• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dügünüm bile olmadi :(((

Kıyamam ben sana.Yalandan da olsa diyorsun o kadar çok üzülmüşsün sen. Sana değer veren bir eşin var yakında bebişin de olucak keşkelerle değil tadını çıkartarak yaşa. Bir düğün ile evlilik olsaydı bu forum aldatma boşanma konuları ile dolu olmazdı.

Dogru diosun canim cok haklisin önemli olan saygi sevgi tabi ama iste ... :))

Ya arkadaşım sakın yanlış anlama ama yabancı olduğu için istemediğine emin misin ?
Bilirsin bizde müslüman olmadığı için istenmez normalde ama müslümandı diyorsun .
Ayrıca üzülme arkadaşım yurt dışında yapılan evliliklere baksana ne kadar sade gereksiz gösterişlerden uzak .

Gelinliğini giymişsin annenle babanla küsde değilsin ,benim de düğünüm olmadı çalgılı çengili yani.
Bunun eksikliğini hissetmedim hiç.
Bize dayatılan şeyler bunlar yapmak zorundaymışız gibi.Heves etmeni anlıyorum ama bunu düşünüpte dert etme kendine.

Evet yabanci olmasini dert etti ...
Dogru tabi en azindan annemlerle knsyorm gelinlik giydim buna bende seviniorum ama iste icimde kaldi yani..
Neyse artik yapcak biseyde yok zaten tsk yorumun icin cnm

Sizin için gerçekten bu kadar önemliyse düğün yapmak neden uygun bir zamanda yapmıyorsunuz ki? Toplarsınız ailenizi, eşinizi dostunuzu, giyersiniz gelinliğinizi, yaparsınız yemekli, müzikli bir eğlence olur biter. Bu iş paraya ve zamana bakar. Bunlar da varsa siz de niye üzülüyorsunuz ki? Çaresi var yani. Geç olsun, güzel olsun.

uzulme canim inan daha beter çok $ey var , aylen saglikliymi$ ne guzel bak, Allah ayirmasin sevdikelrinden..
benim dugunum oldu ama annem vefat etmi$ti, daha hiç dugun videoma bakmadim 6 yilidr, herkes agliyordu .. nasil geçti naptim hatirlamiyorum bile
bi kaç kere fotograflara bakdim hiçbi$ey hissetmedim , hersey yarim eksik..
ke$ke annem ya$asaydida ben dugunsuz evlenseydim .. inan aylenin varligina sahip oldugun için çokk $anslisin ..
oglun olur da sunnet dugunu yaparsin in$allah :)))

olan olmuş..keşke olmasaymış ama geçmişe takılmak seni daha çok üzecek..güzel yaşadın anları düşün, her şeyin hayırlısı.

Benim de düğünüm olmadı, nikah tercih ettim. Ama sanırım sizin kendi tercihinize bırkaılsa düğün isterdiniz diye içinizde kalmış.
Bence artık olan olmuş düşünüp düşünüp te daha fazla dolmayın.

Bana tuhaf gelen kısım, babanız sonrasında ikna olmuş ama ne söz var ne bişey diyorsunuz.
Sizi istemeye gelmediler mi ? Babanız hayırlısı olsun dedikten sonra yüzükler takılmadı mı ?
Yoksa takıldı da kastınız tören mi ?

bazi seyler vardirki geri donusu yoktur...dugun yapabilirsiniz bu sizi mutlu edecekse...ama biliyorumki o zamanki dugunle simdiki cok farkli olur...sizi tatmin ederse tabii..elindekiyle mutlu olmaya bakacaksin bir yerden sonra ahlamanin vahlamanin arti bir getirisi yoktur. hepimizin hayatinda bu tarz keskelerimiz vardir..olmasa iyiydi ama var...

