- 7 Ağustos 2016
- 1.234
- 896
- 123
- 27
- Konu Sahibi 3tatlikardes
-
Neden ayıp olsun ki gelinliğe mi benziyo sanki hiç benzemiyo.o degilse abi düğünü için biraz daha göşterişli bişi alsaydınız keske en yakınınız çünküMerhaba, hemen konuya geçiyorum.
Abimin iki ay sonra düğünü var.
O an hiç düşünemedim çok beğendiğim için bu elbiseyi aldım. Sizce geline saygısızlık olur mu?
Yengem " görümcem beni kıskanıyor " der Mi?
Elbise krem rengi. Ve şal ayakkabı krem olmayacak sonuçta ayıp olur mu?
Olmazsa kına da mı giysem bilmiyorum ya da hiç mi giymesem?
Kınada giyebilirsiniz. Farklı renk şal ve ayakkabı ile.
Düğün için daha şık birşey bakabilirsiniz.Abi düğünü neticede, abarttın biraz daha
Beğendim elbiseyi
Tesettür modasından pek anlamam ama pek düğünlük bir elbise gibi gelmedi bana açıkçası.
Siz beğendiyseniz müstakbel gelinle konuşup fikrini alıp ona göre karar verebilirsiniz.
Hep söylerim iletişim her şeydir.
Bence giyme bu elbiseyi baskasinin düğünunde giyilebilir ama abinin düğününde giyilmezMerhaba, hemen konuya geçiyorum.
O an hiç düşünemedim çok beğendiğim için bu elbiseyi aldım. Sizce geline saygısızlık olur mu?
Kemer takacak mısınız peki?Güncelleme:
Kızlar emziriyorum ve iki buçuk yaşında oğlum var bu yüzden rahat olmak istedim. Abiye rahat olmaz bence. Ve ben hiiiiç şıkır şıkır şeyler, parlak kıyafetler sevmiyorum.
Merhaba, hemen konuya geçiyorum.
Haklısınız, elbise bol bir elbise kemeri çıkarıp emzirebilirim ama kına da giyerim o zaman, düğün içn daha abiyemsiKemer takacak mısınız peki?
Kemer elbiseyi iyice günlük hale getirmiş.
Emziriyormuşsunuz ama bu elbise ile de zor olmayacak mı, önü düğmeli fermuarlı filan değilki.
Çok şıkır şıkır olmasa da hoş abiyeler var tesettüre. Bence bakın biraz daha.
Elbise hoş ama ben abimin düğününde daha şık olmak isterdim, kaç kere kardeşi evleniyor insanın,normalde giyemeyeceğim birşey olsun isterdim. Fikrimce tabii
+12,5 yaşındaki çocuğu 3-4 saat emzirmeyiverin ve maddi durum müsaitse daha şık bir elbise alın. Bunu kına gecesinde tercih edebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?