düğünde gelinle damat dans ederken ne konuşurlar???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim nişanımda ilk dansta konustuk bişiler ama şimdi hiç hatırlamıyorum,,unuttum heyecan ozaman dorukta olunca opuyorumnanaktan zemuszemus zemuszemus
zaten ellerimizi bile ters tutmusuzz rezillik diz boyu ben erkek o bayan mısalii :roflol::roflol:

dugunumuzde oyle birsey yapmayacağızz... yani umuyorumm :asigim: :asigim: :roflol: :roflol:

Benim nişanımda salondan içeri girdiğimizde aşkım heycandan unuttu dans etmeyi gitti oturdu masaya,bende gittim tuttum elinden dans edicez daha dedim :) millet başladı gülmeye.Ufaktan bi rezil olduk :):)
süper ya kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

biz nikahtan sonra ilk dansımıza kalktığımızda hiç bişey konuşmadık sadece birbirimize baktık bir süre gözlerimizin içine gülümseyerek, sonra birbirimize sevgi kelimeleri döküldü ağzımızdan o anın büyüsüyle harikaydı yaaaa, sonra da çalan şarkıya eşlik ettik birlikte birbirimize bakarak opuyorumnanaktan

ne cok kucuk bu salon demisim sanirim
koyden herkes mi geldi ?
ana ne cok millet var,
dans et hadi dogu dans et ya,
ayaklarilm agrio
daha var ama hatirlamiyorum, 5 sene olcak dugun gunumuz yani 18 temmuz 2004

G: eee niye bizim şarkımız yarım çaldı?
D: ne bilim aşkım pc arızalandı sanırım
G: amann ya bişiyi doğru düzgün ayarlayamadınız haa

o sırada acayip bi rüzgar esti,ışıklar gidp geldi ve biz oturmak zorunda kaldık( ama düğünün sonunda bizim şarkımızı tekrar çaldılar,bu seferde
G: ya niye başkalarıda kalkıoki dans etmeye,bizm için çalıolar
D:boşver aşkım nolcek
G:banane ben yalnız dans etmek istiodum

derken yine parçamız yarım kalıyor çünkü düğünün sonuydu ve damat dahil millet havuza atlamıştı

ay ogün film şeridi gibi geçti bi kez daha gözlerimin önünden
konu süper tebrikler canım
biz düğün şarkımızı gözlerimizin içine bakarak birbirimize söledik çok güzeldi
eşim bugün sana birkez daha aşık oldum dedi hiç unutmam onu
biçok kişi yanıma gelip ne güzel bi danstı dedi herkes çok beğenmişti sanırım
:asigim: :asigim:

düğünüm 24 eylülde
ama düğün gibi bir nişanım oldu ilk dansımızdaki replikler :))
jale: aşkım nişanlığıma basma(cok kabarık ve kuyrukluydu )
jale: yavaş dans et
tek hatırladığım bunlar sanki hiç olmamış gibi :))

Düğüden sonra kesin yazarım buraya pek merak ederim zaten delikafadulden
Ama bizim kesin
hadi sıkıldım oturalım.
Yaaa canım noluuuur biraz daha dönelim
seklinde olacaktır.kaydirigubbakcemile2

tek kelime bile khatırlayamıyorum sanırım biz baya yaşlanmışız.15 sene oldu.

hımm biz ne konuşmuştuk die düşünüorum şimdi..işte misafirlerden şunlar gelmiş falan...yoruldum oturalım....falan tarzında konuşmuştukk....galibamm

ayy walla en çok bunu merak ediorum bende lmaz:

ama nişanlım sadece gözleirme bak dio . . . utanırım zaten dio .bakma etrafına dio bebişim kaydirigubbakcemile3

Ben eşime ya şimdi herkesin gözü üstümüzde bu arada ben kendimi sersem gibi hissediyorum acaip heyecanlıyım..Ayakkabılar da ayağımı sıktı sanki,Otururken çıkartayım bari,nasılsa gelinlikten belli olmaz,tekrar ayağa kalktığımızda giyerim kimseye hissettirmeden..Off ya dizlerim titriyor..Sözde kır düğünü yapıyoruz ama hava da şansımıza soğuk.Bu aylar hep böyle soğuk mu burada ?tarzı birşeyler söylediğimi anımsıyorum...:kedi:kaydirigubbakcemile3

bizim hayatımızdaki ilk danısımızdı eşim daha önce hiç dans etmemiş oldukça zorlanıyordu ona yapması gerekenleri anlatmaya çalışmakla geçti nerdeyse bütün dans birde biz gecenin sonunda dans ettik çok komik şeyler olmuştu gecede onları filan konuştuk

bizim daha düğünümüze var ama nişanda dans ettik daha yeni sevgili olmuşken nişanlım beni aramıştı ve bana istanbul istanbulu sölemişti özellikle geberiyorum aşkındna kısmını üstüne basa basa o caldı nişanda dans etmeye başladık ellerim titriyo bana baksana dedi baktım seni seviyorum dedi o an dizlerim bagı cözüldü sanki babanın gözleri dolmuş dedi bide oına baktım gözlerim doldu sonra sarkının sonuna dogru gülmek sana cok yakışıo nolur aglama dedi sıcacık baktı gözlermin içine sanki gözleriyle sildi göz yaşlarımı ben ona tekrar tekrar aşlık oldum o gün

ay biz daha yaşamadık bu anı ama kuzenim beni öldürmüştü.kamera diplerindeyken şunu demiş

-ya bitsin bu dansta takıya geçelim gelsin paracıklar :roflol: :roflol: :roflol:

henuz evlenmedım ama 1 ay once nısanım oldu
ınanın ne konustugumu bıle hatırlamıyorum
tek hatrladıgım ' yaa ben kımseye bakamyıorum kalabalıkmı kım var herkes bıze mı bakıyo cok heycanlıym demıstım :) oda ben bakıyorum valla gayet sakınım' dıyodu
hee bırde onun boyu benden uzun dans ederken malum elım omuzarında oluyoya, offf yaa kolum agrıdı dedıgımı hatrlıyorum sırnaşık şey

çok tatlısınz yaasırnaşık şey

çok güzel yaaa.. umarım bu konuşmaları yazmak bize de nasip olur..

beyaz atlı prensim gel hadi yaaaopuyorumnanaktan

biz nisanımızda seninle ilk dansım bu okadar sene cıktık gezdik bi dans edecegimiz bir yere gitmedik deim oda aban fenamı oldu ilk dansı nisanımzda yapyık kırmızı elbiseli prenses dedi ve hafaiten beni sıktı bende dur aypı sokakta nisan yapıyoz sonucta dedim oda cok güzel olmussun bir daha böle makyaj yapamana asla izin vermem cok kıskanırım seni dedi bende sirinlik olsun diye ööö gibi bir agız hareketi yaptım hatta dayı kızlarım ve arkadaslrım görmüsler acayip sirindin he içine gircekti damat dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…