Dügünüm bile olmadi :(((

inan bana kalben üzüldüm keşke böyle olmasaydı keşke biraz daha farklı düşünseydi ailen.sonuçta resmi nikahla evlenmişsin.ne kaçarak onları küçük düşürmüşsün ne de rencide edecek başka bir davranışın olmuş.şu saatten sonra ne yapılır nasıl telafi edilir bilmiyorum ama üzüntünü içtenlikle paylaşıyorum

canımmm... arkadaşların aileni bir araya toplayıp ufak bir yemek verip düğün tarzı bir şey yapsanız? senden değerli değil ki bu

Ne nişanlar yapılıyor, ne düğünler oluyor, ama sonrası hatırlanmak bile istenmiyor resimler yırtılıyor. Eşinle mutlu musun onemli olan bu bence.

sen en azından gelinlik giymişsin arkadaşım ben onu bile giyemedim

bunları düşünmemeye çalışın mutlu bir evliliğiniz varsa gerisi boş.ayrıca nikah tazeleme yapabilirsiniz gelinlik giyer sazlı- sözlü yemekli bir kutlama da yapabilirsiniz hem eğlenmiş kafa dağıtmış da olursunuz hem de yapamadıklarınızı bi nevi yapmış olursunuz..

içinizde ukteler kalması normal ,insan hayatta kaç kere söz ,nişan ,kına vs yaşar ,aileniz sonuçta istemsizde olsa izin vermiş evlenmenize,aileniz bana kolay yolu seçmiş havası verdi ler .sevgiler.

Düğünden önce eşin ile beraber mi yaşıyordunuz babanız öğrendi düğün felan olmasın hemen nikah yapın oturun mu demeye getirdi acaba

tabiki beraber yasamiyorduk !!!!!!
kızma arkadaşım baban evlenmene izin vermiş fakat düğün dernek istemeyince acaba mı dedim
kaldı ki beraberde yaşayabilirdiniz yargılamak bize düşmez bizim toplumumuz kaldırmıyor ama öyleyse belki babanız hemen nikah yapın deyip tepki vermiştir dedim

bi tören yapsanız, bi yemek filan aytarlasanız böyle düğün gibi, çok mu geç? annem 50 yasını gecmıs ama hala soyler durur, boyle seyler ınsanın ıcınden cıkmıyor, babam bazen takılır yaslarına bakmadan, sana bı dugun yapıcam dıye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…