- 14 Şubat 2021
- 390
- 273
- 23
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım slm hayırlı olsun gelinliğe mesela bana sorarsan çok aşırı masraf yapmayın çünkü sadece bir kaç saat giyiceksin (yatağın altındaki bazada çürüyor şu anda benimki )onun dışında gelin ayakkabısı yine çok aşırı pahalı olmasına gerek yok rahat olsun yeter.evvet yavaş yavaş düğün planlarımı yapıyorum ve yardımınıza ihtiyacım var . mesela kimisi davetiyeyi gereksiz görür kimisi organizasyonunu evde yapar bir iki şeyi azaltır . resmen gördüğüm her dekoratif ürünleri almak istiyorum . neye dur demeliyim
Düğünün kendisi
teşekkür ederim :) allahın izniyle inşallah :) kiralamayı düşündünüz mü ? bilmiyorum çok duygusal yaklaştığım için ama ayakkabıyı ben bile süslerim çok pahalı olmasına gerek yok katılıyorum :)Canım slm hayırlı olsun gelinliğe mesela bana sorarsan çok aşırı masraf yapmayın çünkü sadece bir kaç saat giyiceksin (yatağın altındaki bazada çürüyor şu anda benimki )onun dışında gelin ayakkabısı yine çok aşırı pahalı olmasına gerek yok rahat olsun yeter.
evet maalesef . biraz daha durulmasını bekleyecez . oynamadan rahat edemem :) bol eğlenceli gösterişli olsun istiyorum şu illet bitseydiBende bunu içimden geçirdim. Sade bir nikah en temizi. Heleki bu pandemi dönemimde gayet mantıklı
cnm oleg cassini diye bir marka var biz indirimden baya uyguna almıştık bir araştır sende mutlaka .ayakkabı rahat olsun aynen .teşekkür ederim :) allahın izniyle inşallah :) kiralamayı düşündünüz mü ? bilmiyorum çok duygusal yaklaştığım için ama ayakkabıyı ben bile süslerim çok pahalı olmasına gerek yok katılıyorum :)
Valla keşke şu pandemi dönemine denk gelseydi evliliğim dediğiniz gibi tertemiz nikahı yapıp otursaydık.Bende bunu içimden geçirdim. Sade bir nikah en temizi. Heleki bu pandemi dönemimde gayet mantıklı
+Düğünün kendisi
Güzel tasarruf yapmışsınız
En gereksiz masraf dügün ben dış çekim yaptırıp evime geçtim gelinlikle cıktım evden
Siz eğlenmediniz mi ki
düğün basli basina gereksiz. 8 yıl oldu hala pismanligini yasiyorum bisey yok millet eğleniyo
Evet biliyorum pahalı diye düşündüğümden pek bakmamıştım . İndirimini takip edeceğim teşekkürlercnm oleg cassini diye bir marka var biz indirimden baya uyguna almıştık bir araştır sende mutlaka .ayakkabı rahat olsun aynen .
Ben söz elbisemin altına beyaz incili sade bir babet almıştım, nişanımda da gelinliğimin altında da giydim. İyi de oldu.Gelinlik gelin ayakkabısı bana gereksiz geliyor onun yerine krem ya da gümüş rengi sade bir ayakkabı alıp başkalarının düğününde de giyebilirsin
Kuaföre akrabalarında gelmesi bence gereksiz masraf
Düğün salonuna verilen para gereksiz nikah olabilir
Gelin alışverişinde alınan gereksiz hiç kullanmıcağınız eşyalar
Bir miktar korktum yaptığınız masraf olmasaydı onu nasıl değerlendirirdiniz pekiValla keşke şu pandemi dönemine denk gelseydi evliliğim dediğiniz gibi tertemiz nikahı yapıp otursaydık.
Biz hep böyle istemiştik ama aileleri kıramadık, sırf elalam eğlensin diye tonla masraf yaptık. Bize de safi yorgunluğu kar kaldı :)
Yapacaksaniz böyle gosterisli yapinevet maalesef . biraz daha durulmasını bekleyecez . oynamadan rahat edemem :) bol eğlenceli gösterişli olsun istiyorum şu illet bitseydi