- 15 Mayıs 2012
- 3.096
- 2.710
- 34
-
- Konu Sahibi pessimist_
canm mesaj yazmam ıcın sanırım 100 kez yorum yaptıktan sonra mesaj atabılıcem
50 yorum yazman lazım canım özel mesaj atabilmen için farklı farklı konularada yorum yapabilirsin.
tamm cnım daha iyi olur.
ana sayfanda konu başlıklarının en alt kısmında deneme diye bir bölüm var oraya girip eksik kalan mesaj sayını buradan doldurabilirsin
5 yıldır bu sorunla yaşamak o kadar acı birşey ki anlatamam içim içimi kemirdi sürekli ailene karşı hep mahçupsun içten içe.bazen hayatın güzelliklerini iyi taraflarını göremezsin, durumunu unutturan karşına biri çıkar işler iyice sarpa sarar bu seferde anlatsan bır dert anlatmasan ıkı dert. doktora gitmeyi düşünüyordum bir ara cesaret edemiyorum hiç korkuyorum cok, gitsem ne olucakkı sankı evlenebilicekmiyim yada evlensem hadi bu vicdanla nasıl yaşarım bilmiyrum çok kararsız çağresiz kaldım. kirlilik duygusu o kadar acı ki yıllarca da bu duyguyla yaşıycam çok acı birşey. psikolojim alt üst durumdaa sürekli depresif hallerdeyım sürekli. sizsiz olun kımseye güvenmeyin kız kardeşlerim bu hataya düşmeyin sakın sakın kendime yaptıgım en buyuk kötülük bu bundan buyugude olmaz sanırım.
haklısın aynı durumdayız ve tıpatıp aynı düşünceleri paylaşıyoruz..doktora gitmekten korkuyorum o acıyı çekmek ve düğünde kanayacakmı korkusuyla endişeyle beklemek..bilmiyorum ya hergün çıkmıyo aklımdan.daha vakit çok bilsem de bi çözüm bulamamış olmak içimi kemiriyo resmen.aileden utanmak..o kadar farklı o kadar lanet bişeyki bunca sene onlara tek laf getirmeden durmak ve istedikleri gibi olmak sonrada yüzlerine bile bakamamk..Allahm bizi affetsin inş..bir hatanın bedeli bütün bi ömür..
allah yardımcımız olsun canım ama sunu anladımkı kımseye soylememk en ıyısı soyledım daha dun bır ton hakaret ettı burda soylenmycek seyler dusun cok zor durumdayım
bana da nerden bileyim başkasıyla yattığını senle zevk için birlikteydim dedi..emin ol günlerce evden çıkamadım..
söylesen bir dert söylemesen 2 dert ben arada kaldım benı hergun aglatıyo daha dun gece hungur hungur agladım kufur dolu mesajlarıyla
tek bi isteğim var cesaretimi toplayıp iyi bir doktor bulup beni seven ve saygı gösteren biriyle evlenmek..o kadar bıktım ki oyunlardan dalaverelerden aşağılanmaktan yalnızlıktan..
inşallah canım birbirimze destekle aşıcaz. sen sanırım mugladasın nasıl yapmayı dusunysn
canım hiç bilmiyorum şu an üniversitedeyim sonra da sorun olmaz ama kalıcı için.tabi düğünden önce muğla gibi küçük bi yerden büyük ile gitmem zor olur..kalıcının tutması lazım tek yol..o yüzden doktor çok önmli benm için..[/
canm ılk olarak maddı durumunu bir hallet derim sonrasını halledersın bır şekilde izmir sana yakın orda bir doktor soyluyolardı ama bır arastrrsan bende bakaym burda kızlar yazmıştı karşıyakada bır bayan doktor yapıyormş dıye biliyrum.
canım hiç bilmiyorum şu an üniversitedeyim sonra da sorun olmaz ama kalıcı için.tabi düğünden önce muğla gibi küçük bi yerden büyük ile gitmem zor olur..kalıcının tutması lazım tek yol..o yüzden doktor çok önmli benm için..
canım hiç bilmiyorum şu an üniversitedeyim sonra da sorun olmaz ama kalıcı için.tabi düğünden önce muğla gibi küçük bi yerden büyük ile gitmem zor olur..kalıcının tutması lazım tek yol..o yüzden doktor çok önmli benm için..[/
canm ılk olarak maddı durumunu bir hallet derim sonrasını halledersın bır şekilde izmir sana yakın orda bir doktor soyluyolardı ama bır arastrrsan bende bakaym burda kızlar yazmıştı karşıyakada bır bayan doktor yapıyormş dıye biliyrum.
2 seneye mezunum hayırlısıyla.parayı biriktiririm diye düşünüyorum ama tabi bilmiyorum..paradan önemli doktor..
2 seneye mezunum hayırlısıyla.parayı biriktiririm diye düşünüyorum ama tabi bilmiyorum..paradan önemli doktor..
ınsallah canım hayrlısıyla bıtır. bende üniversite 2 deydım başıma bu iş geldiğinde 4 sene okudum sonra mezun olup iş hayatına atıldım ama 3. senem calışıyrum bu sene yenı yenı dusunmeye başladım artık burama getırdıler benımde pskolojık olarak hıc ama hıc hazır hsstmyrum kendımı ama mecburum
ınsallah canım hayrlısıyla bıtır. bende üniversite 2 deydım başıma bu iş geldiğinde 4 sene okudum sonra mezun olup iş hayatına atıldım ama 3. senem calışıyrum bu sene yenı yenı dusunmeye başladım artık burama getırdıler benımde pskolojık olarak hıc ama hıc hazır hsstmyrum kendımı ama mecburum
sen hangi ildesin canım?
İstanbuldayım tam göbegındeyım bırde burda bu işi çok kişi yapıyor ama ben daha ınan kımseye kontrole bıle gdemedım ayrıca gtsem bıle yapıp yapamıycagına nasıl guveneyım hepsini önermıyolar bazı doktorların hasta ıle ılgılenmeyıp sırf para ıcın yaptgını soyluyolar kımısı hastayı terslıyomuş bırde doktor terslerse artık ben kendımı oldururm heralde o psıkoljk baskıya dayanamam. kımısıde pskolojk olarak senı rahatlatyor dıyordu.
tek önemli olan doktorun işini iyi yapabilmesi..gerisi bi şekilde atlatılır.düşünsene o gece kan gelmeyince ailenin karşısında düşeceğin durumu..
evet canım ama şöyle bir durumda ortaya cıkabıldıgı ben yılardır bılıyrum hep anlatrlardı bazıları kız oldgu halde kan gelmıyormş