• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dügünüm bile olmadi :(((

Mutfakperisi87

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
347
35
318
Almanya
Ahhh ahhh evlenirken o heycanla önemsememistim ama simdi düsününce icimde hala bi yara gibi duruyo :(((
Galiba ömür boyuda böyle kalacak :(
Benim esim türk degil ingiliz ama müslüman olmus yillar önce, yabanci oldugu icin ailem karsi cikti evlenmemize :( bütün sülalem karsi cikti daha dogrusu...
Sonra babami ikna ettik zorla evlendik simdide görüsüyorum ailemle ama evlenirken ne dügünüm oldu ne nisanim nede kina gecem :(((( annem ceyiz bile vermedi , hakli bi yerde ama bende ilk defa evlendim yani kötü bisey yapmadimki, sevdim evlendim...
Babam evlenirken dügün falan olmicak dedi hemen bi nikah yapin olsun bitsin dedi oda hakli tabi ama sonrada kiyamadi bana en azindan bi gelinlik bide bi taki seti alacaksiniz dedi esimle kayinbabama onlarda tamam dediler..
Bi gelinlik giydim yani ama nebilim nerde bi söz nisan dügün görsem icim burkuluyo gözlerim doluyo aglayasim geliyo zor tutuyorum kendimi, bogazima bi dügüm oturuyoki sormayin gitsin cok fena , suan bunlari yazarken bile gözlerim dolu dolu...
Tek sucum yabanci birini sevmekmi benimde hakkim yokmuydu dügüne derneye en azindan bi ceyize?
Neyse icimi dökmek istedim tskler..

bana sacma geldi sonucta evlenmenize izin vermis baban neden dugun dernegi cok gormus ki kendince cezami verdi yani,
sevdikten sonra turk yabanci ne farkederki dini bahane etsin diyecegim ama muslumanmis birde uzuldum senin adina..:50:

arkadasım ınan cok uzuldum..

ama ailenin tutumunu anlayamadım..:19::19: yabancı oldugu ıcınmı ıstemıolar farklı din dicem ama müslüman olmus.. sana bu sekilde davranmaları yalnıs.. bni yalnıs anlama cnm sonucta ailedir herkes evladını ıyılıgını ıster, ama bu sekılde kapris ve tavırla bu cozumlenmemeli:20::20: umarın hakkında hayırlısı olur cnm uzulme sen.. senın yıpranmaman onemli..

cunku goruyorz duyuyoruz cevreden ne damatları ıstemıo aileler, dayak yıyen bıle vardı cevremde ama sımdı evlendıler sımdı o baba ve anne agzından oglum kelımesını dusurmuo.. yalnıs cok yalnıs.. boyle olmamalı.. ailenden senı anlayan bırı ıle konusabılırsın belkı aılenı yumusatırlar cnm.. hayırlı guzel habrlerını beklıorum cnm umarım gonlune gore olur hersey..

bana sacma geldi sonucta evlenmenize izin vermis baban neden dugun dernegi cok gormus ki kendince cezami verdi yani,
sevdikten sonra turk yabanci ne farkederki dini bahane etsin diyecegim ama muslumanmis birde uzuldum senin adina..:50:

Ya nikaha izin verdi ama bide dügün dernek yapip bu pek istemedigi olayi kutlamak istemedi:(

arkadasım ınan cok uzuldum..

ama ailenin tutumunu anlayamadım..:19::19: yabancı oldugu ıcınmı ıstemıolar farklı din dicem ama müslüman olmus.. sana bu sekilde davranmaları yalnıs.. bni yalnıs anlama cnm sonucta ailedir herkes evladını ıyılıgını ıster, ama bu sekılde kapris ve tavırla bu cozumlenmemeli:20::20: umarın hakkında hayırlısı olur cnm uzulme sen.. senın yıpranmaman onemli..

cunku goruyorz duyuyoruz cevreden ne damatları ıstemıo aileler, dayak yıyen bıle vardı cevremde ama sımdı evlendıler sımdı o baba ve anne agzından oglum kelımesını dusurmuo.. yalnıs cok yalnıs.. boyle olmamalı.. ailenden senı anlayan bırı ıle konusabılırsın belkı aılenı yumusatırlar cnm.. hayırlı guzel habrlerını beklıorum cnm umarım gonlune gore olur hersey..

Sagol canim...
Evet ne damatlar var her pisligi yapiyorlar ama onlar TÜRK ! Benimki yabaci diye böYle oldu iste :( Artik bu saatten sonra dügün falan yapilmaz istede benim icimde kaldi :( bende isterdim dügünüm olsun kina gecemde kinam yakilsin :/

Geçmiş şeyler için üzülme artık. Keşkelerle hayat geçmiyor canım. Bundan sonra daha mutlu, daha huzurlu yaşayabilmek için elinden geleni yap. Elalem ne der diye düşünmekten, insanlar mutluluklarına set çekiyorlar farkında değiller. Sen mutlu olduktan sonra eşinle, kimseyi takma. En azından gelinlik giyebilmişsin, bunu düşünerek mutlu olmaya çalış. Çünkü gelinlik giymeden evlenen insanlar bile var bu dünyada.

