- 9 Haziran 2021
- 44
- 92
- 3
- 29
- Konu Sahibi eniyisimavi
4 yıllık ilişkim den nişanlım dan düğüne 2 hafta kala ayrıldım. Son 1 buçuk aydır davranışları çok tuhaflasmisti normal de de sinirliydi ama bana öyle davranışları olmazdı. Gelinlik mevzusunda sorun çıkardı senin istediğin olmaz benim istediğimi almak zorundasın diye. Ama dediği üstüme olmuyordu o sebepten tercih edemiyodum. Bu sebepten bana kötü karakterlisin evliliğin ticaretini yapıyorsun dedi. Ve sözü attı. 1 buçuk ay boyunca da hiç birsey yapmadı sessiz kaldı aileme karşı da beni suçladı kızınız çok memnuniyetsiz diyerek. Sonra barışmak istedi özürler diledi yemin etti bir daha yapmayacagina dair sinirle söyledim dedi. Düşündüm 4 yılımız heba olmasın diye affettim. Aradan 1 hafta geçti başka bi olay oldu yine basit bir olayda kolayca sinirlenip bağırıp çağırmaya başladı. Ve dediğimi yapmazsan ayrılırım bitiririm acımam dedi. Bana değer vermediğine inandım artık çünkü seven insan bu kadar kolay ayrılık lafı söyleyemez diye düşünüyorum ve ağzından kolaylıkla hakaret çıkmaz diye düşünüyorum en azından kırmaktan korkar. Bu sebepten nişanı attım. Sizce doğru karar vermiş miyim? Yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim