Gelinbaşı ve Gelin Tacı düğünde saç rengi ne olmalı?

Ege

izmir delisi
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
167
0
116
İzmir
benm saçlarım sarı daha dorusu çakma sarışınlardanım düğünmdede sarı olmak istiyorum ama çevremdekilerin çoğu koyu renk saçların gelinlikle daa güzel olucağını söylüyor kararsız kaldım bayanlar yorumlarınızı bekliyorum...fisfisfis:bbo:

bi ara herkes düğünde röfle yaptırıyodu bayıldıydım artık her gelinde röfle görmekten.. röfle yaptırmayın lütfen...

bu rengimi çok seviyorum eğer koyuya dönersem geri dönmesi baya yıpratıyor saçı kararsız kalıyorum..:1no2:

canim
sen kendini nasil rahat hissediyosan öyle olmalisin bence
önemli olan senin istegin
o günde sadece sana ait

ben normalde bu rengimi çok benimsedim( dipnot: her rengi denedim simsiyahtan kızılakafamçokkarıştı) fakat herkes koyu renk gelinlikte daha güzel durur daha saf olur dediklerinden ötürü ben de acaba demeye başladım. ama sadece düğün için saçı koyultmakta ne biliyim biraz karışık bi durum sanırım

cnm bende karamel üstü röfle kullanıorum saçımı yıllardır, çokta memnunum, seneyede düğünüm war we yine aynı şaçımla gelin olucam inşş:Saruboceq:

geçen yaz bi tanıdığın düğününe gittik, kızın saçı sarıydı we düğündeki herkes bana sarışın olma bak ışıkta parlıo çikolata kahwe yap saçını dediler, ama ben dinlemiycem şahsen, çünkü ben kendimi sarışın gelin olarak görmek istiorum, pişman olmk istemiorum başkalarının sözüyle hareket edipte..

kendi istediğin gibi dawran, ogün senin çünkü a.s.

bence gelinliğin üsütüne şu renk güzel olur demek yanlış olur her renk herkese gitmiyor sonuçta size en yakışan rengi yapmalısınız opuyorumnanaktan

sarı gelin olan arkadaşlar yok mu fotonuz biraz fikir sahibi oluruz hem:)

canım sakın başkalarının lafıyla hareket etme aynı hataya ben düştüm röfleli olan saçımı gaza gelip düğünüm(9 sene önce yani)koyu renk yapmıştım tamam belki o an herkese güzel geçmişti ama saçımı koyu boyadıktan 10 dk sonra pişman olmuştum bence bu hataya düşme canım benim kardeşimde yeni gelin oldu vede saçları sarıydı süperde oldu yani

bende saçlarımı düğün öncesi koyu renge boyatmıştım öncesinde sarıydı ama daha sonra biraz pişman olmuştum çünkü önemli olan insanın içine sinmesi,sen kendini hangi renkle güzel hissediyorsan o renk saçla gelin ol,çünkü kimi insanlara koyu renk gitmeyebilir illa gidecek diye bişey yok

Hayırlı olsun. Benım de 1 ay ay sonra dÜĞÜnÜm olacak.saÇlarım sarı boyalı ama daha Şık olacaĞını dÜŞÜndÜĞÜm ıÇın tam dÜĞÜn gÜnÜ kendı rengıne (koyukahve) boyamayı dÜŞÜnÜyorum bu arada dÜĞÜn gÜnÜ boyatmamın bı rıskı var mıdır sızce arkadaŞlar???

Ne alaka

sen nasıl kendını begenıyorsan öle olmalısın.

Bende evlenirken koyu saçı tercih ederdim
Ama birde saç renginin yakışması önemli bunu da göz önünde bulundurmak lazım diye düşünüyorumzemuszemus

ben sarı saçımı beğeniyorum ama kendi saç rengimde ( açık kahve) fena durmuyo açıkcası o yüzden kafam biraz karışıkkafamçokkarıştı. bu arada düğün günü saçı boyatmak risk bence en az 1 hafta önce boyatın beğenmeme olasılığı yanma olasılığı gibi durumları göz önüne alın derim..

saçlarımı uzun yıllar kızıl olarak kullandım. geçen yıl orealle açtırıp kahverengiye, kendi rengime döndüm. o zamandan beri saçlarımı yıkadıkça rengi açılıyo r. bikaç kere kahve boyadıktan sonra kendi haline bırakmaya karar verdim.şimdi saçlarım yarıya kadar kendi rengi, koyu kahve gibi, uçlar da karamele dönük bi renk. 1 buçuk ay sonra nikahım var ve nikahta saç rengimin nasıl olması gerektiğine karar veremiyorum. kuaförüme sorunca üstlere, aralara gölge atarız, uçlarla uyumlu olur dedi. ben de çok sarışın görünmek istemiyorum. buğday tenli, koyu renk kaşlı bi kızım. bi yandan da uçlardaki karameli seviyorum. acaba ne tavsiye edersiniz? kompl koyu renk mi yapsam? yoksa röfle mi yaptırsam?

Ben şu an açık kumralım,sarıya çok yakın..Ama özümden kumralım
Kışa doğru koyulaştıracağım,çikolata kahve istiyorum.Düğün şubatta inş.
Beyaz tenliyim,kahve daha iyi olacak gelinlikle diye düşünüyorum.

sarı saçta topuz kendısını daha guzel gösterıyo yapılan sac modelı ortaya cıkıyor.senın gözun sarıya alışık suan nekadr koyu yapsan ve guzel olsada begenemıceksın.onun ıcın bölekalsın bence

kızlar bende platin sarısı saçımla gelin oldum koyu kahve yaptıracaktım ama bikaç kuaföre sorunca fikrim değişti sarı saçta model kendini daha güzel gösteriyormuş çünkü oyüzdende yıllardır kullandığım saçımla gelin oldum

Düğünümde kızıl saçlı bi gelin olmak istiyorum bende fakat çevremdekiler kızıl saçlı gelin olurmu deyip beni kararsızlığa düşürdüler.Söylenenlere göre gelinlikte koyu saç daha hoş duruyomuş.Sırf bu yüzden bende düğüne yakın tekrardan saçımı siyaha boyatcam.

kızıl da fena olmuyor bence eğer beğeniyosanız siyah yapmayın derim.. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…