Gelinlik Modelleri Düğünlerimizde giydiğimiz türbanlı gelinliklerimizi burada paylaşalım

evet canım bence de hoş..renk tonu da harika.. ben beyaz bir gelinlik istemiyorum..kırık beyaz olacak ama eteğinin alt kısmı beyaz olabilir

Peki bu gelinliğni etek kısmı sadece tül mü canım yoksa eteğin uç kısmında filan işlemler var mı yine?

tam hatırlamıyorum canım :uhm: ama çok şatafatlıydı ,eteğin uç kısımlarına doğru işlemeler çoğalıyordu galiba..

rica ederim cnm..daha çok model bulursun,hemen karar verme..günden güne yeni modeller çıkıyo.. öpüyorum opuyorumnanaktan

Çok gÜzel ya bayıldım aysekuafÖr com da harıka Şeyler var
helede 6. Syfadakı mor ve mavı tuvaletlere bayıldım bayıldım kopyalayamıyorum arkadaŞlar yapabılen varsa onlarıda koysun tÜrban Şeklı ve kıyafetler harıka

cnm resmin üzerine tıkla büyük hali açılcak sonra büyük halindeyken sağ tuşa tıkla özellikleride tıkla adres kısmını kopyala sonra burdaki resim yerine yapıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…