Son düzenleme:
bence sen ailenle aranı sıcak tutmaya bak hem bak hamilesin oğlun olursa salonda sünnet düğünü yaparsın gelinlik gibi birşey giyersin eşinde damatlık aynen düğün ibi olur hep öyle yapılıyor zaten

Ben zaten dügün yapmak istiyorum demedim ! Zaten yapilsada ozamanki dügün gibi elbette olmaz...
Parayla pulla alakasi yok ben istesem tabiki simdi yaparim bi eglence cok sükür durumumuz var ! Galiba beni bazi okuyucular yanlis anlamis...
Ben ozaman dügünüm olmadigi icin icimde ukte kaldi dedim , dügün yapmak istiyorum vs. Demedim... Neyse yorumlariniz icin tsk ederim...

uzulme canim inan daha beter çok $ey var , aylen saglikliymi$ ne guzel bak, Allah ayirmasin sevdikelrinden..
benim dugunum oldu ama annem vefat etmi$ti, daha hiç dugun videoma bakmadim 6 yilidr, herkes agliyordu .. nasil geçti naptim hatirlamiyorum bile
bi kaç kere fotograflara bakdim hiçbi$ey hissetmedim , hersey yarim eksik..
ke$ke annem ya$asaydida ben dugunsuz evlenseydim .. inan aylenin varligina sahip oldugun için çokk $anslisin ..
oglun olur da sunnet dugunu yaparsin in$allah :)))

Cok üzüldüm canim basin sagolsun mekani cennet olsun insallah...
Ve cok sagol yorumun icin evet oglum olursa sünnet dügünü yapariz artik hehe :)

seni çok iyi anlıyorum zor bi durum gelinliğini satın mı aldınız eğer satın aldıysanız ve şuanda sendeyse küçük bi eğlence yapabilirsiniz kendi aranızda hatta diğer arkadaşlarınında gelinlikleri varsa hep beraber kuaföre gidin saçlarınızı yaptırın çok eğlenceli olucağından eminim :34:

Ben zaten dügün yapmak istiyorum demedim ! Zaten yapilsada ozamanki dügün gibi elbette olmaz...
Parayla pulla alakasi yok ben istesem tabiki simdi yaparim bi eglence cok sükür durumumuz var ! Galiba beni bazi okuyucular yanlis anlamis...
Ben ozaman dügünüm olmadigi icin icimde ukte kaldi dedim , dügün yapmak istiyorum vs. Demedim... Neyse yorumlariniz icin tsk ederim...

Lafin bana miydi?? Eger oyleyse herkes gibi bende fikrimi belirttim. Sana dugun yap ya da yapma paran varmi yok mu diye soylemedim kendi adima konusacak olursam…bizimkisi sadece bir fikir…

Ne demisler sevdigini elde edemiyorsan, elde ettigini sev…

artik yorumda yapamiyoruz agiz tadiyla maalesef cunku hersey yanlis anlasiliyor…

herneyse…

düğünün olsaydıda sevmediğin bı adamla evlenseydın ozaman daha çok üzülürdün bunu kendıne sorun etme

madem durumunuzda uuygun yap bı yemekli eğlence evlilik yıldönümünde içinde kalmasın

Sekerim bence evlilik yildonumunuzde nikah tazeleme toreni yapin, hem gelinlik giyersiniz, hem de nikah memuru cagirirsiniz :27: :27:

Ne dersiniz ? Hem sazli sozlu eglence olur arkadaslariniza, hem de sizin icinizdeki ukte biter gider :1:

