Gelinbaşı ve Gelin Tacı düğünde saç rengi ne olmalı?

ben sarisindim ve sacimi siyaha boyodi esim ve kaynak yaptirdim saclarima yan yaraftan da bi tane kirmizi koyu bi kirmizi koydurdum o kirmizida topuzumun icinden görünüyodu herkes bayildi bana solaryuma girdim ve hafif esmerlesmisdim cok güzel olmusdum cogu kisi sibel cana benzetmisdi beni

ama sunu diyebilirim tabikide herrenk herkese yakismaz cnm sen hangi renkle kendini daha mutlu ve rahat hissediyosan o renk yaptr derim simdiden mutluluklar cnm

teşekkürler canm ya galiba koyulaştırıcam nişanlımda koyu istiyo gibi ama kıyamıyorum ki

benim sacım düğünde kızıl olacak bence cok güsel oluyo şık büyük bi topuz istiyorum bide ışıl ışıl taç ama canlı paryalan bi kızıl bence şahane duruyo kızıl sac gelinlikte en önemlisi ben böle olsun istiyrum

düğün için saç rengi değiştirmek gereksiz bence canım..normalde neysen insanlar seni nasıl bliorsa öyle olmak doğru geliyor bence opuyorumnanaktan

INSANLAR HERSEYE KARISIYO KIMI SARI DER KIMI KIZIL SEN KENDIN KARAR VER CANIM BENIM SACIM KUMRAL USTUNDE SARI BALYAJ VARDI COK HOS DURMUSTU GELINLIK HER BAYANA YAKISIYO SIYAH SACLIYADA KUMRALADA:kedi::asigim:a.s.

ben her zaman kullandığım ve vazgeçemediğim renk olan çikolata kahveyi kullanacam inşallaha.s

Çok kararsız bi yapım var kolay kolay karar veremem gel gitler yaşarım.Düğünde de saçımı kızıl veya siyaha boyama ve saçımın modeli konusunda halen daha kararsızım.kafamçokkarıştı.

sarı sac topuzu daha guzel gosterıyor :)

benım ıkı dugunum oldu birinde sarısındım bırınde bronz kahve :))

canım eğer cok koyu istemiyorsan bence bakırda yaptırabilirsin ve topuz artık bana çok bayağı gelio maşa ve yan tarafında bi çiçek bence bakır renkle cok güzel olur.sarı sac insanı daha yaslı gösterio.bence bakırı denemelisin.hatta bakır ve karameli karıstır bak ortaya cıkan renge bayılacaksın tabi yine de gün senin günün olacak istediğin gibi olmalısın.

bi ara herkes düğünde röfle yaptırıyodu bayıldıydım artık her gelinde röfle görmekten.. röfle yaptırmayın lütfen...

kesinlikle katılıyorum.ama saç rengin senin zaten sarıymış bence herkese kulak asma hem kafanı boşa karıştırırsn hemde saçlarını yıpratırsn,bırak olduğu gibi kalsın..her türlü yakışır gelinlik..sengözlerimebaksanab

Bende koyu renk saç sevenlerdenim.Sırf düğünümde kendi saç rengim olsun diye 5 yıl saçıma hiç röfle boya falan yaptırmadım.Halada kendı saç rengımı kullanıyorum herkes bayılıyor.Artık sevmıyorum eskısı kadar boyayı..Böyle güzel.

yıllardır saçım kızıl, düğünde de kızıl olacak... çünkü sevgilim benim kızıl saçlarıma aşık olmuşmuş.... peeeeh :)

bence bakır ve tonları gelinliğe süper gidiyo..evlenirsem ilerde :) yapıcam inşallahşakkıdı

Valla benim nişanlımda sarı halime aşık olmuştu cnm ama esmer halimi görünce bayıldı :)) o kadar inat etmişti birde sakın boyatma diye sonunda ikna ettim ben kendi saç rengimle gelin olmak istiyorum çünkü siyahla :)) opuyorumnanaktan

koyu renk saç gelinlikle daha guzel oluyor benimde sacım kahveydi ben siyah saçla gelin olmak istemiştim ama geri dönüşü zor die boyatmadım kahve beklediimden guzel oldu

ani bir değişiklik nasıl olur bilemiyorum sarıda kahvede hoş duruyor ama bence seni görmek lazım önceki daha iyi fikir verebilelim ,
cünkü öyle sarı saclar varki coook kötü duruyor bazıları ise kendine hayran bırakıyor ...a.s.

Ay bende öyle duymuştum ne alaka nasıl seviyorsan öyle ol bence bende röfleliyim ve mutluyum..
kendimi o şekil tanımlamışm zaten degişiklige gerek yok. beyaz renk her tene yakışır, siyah gibi.. nasıl mutlu oluyorsan öyle yap..

saç rengi ne olmalı bilemem ama, bence tek renk olmalı kargacık burgacık olmamalı diye düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…