düğünde gelinle damat dans ederken ne konuşurlar???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dügünümde ise hatırlıyomusun nisanımızda dans ederken bunları konusmautuk bak ben gene majyaj yaptım dedim oda bana dur senasıl makyajı ben tapacam sana evimize dönelim son gecen annenlerde dedi dayak manasında değil he nalrsınız ya o manada sonra birden gözüm anneme arar oldu dans ederkn kardesimle göz göze aldım o ana pür dikkat bana dalmıs aglıyordu bende basladım aglamaya ve birden anacıgım yanımda belirdi bana selpak getirmiş aglama kızım dedi ve dansı bitirdiler

ayy bunu hep bende merak etmişimdir ve hepte konuşurlar gelinle damat :) bizde konuşmuşuz hep hatta kardeşim dediki hep kendin diodun ne konuşuolar die siz ne konuşuyodunuz öle dedi ama benim hiç bi fikrim yok hatırlamıyrum bile ne konuştuğumu opuyorumnanaktan

çok güzel anlar herkesin yaşaması gereken mükkemmel duygular..biz eşimle 6 yılın sonunda yaşadık o mükkemmel saatleri.dans ederken eşim bana çok güzel olduğumu ve bian önce eve gitmek istediğini:)))))..bense eşimee çok yakışıklı olduğunu sonunda kavuştuğumuzu bütün olanlara inanamadığımı söyledim..ama çok fazla konuşamıyosun o an..çok heyecan verici bi duygu..dans boyunca bu konuşmaaların dışında genelde gözler konuştu birbirimize bakmaktan alamıyorduk kendimizi..yani dans ederken heyecandan mutluluktan bi foto bile çektiremedik ne bizim aklımıza geldi ne de şapşal fotocunun aklına geldiii...sanırım fotocuda heyecanlıdı:)))))))))))))))

Biz de ne güzel oluyor düğünümüz herkes gelmiş işte sevdiklerimiz gelmiş, bak herkes dansediyor demek ki seviliyormuşuz falan diye konuştuk. Düğünün gidişatından konuşmuştuk. Pastamızı kesmeden önce salona getirirken garsonlar pastanın son katını düşürmüşlerdi onu konuşup güldük. Pasta 7 katlıydı. en üstteki küçük pasta garsonun suratına düştü şaka gibiydi. ona çok güldük. Vıdeoda pastanın düşüş anı çekilmemiş ama eşimle ikimizi çekerken kameraman tam pastanın düştüğü an benim ağzım açık kalmış. Komik bir görüntü olmuş sonra eşim bana dönüp artık altı katlı diyor. Güzel olmuştu ya..

ben çok heyecanlı olduğumuzu hatırlıyorum.
sürekli eşime ayy heyecanlıyım ay heyecanlıyım dedim .
oda saolsun çok güzel herşey çok dedi durdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…