Gelinlik Modelleri Düğünlerimizde giydiğimiz türbanlı gelinliklerimizi burada paylaşalım

yaza ablamın düğünü var . o bakmıyor gelinliklere ben bakıyorum. kaydirigubbakcemile3 hiç heyecan yok kız da yaa kaydirigubbakcemile3 modeller de güzeller varmış göstereyim bizim kıza kaydirigubbakcemile3

nişanlığımı koymuştum
gelinliğimi de koyarım belki bi ay fln sonra.ama hep diyorum internettekiler korkunçkaydirigubbakcemile3

IMG]http://img403.imageshack.us/img403/6218/grnt001.jpg[/IMG]
canım ilk defa resim yüklüyorum ins olmustur.kardeşim tlfla çekmiş biraz soluk olabilir.insallah bi fikir verir sana

çok sevklisiniz bayıldım zevkinize :)

ben cepkenli gelinlik ve nişanlık sevmiyorum :uhm: çok kat kat oluyo,boğuyo gibi geliyo bana..

arkadaşlar bende kapalı değilim ama bikaç modele rastlamıştım nette fikir olsun die paylaşmak istedim.

Eklentiler

• $TESETTUR-GELINLIK__19924744_0.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 52
  • $Swarovski-taslarla-islenmis-Tesetturlu-gelinlik__20267101_0.jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 54
  • $IMG_0127.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 64
  • $COK-SIK-TESETTUR-TURBANLI-GELINLIK__21509053_0.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 53
  • $3987368677_ba4d925ee1.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 53
devam

Eklentiler

• $....tesettur.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 62
  • $en_gzel_tesettrl_gelinlik.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 60
  • $hijab11.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 87
  • $tesetturlu_gelinlik1.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 61
buda benim henüz bitmemiş olan gelinligim.belki fikir olur.çünkü ben çoook fikir edindim buraya resimlerini yayınlayan arkadaşlardan..
.

nazlı hilal gelinliğini çok beğendim ama kolları pot durmuş daralttırsan diyecektim ki bi baktım iğneler varmış zaten :)
şimdiden hayırlı olsun bir yastıkta kocayın.

nazlı hilal cnm çok yakışmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş işte türbanlı gelinlik dedigin budurrrrrrrrr ..
ben türbanda baş örtüsünü abartılmadan sade şekilde baglanmasını seviyorumm bu eşarbının direk beyaz halini düşündüm ve süper oldunnnn bence:)

türbanımda hiç bir iş olmayacak.topuzuna verilecek olan model büzgülerde sadece ufak serpme taşlı toka olucak.teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…