Niye taksın ya ne saçma. Ailesinin gücü neye yetiyorsa ailesi onu takar 2-3-5 bilezik artık neyse. Ayrı olarak damadın eşine bilezik falan taktığını hiç duymadımİyi akşamlar. Bir ay sonra düğünüm var. Bizim düğünlerde takı töreninde anne ve baba haricinde damat da takı takar. Ama nişanlımla konuştuğumda onlarda öyle bişey olmadığını ilk defa duyduğunu söyledi. Bende zorlamadım zaten nişandan düğüne kadar full her şeyi o yaptı tek başına. Size de sormak istiyorum acaba genelde mi damat düğünde takı takmaz anne babadan ayrı olarak yoksa takar mı ?
Takan da var örneğin benim eşim bana soruyor istediğin bir şey varsa beğendiğin alayım diye ekstra. Arkadaşımın düğününde de erkek tarafı az taktı diye nişanlısı son dakika gidip almıştı bir şeylerNiye taksın ya ne saçma. Ailesinin gücü neye yetiyorsa ailesi onu takar 2-3-5 bilezik artık neyse. Ayrı olarak damadın eşine bilezik falan taktığını hiç duymadım
Yok maddi olarak alabilir ailesiyle beraber ailesine destek gibi de alabilir kendi maaşıyla onu demek istemedim de, hani bu da damattan gibi takı takıldığını duymadım hiçTakan da var örneğin benim eşim bana soruyor istediğin bir şey varsa beğendiğin alayım diye ekstra. Arkadaşımın düğününde de erkek tarafı az taktı diye nişanlısı son dakika gidip almıştı bir şeyler
Ben gittiğim düğünlerde duyuyorum damat beyden gelin hanıma şu diye sonra tekrar diyorlar damat beyin annesinden bu diye. Ama benim akrabalar full erkek her şeyi ortak alıyorlar sonra böyle söyletiyorlaeYok maddi olarak alabilir ailesiyle beraber ailesine destek gibi de alabilir kendi maaşıyla onu demek istemedim de, hani bu da damattan gibi takı takıldığını duymadım hiç
İlk defa duydum nerelisinizBizde takı töreni diye bir şey olmaz ne eşimden ne ailesinden özel bi takı isteğim olmadı evlenirken ama dini nikahta eşim bi bileklik hediye etmişti bana
Biz de de takarlar yani yadırganacak bi durum değil birde herkesin isteğine bağlı açıkcası takan da var takmayan da hoş takmasa nolur ki hiç bişey yani ama ilerde ailen bişey der mi eşin sana bişey takmadı diye onu bilememİyi akşamlar. Bir ay sonra düğünüm var. Bizim düğünlerde takı töreninde anne ve baba haricinde damat da takı takar. Ama nişanlımla konuştuğumda onlarda öyle bişey olmadığını ilk defa duyduğunu söyledi. Bende zorlamadım zaten nişandan düğüne kadar full her şeyi o yaptı tek başına. Size de sormak istiyorum acaba genelde mi damat düğünde takı takmaz anne babadan ayrı olarak yoksa takar mı ?
İlk kez duyuyorum damat beyin takı takması gerektiğiniİyi akşamlar. Bir ay sonra düğünüm var. Bizim düğünlerde takı töreninde anne ve baba haricinde damat da takı takar. Ama nişanlımla konuştuğumda onlarda öyle bişey olmadığını ilk defa duyduğunu söyledi. Bende zorlamadım zaten nişandan düğüne kadar full her şeyi o yaptı tek başına. Size de sormak istiyorum acaba genelde mi damat düğünde takı takmaz anne babadan ayrı olarak yoksa takar mı ?
Ne saçması yok işte ben hep bizden böyle gördüm. O da hiç böyle bişey görmediğini söyleyince merak ettim böyle olan var mı diye. Zaten şunu istiyorum falan gibisinden bi muhabbet geçmedi nişanda da düğün içindeNiye taksın ya ne saçma. Ailesinin gücü neye yetiyorsa ailesi onu takar 2-3-5 bilezik artık neyse. Ayrı olarak damadın eşine bilezik falan taktığını hiç duymadım
Yoo takan var yani saçma bi durum da değil herkesin yöresi farklı mesela Doğu yöresi gelini altına boguyor saçma mı buNiye taksın ya ne saçma. Ailesinin gücü neye yetiyorsa ailesi onu takar 2-3-5 bilezik artık neyse. Ayrı olarak damadın eşine bilezik falan taktığını hiç duymadım
Memleketimizle pek alakamız yok eşimin de aynı şekilde kültürel bir şey değil yaniİlk defa duydum nerelisiniz
Evet benim için de problem değil eşim olacak sonuçta başka zaman da olur alır. Ama bizim ailede böyle bişey olunca da emin olamadımBiz de de takarlar yani yadırganacak bi durum değil birde herkesin isteğine bağlı açıkcası takan da var takmayan da hoş takmasa nolur ki hiç bişey yani ama ilerde ailen bişey der mi eşin sana bişey takmadı diye onu bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?