- Konu Sahibi misssunshine86
-
Aynen canim hepsini işittim. Daha yazmadiklarim da var. Kufur yok allah icin ama onur kirici cok cumle var.Hakikaten bu cümleler savruldu mu ya(( çok üzücü
Ah ah bir akrabamız saka yollu kizimiza iyi bak diyince "o da bana iyi baksin" diyen bir adam olunca boyle oluyormus demek ki. Sinyallerini vermis de ben ciddiye almamisimOrtak Kasa tutup koyup, öyle gittik balayına. Altınları yanımızda götüremezdik, kimseye de vermedik.
Yani eşinde annesiyle bir düşünüyor, asıl onlar paragöz. Bu yaptığı inanılmaz sinir bozucu!
O altınlar ikinizin de... Ve siz evlisiniz, bu Nasıl bir koca pessss!
Evet aldim canim. Dun getirmis yaninda eve gelir gelmez sinirle yatagin uzerine atti altinlari. Ben de vala artik topladim onlaro gittim kiralik kasaya koydum.suan aldın mı peki altınlarını
Tatlim cok haklisin. Az evvel annemo gardan yolculadik istanbula gidiyordu. Annemin yaninda gayet saygili ama ben anneme el salliyorum bir baktim adam gitmis. Bana hicbisi söylemeden adam basmis yurumus gitmis yaa deli olacagim. Dun gece de eve gec gelmis zaten. Evde ben yokmusum gibi davraniyor. Kahvalti hazirliorum edeceksen tabak koyayim dedim. Cevap buzz gibi hayirr. Kapıları carpmalar, hicbisi soylemeden basip gitmeler, evden cikip gece gec saatlerde eve donmeler. Ya goren de sanacak ki ben bu adama cok kötü birşey yaptim.
allah sabir versin bir sey sorcam dugunu esyalari esinizle berabermi yada aileler ortakmi yaptinizTatlim cok haklisin. Az evvel annemo gardan yolculadik istanbula gidiyordu. Annemin yaninda gayet saygili ama ben anneme el salliyorum bir baktim adam gitmis. Bana hicbisi söylemeden adam basmis yurumus gitmis yaa deli olacagim. Dun gece de eve gec gelmis zaten. Evde ben yokmusum gibi davraniyor. Kahvalti hazirliorum edeceksen tabak koyayim dedim. Cevap buzz gibi hayirr. Kapıları carpmalar, hicbisi soylemeden basip gitmeler, evden cikip gece gec saatlerde eve donmeler. Ya goren de sanacak ki ben bu adama cok kötü birşey yaptim.
Sen Haklısın ama tavır yapan o. Bunu acilen tersine çevir. Kahvaltımı Yaparım hiç de sormam tabak ister misin diye. Kapıları çarpmak gerekiyorsa bunu sen yapmalıydın haklı olan sensin. Tersi durumda senin annen altınları vermeseydi iş nerelere giderdi bi düşün. Bu şekilde davranarak senin adım atmanı bekliyor. Sen bi adım atsan içindeki bütün Öfkeyi boşaltacak üstüne. Fırsat verme aman diyim..Tatlim cok haklisin. Az evvel annemo gardan yolculadik istanbula gidiyordu. Annemin yaninda gayet saygili ama ben anneme el salliyorum bir baktim adam gitmis. Bana hicbisi söylemeden adam basmis yurumus gitmis yaa deli olacagim. Dun gece de eve gec gelmis zaten. Evde ben yokmusum gibi davraniyor. Kahvalti hazirliorum edeceksen tabak koyayim dedim. Cevap buzz gibi hayirr. Kapıları carpmalar, hicbisi soylemeden basip gitmeler, evden cikip gece gec saatlerde eve donmeler. Ya goren de sanacak ki ben bu adama cok kötü birşey yaptim.
Ah ah bir akrabamız saka yollu kizimiza iyi bak diyince "o da bana iyi baksin" diyen bir adam olunca boyle oluyormus demek ki. Sinyallerini vermis de ben ciddiye almamisim
ohhh iyi yapmıssın hadi gözün aydınEvet aldim canim. Dun getirmis yaninda eve gelir gelmez sinirle yatagin uzerine atti altinlari. Ben de vala artik topladim onlaro gittim kiralik kasaya koydum.