Ahhh ahhh evlenirken o heycanla önemsememistim ama simdi düsününce icimde hala bi yara gibi duruyo :(((
Galiba ömür boyuda böyle kalacak :(
Benim esim türk degil ingiliz ama müslüman olmus yillar önce, yabanci oldugu icin ailem karsi cikti evlenmemize :( bütün sülalem karsi cikti daha dogrusu...
Sonra babami ikna ettik zorla evlendik simdide görüsüyorum ailemle ama evlenirken ne dügünüm oldu ne nisanim nede kina gecem :(((( annem ceyiz bile vermedi , hakli bi yerde ama bende ilk defa evlendim yani kötü bisey yapmadimki, sevdim evlendim...
Babam evlenirken dügün falan olmicak dedi hemen bi nikah yapin olsun bitsin dedi oda hakli tabi ama sonrada kiyamadi bana en azindan bi gelinlik bide bi taki seti alacaksiniz dedi esimle kayinbabama onlarda tamam dediler..
Bi gelinlik giydim yani ama nebilim nerde bi söz nisan dügün görsem icim burkuluyo gözlerim doluyo aglayasim geliyo zor tutuyorum kendimi, bogazima bi dügüm oturuyoki sormayin gitsin cok fena , suan bunlari yazarken bile gözlerim dolu dolu...
Tek sucum yabanci birini sevmekmi benimde hakkim yokmuydu dügüne derneye en azindan bi ceyize?
Neyse icimi dökmek istedim tskler..

türk olsun esrarkes kumarbaz ayyaş olsun mantıgı.yazık bencillik.inşaallah bunları unuttacak kadar mutlu olursun.

benim eşim de yabancı,benim ailem de evlenmemize karşı çıktı.siz gene gelinlik giymişssiniz ben onu da giymedim.ama benim durumumda şöyle bir farklılık var.
ben aileme tam 1 sene her gün yalvardım evlenmek için.asla dediler.
eşim ve ben tek başımıza evlendik.kot pantolon ve bir gömlek ile.nikahtan sonra bizim eve gittik eşimle beraber.ailem düğün dernek yapalım hemen 1 hafta içinde dediler.tek cevabım ''HAYIR'' oldu.
koca bir senenin her günü yalvardım ben aileme o evden gelinlikle çıkmak için.herşeyi ben eşimle beraber tek başıma hallettikten sonra milleti eğlendirmek için düğün derneğe gerek yok.
uzun lafın kısası 5 senedir çok mutluyum çok şükür.senin de huzurun yerindeyse takma fazla kafana!

arkadaşım biliorum bazı şeyler insanın içinde kalıo ve zmanında yapılmasının yerini hiçbişey tutmuyo:(
ama geçmişe bakma artık eşinle geçirdiğin güzel vakitler ebak geleceğe bak
eğer geçmişimizle yaşanmamız istenseydi gözlerimiz önde diil arkada olurdu dimi:))) hep öne bak geçmişte istemediğin şeyleri düşünüp mutsuz etme kendini:)

dinimiz de yabancı biriyle evlenmek yasak ama o da müslüman olmadığı için
senin eşin müslüman da olmuş ee daha neden istemediler ki yani
her genç kızın rüyasıdır o beyaz gelinlik ve düğün
canım inan çok üzüldüm
ama ALLAH başka büyük dert vermesin sağlık versin AMİN
tekrar eşinle düğün yapın sizde bizim burda bir tanıdık mesela yıllarca ailesiyle küs kaldı senelerce sonra ailesiyle barıştı ve yıllar sonra da olsa düğün yaptılar sizde öyle yapın düğün yapın

Bir genç kızın en büyük hayalleri arasındadır evlenmek beyaz gelinlik giymek...

Sen bu hayalini gerçekleştirmişsin en azından.

Hem de sevdiğin istediğin biriyle...

Ya sevmediğin biriyle zorla evlendirilseydin gelnlikli telli duvaklı sazlı sözlü bir düğünün olsaydı.

İnan o sazın çalgının zerre kadar önemi kalmazdı karşında sevmediğin bir adam olsaydı...

İçinde ukte kalmış anlıyorum.Ama zaman geri gelmez artık bu kadar hızla akıp geçerken...

İlaveten 3 aylık hamile olman gelinlik giyip kutlama yapmana mani değil ki.

Geçen burda bir konu açıldı.Arkadaş hamile (7aylık) ve düğünü olacak gelinlik giyecek.

Ki seninki daha 3aylık belli olmuyordur bile.

Güzel bir gelinlik kiralayıp yakın arkadaş çevreni davet edip eğlence düzenleyebilirsin hoş bir mekanda.

Back