Gelinbaşı ve Gelin Tacı düğünde saç rengi ne olmalı?

Ben çikolata kahve yaptiricam düğünümde(inş) açık tenliyim çünkü. Fikrimce sarı tonları falan gelini olgun gösteriyor.

benim saçlarım karamel uzun yıllardr böle kullanıyorum.hem tenime çok yakışıyo hem de bütünleştm bu renkle artık doğal rengimmiş gibi oldu :) düğünümde de değiştirmek veya daha koyu yapma gibi bi fikrim yok..saç rengi değil modeli daha önemli bence düğünde.öyle yapmacık abartılı bukleler kabarık saçlar yaptırmayın. saçın rengini koyulaştırmaktan ziyade bunlar önemli bence.önemli olan doğala en yakın saç rengi ve modeli yerimseniben

cnm sne bilirsin ama ben olsam kesinlikle siyahı tercih ederim
bence çok şık duruyr yerimseniben

bende doğal sarışınlardanım bide açık tenliyim çok tereddütüm var güzel olmucam diye ama neysem o,saçımın rengini zaten değiştiremem bana yakışmaz...inşallah güzel oluruz...

bende doğal sarışınlardanım bide açık tenliyim çok tereddütüm var güzel olmucam diye ama neysem o,saçımın rengini zaten değiştiremem bana yakışmaz...inşallah güzel oluruz...

gayet güzel olursun merak etme, benim iki tane cok yakın arkadasım ikisi de dogal sarısındır bembeyaz tenleri vardır ki bronzlasmaya filan da calısmadılar, dogal halleri ile gelin oldular, ikisi de porselen bebek gibi cok cok guzel oldular.

inşallah canım,saç rengimi değiştiremem ama bembeyaz olan tenim için en azından rengimin kırılmasını sağlamak için uğraşıcam..

inşallah canım,saç rengimi değiştiremem ama bembeyaz olan tenim için en azından rengimin kırılmasını sağlamak için uğraşıcam..

benim tenim de bembeyz ötesi..insanlar göçmen misin falan diye soruyolar yani o derece.önceleri beni çok rahatsız ederdi, kısa bişi giyemezdim.yaz gelince kapri pantolonla bile utanırdım, acilen bronzlaşmaya çalışırdım.tabi çok zahmetli olmasına rağmen bi türlü bronzlaşamam..ben de bıraktım artık napim en güzeli doğal halim.hem ne giysem yakışyo, her türlü saç rengi ve makyaj yakışıyo.bence tadını çıkarmaya bak.gelinlik zaten her kıza yakışır.vücudumuza fazla müdahele etmemeden yanayım.

açık olsaydım kesinlikle sarı röfleli koca bir topuz isterdim.. salık düşünenler için de koyu renk yakışıyor.

hayalim hep koyu saç rengi uzun saç sadece maşa upuzun bir duvak ve ince bir taç
ve inşallah hayallaeirmde gerçekleşicek
saçlarımı suanda çikolata kahveyeye boyadım
düğünümde saçlarım açık olucak maşa yapıtrcam
ince taşlı papatya modelinden taç
upuzunda duvagım olucak zaten düğünde kır düğünü olucak

bakir rengi benim cokkkk hosuma gidiyor bende düz renk sactan yanayim.. ama sari mi olsam diye düsünüyorumda eminn olamiyorum...gerci daha cok var ama yinede ben düsünüyorum simdiden..

ben gelinde siyah saçı çok seviyorum ama sarı saçda çok yakışıyor geline gerçekten bilemiyorum size ne yakışıyorsa o olsun ama saçlarınız sarıysa ve değişiklik istiyorsanız siyaha boyatın gerçekten yakışıyor

ben sarı saçı cok seviyorum 4 sene sarı kullandım ama gelin saçımı koyu renk düşünyorum o yüzden çikolata kahve yaptım saçlarımı :)))

benim koyu sac rengi cok hosuma gidiyor gelinlerde ama maalesef saclarimi boyayamiyorum senağlama en son koyuya boyadigimda hastanelik oldum. sacim acik kahverengi ve gölgeli bende öyle gelin olacagim baska imkanim yok...

benim koyu sac rengi cok hosuma gidiyor gelinlerde ama maalesef saclarimi boyayamiyorum senağlama en son koyuya boyadigimda hastanelik oldum. sacim acik kahverengi ve gölgeli bende öyle gelin olacagim baska imkanim yok...

aaaa çoook geçmiş olsun neden hastanelik oldun (

aaaa çoook geçmiş olsun neden hastanelik oldun (

alerji oldu canim ilk önce kasintiyla basladi sonra yüzüm sisdi bogazima kadar zombiye döndüm resmen senağlama gözlerim gözükmüyordu sanki boks macindan cikmis gibiydim Allahim göstermesin bir daha... isin kötüsü gittigim doktorlar kötü bisey degil hayati tehlike olmadigi sürece hastaneye yollamayiz dediler, hastane almadi ilk basta, sonra baska hastaneye gittim ve orada ki doktor ucuz atlatigimi söyledi... o günden beri cok hassaslastim gecen sene siyah kina ile gecici dövme yaptirdim ellerim alerji oldu iz bile kaldi ellerimde senağlama

aman canım dikkatli ol kendi sağlığından önemli değil hiç bir şey ben geçen sene okumustum gazetede bir bayan saçını boyadıktan sonra yüzü şişmiş sonra boya firmasına dava açmıştı o yüzden boyayı kullanmadan önce teninize sürün diyorlar ya :))

evet canim kesinlikle ilk önce test yaptirin derim bende...hep boyattiysan bile alerji seneler sonra bile ortaya cikabiliyor... senelerce sacimi boyattim kizila boyadim röfle yaptim kahverengi boyadim bisey olmamisti test yapmadim gittim kuaföre boyattim sonuc hastane! Icim gidiyor koyu renk sac görünce ama napayim olmayinca olmuyor iste senağlama bende peruk takarim dügünümde sempatiksalakcinni

ayy hayır sarı saç da güzel oluyor öyle deme ama çok iyi makyaj yaptırman lazım :))

Sana hangi renk yakışıyor ise o olmalı.. Yoksa yok efendim gelinlikte koyu saç iyidir yok sarı saç iyidir diye bir yaklaşım olamaz.

Sen kendini sarışın olarak daha çok beğeniyor ve hoşuna gidiyor ise öyle kalsın. Ama bir resmini koysaydın daha iyi yorum yapardık.

Kızlar4 ben bugday tenlıyım ve suan sacım koyu karamel ve dugunumde sac rengımı sarıya donuk ıstıorum sızce nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…