SağolasınAllah kolaylık versin
Canım birde bekarert olayına şahit olmak için de
Balayına hemen gitmenizi istemiyorlar
Canım birde bekarert olayına şahit olmak için de
Balayına hemen gitmenizi istemiyorlar
Çok saçma bir adet. Ben olsam kabul etmezdim. Yeni evlenmişim el alemi mi çekeceğim? Kocamla keyif sürmek varken diken üstünde yat, kalk, otur ne gerek var? Çok görmek istiyorlarsa düğünde zaten görecekler. Hala neyin derdi? Gidin tatile deniz kenarından fotoğraf atın olmadı görüntülü ararsınız. Yani bu adet mi yoksa geline damada yapılan ayıp mi? Biraz anlayış........
saol vala bnm bildiğimde öyledir. yeni evli çift telefonla bile rahatsız edilmez. gidince başka adetler çıkmasa bari başımaYani benim bildigim de yeni evliler rshat birakilir...
allah kolaylik versin insallah 1 haftadan az kalirsiniz illa kalmak zorundaysaniz
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum. görüşlerinizi merak ettiğim ve sormak danışmak istediğim bir husus var. ben nişanlıyım. temmuz ayında düğünüm var inşallah. ben karadenizliyim. nişanlım diyarbakırlı. düğünüm de diyarbakırda yapılacak. düğün ve balayından sonra biz yalovada yaşayacağız. çünkü ikimizde orda çalışıyoruz. ancak nişanlım bana düğünden hemen sonra balayına gidemeyeceğimizi, bir hafta diyarbakırda babasının evinde kalmamız gerektiğini, onlarda öyle bir adet olduğunu, bir hafta boyunca eş dost komşu akrabanın falan gelin görmeye gelinle tanışmaya geleceğini söyledi. nişanlımın ailesi zaten fazlasıyla kalabalık 9 kardeşler. ben yeni gelin olarak o kadar kalabalık bir evde bir hafta nasıl kalacağımı bilmiyorum. Bizim buralarda da böyle bir adet yoktur. Hayatımda ilk defa duydum. Özellikle o yöreden arkadaşlar varsa gerçekten böyle bir adet var mı.
Diyarbakır’da böyle bir adet kesinlikle yokMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum. görüşlerinizi merak ettiğim ve sormak danışmak istediğim bir husus var. ben nişanlıyım. temmuz ayında düğünüm var inşallah. ben karadenizliyim. nişanlım diyarbakırlı. düğünüm de diyarbakırda yapılacak. düğün ve balayından sonra biz yalovada yaşayacağız. çünkü ikimizde orda çalışıyoruz. ancak nişanlım bana düğünden hemen sonra balayına gidemeyeceğimizi, bir hafta diyarbakırda babasının evinde kalmamız gerektiğini, onlarda öyle bir adet olduğunu, bir hafta boyunca eş dost komşu akrabanın falan gelin görmeye gelinle tanışmaya geleceğini söyledi. nişanlımın ailesi zaten fazlasıyla kalabalık 9 kardeşler. ben yeni gelin olarak o kadar kalabalık bir evde bir hafta nasıl kalacağımı bilmiyorum. Bizim buralarda da böyle bir adet yoktur. Hayatımda ilk defa duydum. Özellikle o yöreden arkadaşlar varsa gerçekten böyle bir adet var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?