• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğüne 15 gün kaldı,hala banyo setim yok :( yardım,beğenemiyorum

asistoli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2008
61
3
98
42
Manisa
selam kızlar.
klozet takımımı evi tutmadan çok önce beğenerek almıştım.
$banyolin klozet takımı.webp

tuttuğum evin fayansları pembe,dolaplar koyu kahve-krem.
mavili-yeşilli klozet takımıma uygun ,ya da en azından banyoyla uyacak banyo seti almam lazım ama hiç bir yerde bulamıyorum.
lütfen bana yardım edin.

$FB,7013,85,primanova-nora-dis-macun-kabi-pembe-dis-macunu-kabi-primanova-banyo-aksesuari.webp bu da benm çeyizimdeki banyo takımım annem evshoptan almış.aslında ben kırmızı bi takım beğenmiştim onu alcaktım.ama annem almış bu da çok güzel bunu kullancam.belki o beğendiğimide eşime aldırırm:)

malesef benimde hala banyo setim yok evim tutulmadanda almayı düşünmüyorum fayanslarla uyum sağlaması çok önemli benim için:9:

Eki Görüntüle 504078 bu da benm çeyizimdeki banyo takımım annem evshoptan almış.aslında ben kırmızı bi takım beğenmiştim onu alcaktım.ama annem almış bu da çok güzel bunu kullancam.belki o beğendiğimide eşime aldırırm:)

bayıldım yaaaaaaaaaa
evlensem ben de aynılarından alırım valla:))
güzel günlerde kullannnnn:))

çok teşekür ederim kızlar.o klozet takımını ebeveyn banyosuna koyup,taçtan ekstradan yeni takım aldım.kahveli kremli.
uysun diye de kahve krem halkalı bi banyo seti aldım.alelacele.
yardımlarınız için teşekkür ederim.
düğün de pazar günü bu arada :)

çok teşekür ederim kızlar.o klozet takımını ebeveyn banyosuna koyup,taçtan ekstradan yeni takım aldım.kahveli kremli.
uysun diye de kahve krem halkalı bi banyo seti aldım.alelacele.
yardımlarınız için teşekkür ederim.
düğün de pazar günü bu arada :)

ayy çok yaklaşmış nasıl heyecanlısındır şimdi..benimde sözüm yaklaştı sayılır çok mutluyum :119:
İnşaAllah sizde ömür boyu çoook mutlu olursunuz
:nazar:

Son düzenleme:
Back
X