- 15 Temmuz 2016
- 8.163
- 13.630
- 248
- Konu Sahibi 3tatlikardes
-
Bebeğiniz kaç aylık olacak?Ay yok, küçük oğlum 6 aylık onu emziriyorum
Doğru o zaman bebeğim ek gıdaya başlamış olacak. Ya ama aldım şimdi bunu ben bunu kına da giysem zaten büyük olmayacak kına. Düğün için daha şık birşey bulayım.
Çok teşekkür ederim öneriyor için Evet böyle birşey almaya karar verdim sade. Hem o zaman bebeğim ek gıdaya geçmiş olacak bi kaç saat acıkmaz. Bu aldığım elbiseyi de kına da giyerim çok büyük birşey olmicak kına zaten. Aile arası gibi diyelim.
Ben şahane bişiy buldum ilk fırsatta onu diktircem ama göstermem..
Ben malesef elbiseyi hic begenmedim, hem kumasi hem rengi dügüne hic
2.5 yasinda miymis masallah..bende 2 aylik filan sanmistim 3 saatte emmesin yahu yemek yesin.2,5 yaşındaki çocuğu 3-4 saat emzirmeyiverin ve maddi durum müsaitse daha şık bir elbise alın. Bunu kına gecesinde tercih edebilirsiniz
Ben bir yaşında çocuğu 2 saat emzirmedim sonra geçtim gelin odasına arkadan fermuari acip emzirdim düğün ortasında uyuya kaldı rahat ettim2.5 yasinda miymis masallah..bende 2 aylik filan sanmistim 3 saatte emmesin yahu yemek yesin.
2.5 yasinda miymis masallah..bende 2 aylik filan sanmistim 3 saatte emmesin yahu yemek yesin.
Kızlar emzirdiğim oğlum 5 buçuk aylık tam.Ben bir yaşında çocuğu 2 saat emzirmedim sonra geçtim gelin odasına arkadan fermuari acip emzirdim düğün ortasında uyuya kaldı rahat ettim
Ama burda çocuk büyük inek sutu bile veirlebilir :))
Çok teşekkür ederim önerileriniz için Evet daha şık birşey bulmaya karar verdim. Ama aldım bi kere bu elbiseyi kına da giyerim çok büyük olmayacak kına.Eki Görüntüle 2593751
Konu sahibi kına gecesi bu tarz bişey bak bence düğün günü bundan dahasık olmalisin Eki Görüntüle 2593750
benim anlamadığım kınada giyerim dügünde ek gıdaya geçmiş olcak bebeğim demişsiniz arası çok mu kiGüncelleme 2:
Kızlar yorumlar için çok teşekkür ederim. Bu elbiseyi Kınada giymeye karar verdim çok büyük olmayacak kına zaten taşlı pullu giymiyim o kadar da, bir de yeniden iki ayrı kıyafet alamam bu aralar.
Ama düğünde şık birşey alıcam. O zaman bebeğim ek gıdaya başlamış olacak 3-4 saat durur emzirmeden.
Güncelleme:
Kızlar emziriyorum ve iki buçuk yaşında oğlum var bu yüzden rahat olmak istedim. Abiye rahat olmaz bence. Ve ben hiiiiç şıkır şıkır şeyler, parlak kıyafetler sevmiyorum.
Merhaba, hemen konuya geçiyorum.
Abimin iki ay sonra düğünü var.
O an hiç düşünemedim çok beğendiğim için bu elbiseyi aldım. Sizce geline saygısızlık olur mu?
Yengem " görümcem beni kıskanıyor " der Mi?
Elbise krem rengi. Ve şal ayakkabı krem olmayacak sonuçta ayıp olur mu?
Olmazsa kına da mı giysem bilmiyorum ya da hiç mi giymesem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?