Gelinbaşı ve Gelin Tacı düğünde saç rengi ne olmalı?

Kızlar4 ben bugday tenlıyım ve suan sacım koyu karamel ve dugunumde sac rengımı sarıya donuk ıstıorum sızce nasıl olur

resmini yükle ona göre yorum yapalım ama acık karamel düz saç ve uzun duvak da çok hoş durur :)))

Bir çok kız gelin olana kadar bir kaç reng denemiştir ve hangi rengin kendisine yakışıp yakışmadığını da biliyordur. birne sar yakışır ötekine siyah, bir başkasına röfle ve s. ten rengininç goz renginin yüz ifadesinin ve s. çok rolu var bunda.

İnsan hangisinde kendini daha rahat daha güzel hissediyorsa onunla giymeli gelinliğini.. Koyu renk bana yakışmıyor. Daha doğrusu ben kendimde balköpüğü ve turuncumsu renkleri seviyorum. Canlı canlı içim açılıyor. Ve ben de öyle yaptıracağım.Ancak kişisel görüşüm ; sarı saç eğer ki kişide doğal durmuyorsa bana itici geliyor. Basmakalıp oldu artık herkes çakma sarışın. Teniniz beyazsa veya sırıtmıyorsa kullandığınız bence bulunduğunuz halinizle giyebilirsiniz gelinliğinizi. Benim yaptıracağım en son renk, siyahve sarıdır. :)

şehir efsanesi bu koyu saçla gelin olmak herkesin tenine yüzüne hangi renk gidiyorsa genliği de o saçla giyer

bence sen saçlarını hiç elleme röfleliyle öyle kalsın daha sonra koyultup fikir değiştirirsen saçların çok kötü olurr yanarr bence elleme :))))

atıyorum tenin esmer düğünde saç rengi ateş kızılı olmalı dediler yapıcakmısınız yani delikafadulden
vallahi çok komiksiniz sırnaşık şey igokkkbo arkadaşıma katılıyorum, yakışan neyse o dur güzel.

şehir efsanesi bu koyu saçla gelin olmak herkesin tenine yüzüne hangi renk gidiyorsa genliği de o saçla giyer

Koyu saçla ilgili sehir efsanesimi varmış bizimlede paylaş hep beraber gülelim ne dersin:

Son düzenleme:
atıyorum tenin esmer düğünde saç rengi ateş kızılı olmalı dediler yapıcakmısınız yani delikafadulden
vallahi çok komiksiniz sırnaşık şey igokkkbo arkadaşıma katılıyorum, yakışan neyse o dur güzel.

kesinlikle tenine tipine ne yakışıyosa o olmamalı.

bence sıyah yada kızılll guzel dururr baska renklerın pek bı ıddası yok

yakışana yakışır kimse alınmasın ama gelin dediğin melek gibi olmalı kızıl cadı gibi oluyo ya da ten rengi yüz hatları açık renge izin veriyosa niye kapkara zift gibi boyatck ki bi insan gelinlik modelleri sayfasını inceleyiniz orada arka sıralar denen dizinin başrolo oyuncusunun evlilik fotoları var kızın saçı normalde açık karamel ne kadar yakışıyo evlenirken siyahımsı bi renk yaptırmış bi bakın nasıl olmuş. açık renkli hali bin basar.
http://img66.imageshack.us/img66/3790/n55576239317029792741jz3.jpg
http://img508.imageshack.us/img508/4278/n5183290218693801390vm1.jpg
http://img2.blogcu.com/images/g/u/z/guzelsarki13/sinem.jpg

Kızlar ya kendi saç renginize boyatın ille doğallık diyorsanız.açık tenliler sarı ve karamel tonları da boyayabilir.koyu tenliler ise ya koyu kahve tonları,yada siyah olabilir.birde kaşlarınızla uyumlu olun lütfene kaşlar kapkara saçlar sapsarı bence zıt kötü duruyor.ben nişanımda bakır kızılı yaptırmıştım.herkes beğendi falan şimdi çikolata kahve.ama ilk boyattığım röfleydi platin renk 4 yıl öyle kullandım.şimdi saçımda hiç bir boya durmuyor sürekli akıyor.düğünümde yine platin düşünüyorum göz makyajımıda siyah tonlarında istiyorum.çünkü ortaya çıkan manzara süper oluyor.beyaz gelinlik,sapsarı saçlar,simsiyah bir makyaj birde kırmızı ruj:DDDDD tabi bunlar benim fikirlerim.insanın psikolojisi çok önemli ya sürekli karar değiştiriyorsun.ama röfle isteyenler düğünden 4 ay önce boyatmaya başlasın.yoksa çok yapay ve komik duruyor.röfle dağılınca birde beyaz tenliyseniz doğal gibi duruyor.amma çenem düştü hee:DDd siz ve nişanlınız nasıl istiyorsanız öyle yapın.çok karar veremeyenler nişanlılarına sorsun bakalım o sizi hangi halde seviyor.

Bende koyu saclı olmak istiyorum röfle görmekten bıktım hatta teyzem gecen bir dügünde neden bütün gelinler dügününde saclarını röfle yapıyor dedi.. Ben beyaz tenli yesil gözlüyüm saclarım da koyu kumral. Hatta kendi dogal rengimle olacagım insallah. Dogallıgı cook seviyorum makyajıma gelince, ya seftali tonlarında yada pembe tonlarında olacak. Far hic istemiyor eyeliner, rımel, takma kirpik. bu kadaa olsun demii..:52:

Bende koyu saclı olmak istiyorum röfle görmekten bıktım hatta teyzem gecen bir dügünde neden bütün gelinler dügününde saclarını röfle yapıyor dedi.. Ben beyaz tenli yesil gözlüyüm saclarım da koyu kumral. Hatta kendi dogal rengimle olacagım insallah. Dogallıgı cook seviyorum makyajıma gelince, ya seftali tonlarında yada pembe tonlarında olacak. Far hic istemiyor eyeliner, rımel, takma kirpik. bu kadaa olsun demii..:52:

Far kullan mutlaka hafif olsun,parlaklık verir ışıkta parlar daha hoş durur.bir kez evlencen kız düğününü gözdesi olman lazım,saçınla,makyajınla sade sade sonra takıl düğünde ihtişam şart:60:

Back