düğüne 1 hafta kala nişan atmak

Sağ olun..

Teşekkür ederim.. Allah size de kolaylık versin

Geçmiş olsun öncelikle. Bu nasıl bir aileymiş ya !
Böyle bir mesele için düğünden vazgeçen bir aile evlendikten sonra daha kötü şeyler yapabilirdi. Bence de şükretmelisin. Yine de sana verdikleri o üzüntüyü kimse anlayamaz. Çok çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim,evet ben de şaştım kaldım olanlara şükür ki atlattım sayılır.. çok büyük ahım var ama

Aaa deli ailesi Ağla için dışına çıkana kadar ağla hakkındır yas tutmak sonra nasılsa çıktığın ateşe şükürlerle bakacaksın

İnsanlar çok acımasız oluyor bazen. Sana bu saygısızligi yapan nisanlin olsa da affetmeni abes bulmazdim ben evet yanlış bir karar ama insan zaten bir boslukta oluyo tüm yanlışlara rağmen acaba düzelir mi diyebiliyor. Yaşamayan da anlamiyo zaten. Ben de nişan attım güya teselli veriyoruz ayağına acimla dalga geçen, senin yaşadığında bişey yok depresyonda mısın diye gülen, haketti diyen bile oldu. Rabbim kimseye yaşatmasın ama bir söz var ya hickimsenin hikâyesine gülme henüz seninki bitmedi.

Bundan on yıl önceki ben olsa mesela böyle olaylarda nedenlere çok takılan biriydim. Sonra zamanla bazı şeyleri kader çizgisini bazı olaylardaki hayrı ve mesajı görmemiz gerektiğini anladım. Neden basit olsada evlilik öncesi sizin onu, onunda sizi anlamanız adına güzel olmuş. Çünkü evlilik sonrası yine farklı farklı sebepler bahanesiyle muhtemelen annesi ve siz zaten karşı karşıya gelirdiniz ve eş adayınız ise tarafını bu olayda oldugu gibi gösterirmiş. Kısacası bu olayda size emrivaki yapıp kabul etmenizi istemişler en baştan sindirmek istemişler ve sizde bir duruş göstermişsiniz. Eğer kabullenseniz hayatınız annesinin yönetimindeki bir yaşamla sürerdi. Eş adayınıza saygı duyuyorum anneci biri ama ozaman bence evlilik düşünmemeli. Ne gerek var evlenmesine anneyle mutlu mesut yaşasın. Eş olmak çift olmak böyle birşey değil zaten.

Aile her şeyi kılıfına uydurmuş canım. Halı yüzünden değil, anneci bir erkek yüzünden bitmiş. Geçmiş olsun.

Allah korumuş sizi. Evlendikten sonra çok daha kötü sorunlar yasarmissiniz.

Bende nişan attım inanki böylesi daha hayırlı insanlar küçük şeyleri dert edip yuva dağıtabiliyor kimse kimseyi düşünmüyor onca emeğe yazık ama alıştın mı onu merak ediyorum nasılsın iyi misin sonradan iletişime geçen arayan oldu mu

Üzülmek mi kurtulmuşsun kızım aç bir müzik göbek at

Ileride evlenip boşanmaktansa gerçek yüzlerini erkenden görmüşsün şimdi hayatında daha iyi bir seçim yapabilirsin

Asıl neden halı olmamış, böyle basit mevzudan ipler kopmazdı. Siz çok dolmuşsunuz, içinizde tuta tuta en son patlamışsınız. Kaza için çok geçmiş olsun. Nişanlılık demek zaten stres demek bazen alttan almalıyız. Ama bu işler de tek taraflı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…