Düğünde sahte set!!!

evet gayet mantıklı yapmışsın cnm. sen imitasyon setini nereden almıştın cnm

Eminönü ,Sultanhamam bu gibi ihtiyaçlar için birebir

İstanbuldaysan Eminönü'nde var hemde neler neler Ben yinede aldırmandan yanayım benimde var kenarda duruyo ekmek istemiyor su istemiyor hiç zararı yok Pufidik kutusunda yatıyor 6 yıldır

Ayy bence hiç gerek yok, çok mantıklı sebeple set istemiyorsunuz. millete ne bundan? evlendikten sonra onlarmı ödeyecek borçlarınızı? ama sahte takma işine sıcak bakamadım. bence inci set gibi bişi alıp takabilirsin (bijuteriden) gelinlikle çok yakışır.

ama o zaman set almamış derler yoksa bende inci setler görüyorum çok tatlı...

İstanbuldaysan Eminönü'nde var hemde neler neler Ben yinede aldırmandan yanayım benimde var kenarda duruyo ekmek istemiyor su istemiyor hiç zararı yok Pufidik kutusunda yatıyor 6 yıldır
cnm paramız olsa aldırmayı isterim tabi ama maddi sıkıntılarımız var erkek arkadaşımla para biriktireceğiz diye üstümüze başımıza bile bir şey almaz olduk :) aile desteği fazla yok bi de yeni atandı ve borcu var biraz yani tuzumuz kuru olsa alırdık tabi :)

canım herhangi bir bijuteriden.çok ekstra bir arayışa girmene gerek yok.her yerde bulursun
aynen sahtesi heryerde mevcut eminöne gitmeye filan hiç gerek yok sahte mahte 150,200 civarıdır

ben konu sahibesinin aksine sahte takıya verilen paraya acırım hem alerjimde var takamıyorum ondan sanırım hiç almam

Burda bir konuda okumuştum kiralık setler oluyormuş. Öyle birşey düşünün, hicbir zaman kullanamayacağınızı düşünüyorsanız.
Sahte tuhaf olur bencede, ucuzda degildir şöyle gerçeğe yakın duran bir imitasyon.

set değil de onun yerine çerçeveli altın kolyelerden al zarar etmezsin o zaman

aynen sahtesi heryerde mevcut eminöne gitmeye filan hiç gerek yok sahte mahte 150,200 civarıdır

ben konu sahibesinin aksine sahte takıya verilen paraya acırım hem alerjimde var takamıyorum ondan sanırım hiç almam
cnm öyle de öbüründe daha çok zarar ediyorsun. 3000 tl ye alıp 1000 tl ye satıyorsun ve 2000 tl ye yakın zarar var ortada. satmayıp kullansan kutu bekleyecek. ha 3000 tl lik set kutu beklemiş ha 100 tl lik set...

ben nişanda takı takılmasınıda sevmiyorum kendi nişanımda sadece yüzük istiycem tabi nişanım olursa

sahteyle kendinizi riske atmayın,
terlersiniz, boyası akar.. duvağa takılır kopar kırılır vs
bilezikleri aldıkları kuyumcudan bi set ayarlasınlar, ertesi gün götürüp bıraksınlar..

cnm öyle de öbüründe daha çok zarar ediyorsun. 3000 tl ye alıp 1000 tl ye satıyorsun ve 2000 tl ye yakın zarar var ortada. satmayıp kullansan kutu bekleyecek. ha 3000 tl lik set kutu beklemiş ha 100 tl lik set...
canım benim setim var taşsız 24 ayar hiçte öyle dediğin kadar zarar etmiyor 200 lira filan ancak

taşlı 14 ayar sete 3 bin verirsen dediğin kadar edersin

benimki şöyle bir tarz

Son düzenleme:
Bende muğlalıyım buralarda biraz zor oluyor sanırım ya da bizler bulamıyoruz :) takı konusunda bende aynı şeyi düşünüyorum bilezik yerine inci kolye küpe takımı gibi şeyler oluyor pek anlamıyorum ben ama onlar da zarif olanları çok hoş duruyor :) fena olmazdı gibi ama bilezikler alındıysa bi imitasyon bulabilirsiniz kolaylıkla bi sorun da olmaz kim nerden anlayacak onu, kiralık da bulabilirsiniz isterseniz. Mutluluklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…