düğünden sonra eve gidince ne yapılır

Acelen neydi😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:) Tamam itiraf ediyorum benim hayalimde evlenmekti ama babamin cok begendigi biri vardi akrabamiz babam kizim okulunu yine oku her turlu destegi vericem universiteyi disardan oku senin kotulugunu istemem bilirsin bu cocukla evlen dedi bende kabul ettim cunku biliyorum yillardir okumam icin para harcaya 5 sene dersaneye gonderen o bitanecik babam kotulugumu istemez

ne çok kişi okuyor burayı düğünden sonra eve gidince karnınız acıkmış ve yorgun olacaksınız,
Düğünden sonra evimize geldik sarıldık eşimle çok şükür evimizdeyiz dedik..
bizde adettir zaten yeni evlenen çiftin mutfağına yemek konulur bizim eve kim getirdi nasıl sıcacık kaldı bilemedik çok lezzetliydi yemek..
üzerimizi değiştirdik , yemek yedik, duş alıp namazlarımızı kıldık birbirimize alışmaya çalıştık daha çok vaktimiz olacak diye düşünerek uyuduk
evlilik hayatınızdaki her şeyi çok çok değiştirecek bir şey değil aslında ..ha ev işleri , yemek işleri pek çok şeye koşturmaya çalışmak değişiyor tabi ama öyle filmlerdeki gibi acayip romantik günler olmuyo demek istyrm en güzel yanı sevdiğinizle güne başlamak hayatı onunla paylaşmak

Ayy neler anlatiyorlar ya korku filmi gibi insan doğal olarak korkuyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaa gercekten mi :)) ben genellikle heyecan yasadigim seyleri saniye saniye hatirlarim

İnan o kadr heyecandan arkadasımın bi tanesi gelmedi diye darılmıstım meger gelmiş kız fotolrda vr ben hiç hatırlamıom yani

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayy neler anlatiyorlar ya korku filmi gibi insan doğal olarak korkuyor

Korku filmi mi :)) valla o senin elinde istersen korku istersen romantik komedi filmi olur :))

İnan o kadr heyecandan arkadasımın bi tanesi gelmedi diye darılmıstım meger gelmiş kız fotolrda vr ben hiç hatırlamıom yani

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ooo o kadar mi unutuyorsun ya harika bisey :))))

Ne guzel anlatmissin ya :))

Çokta gözünüzde büyütmeyin. Kendi kendinizi korkutmayın. Her evli bayanın başına gelen bir olay😊

Ben korkmuyorum :) o listeden alin beni

Çokta gözünüzde büyütmeyin. Kendi kendinizi korkutmayın. Her evli bayanın başına gelen bir olay😊

Aslinda tam korkuda degil merak heycan karisimi:)) yoksa nisanlima o konuda güveniyorum:)

Nisanlim bi askerden gelsin de hem yazip hem oynicam:))

😃😃 allah tez vakitte kavuşmayı nasip etsin cnm inşallah. Şafak kaç bu arada❓

😃😃 allah tez vakitte kavuşmayı nasip etsin cnm inşallah. Şafak kaç bu arada❓

Aminn canim valla agustosta nisanlanali dort sene olcak
Safak cok karanlik ya 349

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…