Sahte takma bence yani komik olur...
Millet damadin ailesinden bir adet sahte set diye bakar olaya
evet gayet mantıklı yapmışsın cnm. sen imitasyon setini nereden almıştın cnmevet takabilirsin.ben öyle yaptım.çünkü bende istemedim.bozduracağım şeye o kadar para verilmesini istemedim.onlarda dediki o zaman onun parasıyla da bilezik alalım satarken o kadar zarar etmezsiniz.çok da iyi dediler.bende asla o tarz şeyler takmam çünkü.asla anlaşılmıyor.bana herkes nerden aldın setini dedi.anlaşılsa da çok umrumda değildi zaten.benden başka kimseyi ilgilendiren bir durum değil.
Eminönü ,Sultanhamam bu gibi ihtiyaçlar için birebircnm muğlada yaşıyorum ama sözlüm gebzeye atandı. ben mayısın sonuna doğru istanbula gideceğim istanbulda akrabalarda kalacağım o da gelecek onunla gelinlik bindallı alacağız bi de gitmişken imitasyon sette bakarım. istanbula 2 kez gittim ama çok fazla bi yerleri bilmiyorum ama dediğin gibi o tarz şeyler eminönünde oluyor demi
evet :) imitasyon.Kimse anlamicaktir herhalde
Bir de emitasyon degil imbitasyon
ama o zaman set almamış derler yoksa bende inci setler görüyorum çok tatlı...Ayy bence hiç gerek yok, çok mantıklı sebeple set istemiyorsunuz. millete ne bundan? evlendikten sonra onlarmı ödeyecek borçlarınızı? ama sahte takma işine sıcak bakamadım. bence inci set gibi bişi alıp takabilirsin (bijuteriden) gelinlikle çok yakışır.
canım herhangi bir bijuteriden.çok ekstra bir arayışa girmene gerek yok.her yerde bulursunevet gayet mantıklı yapmışsın cnm. sen imitasyon setini nereden almıştın cnm
Ben de akilli telefon hatasi yanlis yazmisim ama duzelttimevet :) imitasyon.
cnm paramız olsa aldırmayı isterim tabi ama maddi sıkıntılarımız var erkek arkadaşımla para biriktireceğiz diye üstümüze başımıza bile bir şey almaz olduk :) aile desteği fazla yok bi de yeni atandı ve borcu var biraz yani tuzumuz kuru olsa alırdık tabi :)İstanbuldaysan Eminönü'nde var hemde neler nelerBen yinede aldırmandan yanayım benimde var kenarda duruyo ekmek istemiyor su istemiyor hiç zararı yok Pufidik kutusunda yatıyor 6 yıldır
aynen sahtesi heryerde mevcut eminöne gitmeye filan hiç gerek yok sahte mahte 150,200 civarıdırcanım herhangi bir bijuteriden.çok ekstra bir arayışa girmene gerek yok.her yerde bulursun
ay desinler ayol, hem muğladan gebzeye gelin gitmicekmisin? duymazsın ki :) sahte olduğu anlaşılırsa daha çok dedikodu yaparlar bence hiç riske girme derim.ama o zaman set almamış derler yoksa bende inci setler görüyorum çok tatlı...
ben baktım buralarda öyle şeyler pek yok ama istanbula gideceim bi kaç ay sonra oradan bakarız artık :)canım herhangi bir bijuteriden.çok ekstra bir arayışa girmene gerek yok.her yerde bulursun
Kısmet olursa 15 gün sonra nişanım olacak ve Ağustos ayında da kısmete düğün... Sözlümün maddi durumu biraz yetersiz yeni atandı ve biraz borcumuz da var. düğünde 6 tane bilezik takacak ailesi. Biz düğünden sonra bilezikleri satıp onun kredi borçlarını ödemeyi düşünüyoruz evlenince borç ödememek için. sonra zamanla tekrar biriktiririz bir şeyler diye düşündük. Bi de burada adet set takılır geline.. Ama ben o seti çok gereksiz görüyorum çünkü ben o seti düğün gününden ayrı başka bir zaman takacağımı hiç zannetmiyorum. pek takıyla aram yoktur benim. Kardeşimin düğünü bile olsa set takacağımı zannetmem. eee o seti satmaya kalksan epeyce bi zarar edeceksin. o setten edeceğimiz zararla balayına gideriz yani... 1 günlük takmak için o kadar boşa harcayacak paramız yok maalesef. ama burada da bakarlar set takmış mı diye çok eksik arayan insan gelir düğüne... annemde set alsın diyor. setler 2000-3000 civarı... acaba diyorum emitasyon setler bulabilir miyim gerçeğe çok benzeyen 90-100 tl gibi bir fiyata :) ya da bulamasam en kötü ihtimal gümüş üzerine altın kaplama setler varmış 300 tl ye ama ona da boş yere 300 tl hiç verdiresim yok :) sizce 100 tl lik bi emitasyon bi set alsam sahte olduğu anlaşılır mı kızlar??? Eğer set alırsak balayına gidemeyeceğiz. hatta set almayıp balayına gideriz bi de üzerine 1000 tl kadar da artar gibime geliyor :))))
cnm öyle de öbüründe daha çok zarar ediyorsun. 3000 tl ye alıp 1000 tl ye satıyorsun ve 2000 tl ye yakın zarar var ortada. satmayıp kullansan kutu bekleyecek. ha 3000 tl lik set kutu beklemiş ha 100 tl lik set...aynen sahtesi heryerde mevcut eminöne gitmeye filan hiç gerek yok sahte mahte 150,200 civarıdır
ben konu sahibesinin aksine sahte takıya verilen paraya acırım hem alerjimde var takamıyorum ondan sanırım hiç almam
canım benim setim var taşsız 24 ayar hiçte öyle dediğin kadar zarar etmiyor 200 lira filan ancakcnm öyle de öbüründe daha çok zarar ediyorsun. 3000 tl ye alıp 1000 tl ye satıyorsun ve 2000 tl ye yakın zarar var ortada. satmayıp kullansan kutu bekleyecek. ha 3000 tl lik set kutu beklemiş ha 100 tl lik set...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?