- 14 Mayıs 2022
- 26
- 13
- 27
-
- Konu Sahibi kumsalyildiz
Neden düşman çatlatacaksınız. düğün günü sizin en mutlu gününüz olmalıyken birilerine laf sokacağım derdine girişmeniz çok basit bir hareket değil mi?Düğünde dusman catlatacak müzik önerir misiniz kızlar
Ailesi bizi ayırmaya çalışıyor bende bi müzik ile herkesin karşısında eşimle oynamak istiyorumNeden düşman çatlatacaksınız. düğün günü sizin en mutlu gününüz olmalıyken birilerine laf sokacağım derdine girişmeniz çok basit bir hareket değil mi?
Gerçekten bu kadar basitleşecek misiniz? Evliliğiniz şimdiden kaos kokuyor. 2 ay sonda bdvye geldiğinizi görür gibiyimAilesi bizi ayırmaya çalışıyor bende bi müzik ile herkesin karşısında eşimle oynamak istiyorum
Ne yapmam gerekiyor ? En güzel günümde onları güldürmek istemiyorum tam tersi dusman çatlatmak istiyorumGerçekten bu kadar basitleşecek misiniz? Evliliğiniz şimdiden kaos kokuyor. 2 ay sonda bdvye geldiğinizi görür gibiyim
Hım cesur ol o zaman şarkıyla falan olmaz. Nikah memuru sorduğu zaman yılan ailesine inat evet diye bağıracaksın bak bakalım gülüyorlar mı. Kolay gelsin.Ne yapmam gerekiyor ? En güzel günümde onları güldürmek istemiyorum tam tersi dusman çatlatmak istiyorum
Hım cesur ol o zaman şarkıyla falan olmaz. Nikah memuru sorduğu zaman yılan ailesine inat evet diye bağıracaksın bak bakalım gülüyorlar mı. Kolay gelsin.
Ya ailesi düşmansa ?Düğüne düşman çağırmayın
Evlendiğiniz kişide o ailenin bi parçası farkındamısınızYa ailesi düşmansa ?
Farkındayım fakat eşim onlardan çok ama çok farklı karakterdeEvlendiğiniz kişide o ailenin bi parçası farkındamısınız
Düğünden 6 ay sonra hatta 3 ay sonra tekrar konuşalımFarkındayım fakat eşim onlardan çok ama çok farklı karakterde
Düşman yabancı değilmiş kaynana doğru adresDugunlerde kaynanaya laf sokmalı sarkilar cokta, düsmana uygun varmı bilmem
Bir de aileyi dinlemek lazım, bana sanki siz fesatsınız gibi geldiYa ailesi düşmansa ?
Eşimle beş senedir beraberiz kötü yönünü görmedim tabi evlenince erkekler değişir mi bilemem Buda karakter meselesiDüğünden 6 ay sonra hatta 3 ay sonra tekrar konuşalım
Alakası yok . Bir kız kadın olarak halden anlamamanız da ayrı bir tuhafBir de aileyi dinlemek lazım, bana sanki siz fesatsınız gibi geldi
Tabi iyi olsun herkes geçinsinde düğünde bile eşimin ailesi düşman onları çatlatacağım konularını düşünmek size ne kadar geçim getirir evlenince erkeklerin anaları hiç olmadığı kadar kıymetli olurEşimle beş senedir beraberiz kötü yönünü görmedim tabi evlenince erkekler değişir mi bilemem Buda karakter meselesi