Geçmiş şeyler için üzülme artık. Keşkelerle hayat geçmiyor canım. Bundan sonra daha mutlu, daha huzurlu yaşayabilmek için elinden geleni yap. Elalem ne der diye düşünmekten, insanlar mutluluklarına set çekiyorlar farkında değiller. Sen mutlu olduktan sonra eşinle, kimseyi takma. En azından gelinlik giyebilmişsin, bunu düşünerek mutlu olmaya çalış. Çünkü gelinlik giymeden evlenen insanlar bile var bu dünyada.

Haklisin ama en büyük hayalimdi dügünümün olmasi

ama sen istiyorsun nikaha izin verdikten sonra dugunede izin verseydi keske..

Vermedi iste :( ama nikahta kendiside agladi bi köseye cekilip off off icim gitti o an :((( 😢😢 onunda zoruna gitti kizini böYle evlendirmek ama bikere olmicak dedi geride dönmedi yada dönemedi lafindan 1-1.5 ay icinde hemen nikah oldu zaten

Vermedi iste :( ama nikahta kendiside agladi bi köseye cekilip off off icim gitti o an :(((  onunda zoruna gitti kizini böYle evlendirmek ama bikere olmicak dedi geride dönmedi yada dönemedi lafindan 1-1.5 ay icinde hemen nikah oldu zaten

ne zaman evlendiniz tekrar sansiniz yokmu dugun yapmaya :26:
üzüldüm simdi ya :( babanada sanada..
:14:

6 ay oldu canim simdide 3 aylik hamileyim gecti artik yani... Malesef napalim benimde kaderim böyleymis demekki

ay hamilemisin ne guzel ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)...o zaman gecmisle uzme kendini canim bebegine odaklan..
keske benimde dugunum olmasaydida bebegim olsaydi yani :25:
yinede sukur tabi herseyin hayirlisi :31:

Son düzenleme:
ay hamilemisin ne guzel...o zaman gecmisle uzme kendini canim bebegine odaklan..
keske benimde dugunum olmasaydida bebegim olsaydi yani :25:
yinede sukur tabi herseyin hayirlisi :31:

Allahim sanada verir insallah canim bi bebis hayirlisiyla... Öyle deme insan neyi olmassa ona üzülüyo onu istiyo ama tabi dügünle bebegi kiyaslayamam tabiki bebis daha önemli insallah en kisa zamanda sende hamile kalirsin canim

Allahim sanada verir insallah canim bi bebis hayirlisiyla... Öyle deme insan neyi olmassa ona üzülüyo onu istiyo ama tabi dügünle bebegi kiyaslayamam tabiki bebis daha önemli insallah en kisa zamanda sende hamile kalirsin canim

INSALLAH canim ALLAH RAZI OLSUN seninde gonlune gore versin:16:

Belçikaya gelin giden bir arkadaşım var. Onlar her evlilik yıldönümünü evlerini misafirlere açar bahçelerine orkestra kurlur gelinkik damatlık giyer ve düğün eylencesi yapar. Bayılıyorum arkadaşımın her yıl bahçesinde yapılan dügünün resimlerini izlemeye. Her defasında nikah günü öncesi gibi heyecanlandığını anlatıyor ve her yıl gelin oluyor benim arkadaş eşinin yıl dönemi hediyesi de bu oluyor ona işte masrafı içkiler mezeler kuruluyor bahçelerine çiçekler balonlar falan. Siz de yapabilirsiniz canım kına gecesi de yaparsın düğün eğlencesi de.

Belçikaya gelin giden bir arkadaşım var. Onlar her evlilik yıldönümünü evlerini misafirlere açar bahçelerine orkestra kurlur gelinkik damatlık giyer ve düğün eylencesi yapar. Bayılıyorum arkadaşımın her yıl bahçesinde yapılan dügünün resimlerini izlemeye. Her defasında nikah günü öncesi gibi heyecanlandığını anlatıyor ve her yıl gelin oluyor benim arkadaş eşinin yıl dönemi hediyesi de bu oluyor ona işte masrafı içkiler mezeler kuruluyor bahçelerine çiçekler balonlar falan. Siz de yapabilirsiniz canım kına gecesi de yaparsın düğün eğlencesi de.

Evet olabilir aslinda en azindan yalandanda olsa hevesimi alirim belki ..
Cok tsk ederim canim yorumun icin 💋

Ya arkadaşım sakın yanlış anlama ama yabancı olduğu için istemediğine emin misin ?
Bilirsin bizde müslüman olmadığı için istenmez normalde ama müslümandı diyorsun .
Ayrıca üzülme arkadaşım yurt dışında yapılan evliliklere baksana ne kadar sade gereksiz gösterişlerden uzak .

Gelinliğini giymişsin annenle babanla küsde değilsin ,benim de düğünüm olmadı çalgılı çengili yani.
Bunun eksikliğini hissetmedim hiç.
Bize dayatılan şeyler bunlar yapmak zorundaymışız gibi.Heves etmeni anlıyorum ama bunu düşünüpte dert etme kendine.

Evet olabilir aslinda en azindan yalandanda olsa hevesimi alirim belki ..
Cok tsk ederim canim yorumun icin 

Kıyamam ben sana.Yalandan da olsa diyorsun o kadar çok üzülmüşsün sen. Sana değer veren bir eşin var yakında bebişin de olucak keşkelerle değil tadını çıkartarak yaşa. Bir düğün ile evlilik olsaydı bu forum aldatma boşanma konuları ile dolu olmazdı.

Son düzenleme:
Back