden kacmayi dusunuyordukne dugunleri sever ne oynamayi ama kacis yok iki don iki elini oynat tamam dir bosveeer
Hayatimda bir tek kendi dügünümde oturmadan oynadim
Dügün bitti eve geldik ben hala oynuyordum:)
Ilk ve sondu tabi:))
O atmosfer öğretiyor oyun oynamayi merak etmeyin ankara havasini bile beceremem ben kollar bi yere gider ayaklar bi yere diyim o derece bilmem oynamayi:)
Kollarınızı bir sağa bir sola sallayın yeter. Sizin zaten sadece üst tarafınız görünecek. Tadını çıkarın bence. Dünyanın en kötü oynayan gelini bile olsanız o gün sizin en eğlenceli günlerinizden biri olacak :) Şimdiden mutluluklar dilerim.
Muzik ritmine dikkat ederseniz neden olmasin, herkez dogar dogmaz zeybek oynayamiyor haliyle
Valla bende öyleydim hataımda ilk defa kınamda ve düğünümde oynadım.Gelinliğim balıktı kabarıksa daha kolay olurNormal dansı nişanlınızla çalışın yavaş yavaş.Oyun havalarında zaten arada kaynıyosun kolları halletsen yeter.O anın heycanıyla mutluluğuyla zaten içinden geliyo oynamak Şimdiden mutluluklar.
Hadi kendi kendine oyna sallan da o sırayla karşına geçenler yok mu benimle de karşılıklı oyna hareketi beni bitiyor
Ayni düsünceye bende kapildim, ac Dügün kayitlarini, Ses sistemi son ses & basla!kendi dugununde benim kadar oynayan gelin yoktur sanirim.kv saolsun surekli bu konuda laf sokar.basta bende hic beceremezdim video falan izleyip evde tek basiniza deneyin goreceksiniz ki harika oynuyosunuz.ben oyle ogrendim keske yine dugunum olsada oynasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?