• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dügünüm bile olmadi :(((

inan bana kalben üzüldüm keşke böyle olmasaydı keşke biraz daha farklı düşünseydi ailen.sonuçta resmi nikahla evlenmişsin.ne kaçarak onları küçük düşürmüşsün ne de rencide edecek başka bir davranışın olmuş.şu saatten sonra ne yapılır nasıl telafi edilir bilmiyorum ama üzüntünü içtenlikle paylaşıyorum

Ahhh ahhh evlenirken o heycanla önemsememistim ama simdi düsününce icimde hala bi yara gibi duruyo :(((
Galiba ömür boyuda böyle kalacak :(
Benim esim türk degil ingiliz ama müslüman olmus yillar önce, yabanci oldugu icin ailem karsi cikti evlenmemize :( bütün sülalem karsi cikti daha dogrusu...
Sonra babami ikna ettik zorla evlendik simdide görüsüyorum ailemle ama evlenirken ne dügünüm oldu ne nisanim nede kina gecem :(((( annem ceyiz bile vermedi , hakli bi yerde ama bende ilk defa evlendim yani kötü bisey yapmadimki, sevdim evlendim...
Babam evlenirken dügün falan olmicak dedi hemen bi nikah yapin olsun bitsin dedi oda hakli tabi ama sonrada kiyamadi bana en azindan bi gelinlik bide bi taki seti alacaksiniz dedi esimle kayinbabama onlarda tamam dediler..
Bi gelinlik giydim yani ama nebilim nerde bi söz nisan dügün görsem icim burkuluyo gözlerim doluyo aglayasim geliyo zor tutuyorum kendimi, bogazima bi dügüm oturuyoki sormayin gitsin cok fena , suan bunlari yazarken bile gözlerim dolu dolu...
Tek sucum yabanci birini sevmekmi benimde hakkim yokmuydu dügüne derneye en azindan bi ceyize?
Neyse icimi dökmek istedim tskler..

canımmm... arkadaşların aileni bir araya toplayıp ufak bir yemek verip düğün tarzı bir şey yapsanız? senden değerli değil ki bu

Ne nişanlar yapılıyor, ne düğünler oluyor, ama sonrası hatırlanmak bile istenmiyor resimler yırtılıyor. Eşinle mutlu musun onemli olan bu bence.

Ahhh ahhh evlenirken o heycanla önemsememistim ama simdi düsününce icimde hala bi yara gibi duruyo :(((
Benim esim türk degil ingiliz ama müslüman olmus yillar önce, yabanci oldugu icin ailem karsi cikti evlenmemize :( bütün sülalem karsi cikti daha dogrusu...
Sonra babami ikna ettik zorla evlendik simdide görüsüyorum ailemle ama evlenirken ne dügünüm oldu ne nisanim nede kina gecem :(((( annem ceyiz bile vermedi , hakli bi yerde ama bende ilk defa evlendim yani kötü bisey yapmadimki, sevdim evlendim...
Babam evlenirken dügün falan olmicak dedi hemen bi nikah yapin olsun bitsin dedi oda hakli tabi ama sonrada kiyamadi bana en azindan bi gelinlik bide bi taki seti alacaksiniz dedi esimle kayinbabama onlarda tamam dediler..
Bi gelinlik giydim yani ama nebilim nerde bi söz nisan dügün görsem icim burkuluyo gözlerim doluyo aglayasim geliyo zor tutuyorum kendimi, bogazima bi dügüm oturuyoki sormayin gitsin cok fena , suan bunlari yazarken bile gözlerim dolu dolu...
Tek sucum yabanci birini sevmekmi benimde hakkim yokmuydu dügüne derneye en azindan bi ceyize?
sen en azından gelinlik giymişsin arkadaşım ben onu bile giyemedim :(

bunları düşünmemeye çalışın mutlu bir evliliğiniz varsa gerisi boş.ayrıca nikah tazeleme yapabilirsiniz gelinlik giyer sazlı- sözlü yemekli bir kutlama da yapabilirsiniz hem eğlenmiş kafa dağıtmış da olursunuz hem de yapamadıklarınızı bi nevi yapmış olursunuz..

içinizde ukteler kalması normal ,insan hayatta kaç kere söz ,nişan ,kına vs yaşar ,aileniz sonuçta istemsizde olsa izin vermiş evlenmenize,aileniz bana kolay yolu seçmiş havası verdi ler .sevgiler.

Düğünden önce eşin ile beraber mi yaşıyordunuz babanız öğrendi düğün felan olmasın hemen nikah yapın oturun mu demeye getirdi acaba

bi tören yapsanız, bi yemek filan aytarlasanız böyle düğün gibi, çok mu geç? annem 50 yasını gecmıs ama hala soyler durur, boyle seyler ınsanın ıcınden cıkmıyor, babam bazen takılır yaslarına bakmadan, sana bı dugun yapıcam dıye..

Back