düğünden sonra eve gidince ne yapılır

:18:arkadaşlar düğünden sonra eve gidince ne yaptınız yani ilk geceyi kastetmiyorumyani nasıl davranmam lazım şimdi benim yaaa:)

Bizim gibisi yoktur herhalde Bizim düğün farklı bir ilde oldu kayınvalidemlerin olduğu bir ilde ve biz başka bir ilde oturacağız o yüzden otel tutuldu. Geldik otele ben zaten ağlıyordum. Gelinliği çıkarttım gittim banyo yaptım. Sonra uyuduk.

Gece olmuş eşim beni dürtüyor ne oldu dedim. Acıktım ben dedi. Çorbacıya gidelimmi dedi :)

Gidelim dedim. Kalktık giyindik çorbacıya gittik yedik falan geldik yine uyuduk. Böyle sarımsaklı sirkeli çorbaları yedik :)

Sabah kalktık kayınvalide evine kahvaltıya aha bu ..

kızlar bizde düğünden sonra evimize geldik eşimin akrabalarından bikaç kişi vardı bizde adettir baklava yerler bulaşıkları yıkayıp gittiler bide o gece imam nikahımız kıyıldı.Sonra eşimle benim tokaları çıkardık sözde yorgunluktan ölüyoduk uyuyalım derken eşim gelinliği çıkardı duramadık ertesi gün baya bi uyuduk kayınvalideme kahvaltıya gittik.Güzel şeyler ya Allah herkese sevdiğiyle bu duyguları yaşatsın inşallah

Benim de düğünüm 3 ay sonra. Düğün gecesi otelde kalacağız, çünkü düğün ve evimiz farklı şehirlerde.

Düğün gece bitecek, sabahın 7sinde de balayı uçağımız var. 1de otele girsek sabah 5.30a otelden çıksak toplam 4.30 saatimiz var.

Zaten tokaları çıkar, duş al desek 1 ya da 1.30 saat sürer. Geri kalan 3-3.30 saati de uyuyarak geçirme kararı aldık şimdiden.

İlk gecemizi balayı odamızda geçireceğiz gibi duruyor.

Namaz kılmak gibi bir planımız da yok. Ben namaz kılmayı bilmiyorum bile.

Konu gercekten cok hos olmus bayanlar valla gordun bende yazayim dedim...
Bizim dugun gununu kp aldi daha dogrusu ogun salon bosmus. Salon secmeye biraz gec kalmistikta. Neyse aldigi tarihte hesaplarima gore tam adetimin ilk gunune denk geliyodu oyuzden cuma dugundu balayina pazartesi gitmeye karar verdik. Ama benimkinde bi umut belki hasta olmam diye. O gun geldi ve hesapladigim gibi de oldu esim ahh baba yaktin beni bilerek alsa ttutturamaz diye soylendi tabi zavallam benim. Dugun oldu eve geldik bizde adettir gelin evine onceden baklava ve sarma yapilir gelenlerede ikram edilir neyse yendi icildi herkes gitti tabi. Esime dedim saclarimi acalim bbenimki biraz bu konularda beceriksiz oldugunu o an anladim nerdeyse saclarimi yoluyodu dedim ne acelen var sanki bisey yapabilicende neyse ben cikardim saclarimdaki tokalari sonra dus aldik o once aldi sonra ben aldim. TTabi ben dustan cikana kadar benim odun uykuya girmis bile. Bende girdim yataga sanki yabamci gibi uyuyoz sirt sirta. Sonra birden dondu aciktinmi dedi. Ee sabah yaptigim kahvaltiyla duruyorum acikmisim tabi ama caktirmiyorum birazcik dedim ee benim odun ne desin begenirsiniz yat uyu gecer ben sokkk madem bi care bulmayacan niye soruyon. Sabah anlattim tabi ama hatirlamiyo bile meger uykudaymis o an. O malum olayida balayinda yaptik aciyo ama okadar abartilacak bisey degilmis. Ama nasil heyecanlanip korktuysam is bittikten sonra bayilacak gibi oldum esim cok korktu hemen dusa soktu beni hep biz mi korkucaz birazda o korksun hahaha. Bizimde boyleydi iste..

Ay ins ya :) cok guzel bi sayfa olmus yasayanlar yazdkca rahatlyorm valla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay süpersiniz bacılar vallahi tek tek bütün sayfaları okudum
7 haziranda düğünüm çok az kaldı gerçekten çok merak ettiğim bir konuydu
onca telaş stres . nolacak o gün ? anam bitti mi ? evlendik mi ? bu kadar mıydı ?
kesin bunları söylerim .
7 haziran aksamı dugunumuz olacak 8 haziran da balayına gitcez
artık hayırlısı :) yorum yazan herkeslere tesekkurler sayenizde cok guldum eglendım
bılgı edındım artık geri dönüşümdede ben aydınlatırım

Şimdiden tebrik ederim canım geldiğinde aydınlatma bilgilerini bekliyoruz

Mutlaka bilgilerini bekliyorum :)) sen bizden daha tecrübeli olacaksin sonucta

biz eve geldik
arkamızdan arkadaşlarımız çaydanlıkla geldiler :)
komşumuzdu aynı zamanda:)
ya işte biraz sohbet eder, çayını içer yorgunluğunu atar gevşersin
haaa, bir de bildiğim iki rekat namaz kılınır

Him bu kadar yani :))) iyiymis

Hicc olesine koydum canim ya :)) kusura bakma
yok estağfurullah canım
gerçekten anlamamıştım ondan sordum
geçen gün birine güzel bir şey yazdım
cevabına gülümsemeyle başlamış, devamında ağzına geleni söylemiş, şaştım kaldım :)
o yüzden acaba yine fırça mı geliyor dedim :)
şimdi okudum sayfaları, jeton düştü :)
Allah huzur mutluluk iman dolu yuva nasip etsin sana da hepimize de canım
inan düğünden bir gün sonra bunları unutacaksın
sonra başka şeylerin telaşı başlayacak
en iyisi keyfini çıkar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…