Sakınacaksınız işte maaşınızı. Yoksa böyle sömürülürsünüz.Kv ve altin denince resmen tuylerim diken diken oluyor artik. Bakalim dun aksam teli kapatmadan esim resmen tamam altinlari getirecem napiosan yap diye gurledi. Treni kalkmak üzere 2 saate gelir eve. Getirip getirmedigine gore hareket edicem. Eger getirmediyse kendim kv ye telefon acacagim. Inanin hayretler içerisindeyim ben de. Bana dinen de tamamen helal olan bir ziynetin bana verilmemesi icin bu kadar diretilmesi.. Cunku ben dinen esime ne gerekirse esirgemeden yapiyorum. Maasimi bile sakınmıyorum.
Agzindan aileyiz biz artik kesemiz ortak olmali. Ayri gayri yok. Benim kartim senin senin kartin benim diye diye diye ben de ortak butceye tamam demistim. Fakat maalesef esimin aile olmak anlayisi sadece kese ortaklığından ibaretmis. Kendisi evde temizligi benden bekler, benim ornegin bir isim olmus olsun ve yapamamis olayim temizligi yuzunu astirir. Is icabi yazlari cok yogun olmuyorum. Malum universiteler tatile giriyor. Ben de izin alip evde çalışıyorum yazlari haftada 2 gun. O evde oldugum günler bana zehir oldu. Cunku evdeysem sayet is yapmaliyim evi temizleyip yemegini utusunu yapip 4 4luk ev kadini da olmaluyim. Eger eve gelip de beni o gun is yapmamis gorurse vay halime kavga sebebi direkt. Yemegini de hic eksik etmem halbuki. Iyi de ben doktora tezi mi yazayim, mesaiye mi gideyim evi mi temizleyeyim. Benim kadin olarak haklarim da var. Ustelik baskalari gibi erkegin gorevi evi gecindirmek benim maasim bana da yapmıyorken..Sakınacaksınız işte maaşınızı. Yoksa böyle sömürülürsünüz.
Sagol canim ama huzurum kalmadiohhh iyi yapmıssın hadi gözün aydın
Agzindan aileyiz biz artik kesemiz ortak olmali. Ayri gayri yok. Benim kartim senin senin kartin benim diye diye diye ben de ortak butceye tamam demistim. Fakat maalesef esimin aile olmak anlayisi sadece kese ortaklığından ibaretmis. Kendisi evde temizligi benden bekler, benim ornegin bir isim olmus olsun ve yapamamis olayim temizligi yuzunu astirir. Is icabi yazlari cok yogun olmuyorum. Malum universiteler tatile giriyor. Ben de izin alip evde çalışıyorum yazlari haftada 2 gun. O evde oldugum günler bana zehir oldu. Cunku evdeysem sayet is yapmaliyim evi temizleyip yemegini utusunu yapip 4 4luk ev kadini da olmaluyim. Eger eve gelip de beni o gun is yapmamis gorurse vay halime kavga sebebi direkt. Yemegini de hic eksik etmem halbuki. Iyi de ben doktora tezi mi yazayim, mesaiye mi gideyim evi mi temizleyeyim. Benim kadin olarak haklarim da var. Ustelik baskalari gibi erkegin gorevi evi gecindirmek benim maasim bana da yapmıyorken..
allah sabir versin bir sey sorcam dugunu esyalari esinizle berabermi yada aileler ortakmi yaptiniz
Doktora tezini yazıp bu adamı boşa.Agzindan aileyiz biz artik kesemiz ortak olmali. Ayri gayri yok. Benim kartim senin senin kartin benim diye diye diye ben de ortak butceye tamam demistim. Fakat maalesef esimin aile olmak anlayisi sadece kese ortaklığından ibaretmis. Kendisi evde temizligi benden bekler, benim ornegin bir isim olmus olsun ve yapamamis olayim temizligi yuzunu astirir. Is icabi yazlari cok yogun olmuyorum. Malum universiteler tatile giriyor. Ben de izin alip evde çalışıyorum yazlari haftada 2 gun. O evde oldugum günler bana zehir oldu. Cunku evdeysem sayet is yapmaliyim evi temizleyip yemegini utusunu yapip 4 4luk ev kadini da olmaluyim. Eger eve gelip de beni o gun is yapmamis gorurse vay halime kavga sebebi direkt. Yemegini de hic eksik etmem halbuki. Iyi de ben doktora tezi mi yazayim, mesaiye mi gideyim evi mi temizleyeyim. Benim kadin olarak haklarim da var. Ustelik baskalari gibi erkegin gorevi evi gecindirmek benim maasim bana da yapmıyorken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?