• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne kadar para biriktirme güncem

Çok sevinirim canım işe yeni başladım kenarda birikim olmadığı için alamadım ki bişey maaşımla anca nişan alışverişi yapabildim. Bu aydan itibaren para biriktirip nakit alışveriş yapma taraftarıyım. İndirimler çok yardımcı oluyor gerçekten
Tamam canım ben indirimli seyler gördükçe sana ozelden şu markada şöyle indirim var derim ;) mesela su an Karaca'da 18 parca celik ceyiz seti 500 lira

bir evde olması gereken her şeyi alabilmek zaten birikimin ta kendisi değil mi? ana parçaları alabilirsin. kolay gelsin. düğün hazırlıkları hem masraflı, hem keyifli bir iş. :KK50:
Evet doğru söylüyorsun ama benim amacım bi yandan kına masrafında aileme parasal olarak yardımcı da olabilmek Allah herkese hayırlı yuvalar kurmayı nasip etsin

Şükür maaşımı aldım alır almaz da otobüs kartına 100 tl kredi kartına 55 tl yatırdım. Yarın diğer karta 170 lira ve yeni bir kursa başlıcam ona ilk taksit olarak 200 tl vermem gerekçek. Aslında maaşı alır almaz bi çeyrek almak istiyodum ama bohça yapcam nişan için o yüzden kumbara usulü birikim yapcam bu ay. İnşallah ekstra fazla masrafım olmaz. Harcadıkça yazarım

Back
X