dugunde basima gelenler

Kekske hic muhatap olmayip yerinizi degistirseydiniz.
Mahalle kavgadina donmus
yer olsaydi kalkacaktim yerde yoktu koy dugunu heryer sandalyeydi... kalkamayinca mecbur cocuga dur dedim ama annesi goruyormus zaten arkamdaymis cocuguna kim olsa oglum gel yanima der 6 yasinda bo cocuk.gel oturdan anlar bence..

Kim bilir kv gil eşine nasıl anlattı da adam uzaktan öyle tepki verdi ?
Kadın kv gilin akrabası falanmı seni koruyacakları yerde bide üstüne gelmişler...
Direk çocugun annesini bulup tatlı dille uyarsaydın belki böyle olmazdı.

İyi de niye eşin ve ailesi sana çöp gibi davranıyor. O kadından çok buna taktım. Sana mı yazıyor falan demiş kp. Bunlara katlanmayın boşa.
Kadın çocuğunu vahşi köpek besleyip insanların üzerine salanlar gibi kullanıyor resmen. Size vurduğunu izleyip zevk almıştır. Boşa muhatap olmuşsunuz. Ben olsam yerimi değiştirirdim sanırım. Bir daha başınıza gelirse başka zaman çocuğa bir şey demeyin, direkt bunun annesi nerede diye sorun, çocuğunuza sahip çıkın deyin. Çocuğa bir şey deyince ortalığa salıp ne yapıyor diye hiç bakıp umursamadıkları çocukları çok kıymetli oluverir. Ki benim çocuğuma da birisi terbiyesiz dese ben de kızardım. Ama ben öyle salıp gitmezdim de.

Çocuğun annesini direk muhattap alıcaktın.Senin hatan 6 yaşındaki çocuğa terbiyesiz demek,sonuçta o da bir çocuk.Belki annesi kum attığını görmedi oda olabilir...ayrıca seni bi konuda bilgilendirmek isterim eğer kabul edersen.Senin oğlun uslu bir çocuk senden korktuğundan değil,onun karakteri bu.Bir çocuğun aksi olmasındaki sebep kızmaması eğitememsi değil,onun yapısı öyledir.Bir kızım bir oğlum var ve oğlum çok aksi,kızım elle gösterilir.Yani çocukları kıyaslama yanlış.Bu arada eşinin ailesi cins o kadar büyütecek bir olay yokmuş zaten

annesini gorsem soylerdim cocugunuz bana kum.atiyor durdururmusnuz diye ama cocuk sahipsiz.gibi geziyordu bu durumda dur.demekten baska carem yoktu... cocuga bagirsaydim yine hakliydi uyardim ben oda olmadi terbiyesizsin dedim cocuk cekildi.oyle diyince annesi de cocugu cekilince hemen bana atisa gecti ayaklandi. ben annesine de dedim bende cocuk yetistiriyorum sizin yerinizde olsam elinden tutar yanima alirim dedim ama benim sucum var gibi oldu ahlaksiz oldum ben

Cocuk terbiyesiz iyi demissin ..
Ama o bir cocuk laflarina da sinir oluyorum.
Cocuk cocuklugunu bilecek ..
Her yere atlayan,ziplayan,bilmis bilmis laflar soyleyen,simarik ,sevimsiz cocuklari kimse cekmek zorunda degil..
Bi zahmet herkes dogurduguna sahip ciksin .
Her yerde ,markette,sinemada,cafede,ucakta bu cocuklardan var parazit gibiler ..
Anneleri de bir o kadar gamsiz .

cocugunuz siz kizarken bile kum cakil yasi eline doldurup atsa dur oglum ayip demek yerine karsidakinemi.kizardiniz. ve yer yoktu kalkacak keske olsaydi bende dusundum arkalara falan baktim bir daha gitmem dugune falan isterse gelinim gelmedi desin gonullensinler ben gelince esimin emanetiyim o cemkiren kadini madem.benim konusmami.istemiyordu kv sustursaydi

aynen oyle. gorumcem dugunde oynuyordu onunda 7 yasinda kizi var ben ona bile dugunde ne yapiyor diye baktim benim olmadigi halde aileden diye.. benim cocugum bunu yapsa ben dugun sakinine degil cocugumu koseye cekerdim sen ne yaptigini saniyorsun diye. benim oglumda yerinde durmaz ama.hareketlerine her zaman bakarim

Evet bence de bir daha gitmeyin. "Herkesin içinde kadın beni azarladı savunamadınız beni suçladınız ben gelip de sizi rezil etmeyeyim bari bundan sonra" deyin ve gitmeyin bir daha. Bundan sonra sizi böyle ezemeyeceklerini öğrensinler.
Ama siz de böyle olayı mahalle kavgasına dönüştürmeyin. Dediğim gibi kadın pislik bile olsa çocuğa laf söylememek lazım yabancı biri olarak.

ya bırak şu gerikafalı insanlari niye susacakmışsin ben olsam senin yaptigının kat be kat fazlasinı yapardım.Off cok sinir oldum konunu okuyunca cnm yerinde olsam gidecegin düğün esinin tarafininsa gitmezdim çünkü haketmiyorlar maalesef.Herşey anlattığın gibi olduysa kesinlikle sen haklısın

Ay ben burada sinirlendim. Cocugun arsizligina mi kadinin varosluguna mi esinizin ve ailesinin kendini bilmezligine mi daha cok sinirleneyim sasirdim. Herkes kafayi yemis.

size soruyorum yuzunuze bir kac avuc kumlu cakil tasi atsa bi cocuk birincisnde sesinizi cikarmadiniz diyelim ikinci ucuncudede dur yapma oglum demezmisiniz?

Çocuğun annesinin dangalakligi resmen , siz mecbur musunuz tozu toprağı yutmaya,annelere bir haller oldu aman çocuğum edilgenlesmesin,aman çocuğum istediği gibi davransın fikirleri havada uçuşuyor.Yahu senin çocuğun ne yapıyor dön bir bak ve düşün..Düşün de cocugunun milleti rahatsız eden şımarık terbiyesiz biri olduğunu gör.Ailenizinde gücü size yetmis bence en alasından tepkinizi koyun.

Kadınin görüp , mudahale etmemesi çok sinir bozucu. Haklısınız.

" Gelip seni döverim " demesi de ayrı terbiyesizlik. Sizi haklı buldum.

Ay ben burada sinirlendim. Cocugun arsizligina mi kadinin varosluguna mi esinizin ve ailesinin kendini bilmezligine mi daha cok sinirleneyim sasirdim. Herkes kafayi yemis.
esim olayi gorse benden once kendisi dur derdi cocuga. kizmadim ben o cocugada dur yapma dedim devam edince terbiyesizsin dedim ama asla bagirmadim... bunu gorse uzerine cocugun annesinin hareketini beni alir ordan cikardi.. ama lanet olsunki gormedi duyduklariyla biliyor ve ben hakliyken ahlaksiz durumuna dustugum icin cok uzuluyorum. ben zaten kirilgan bir insanim

Kadınin görüp , mudahale etmemesi çok sinir bozucu. Haklısınız.

" Gelip seni döverim " demesi de ayrı terbiyesizlik. Sizi haklı buldum.
keske sizin kadar anlasalar beni. bogazim dugumleniyor aglamamaya calisiyorum.

size soruyorum yuzunuze bir kac avuc kumlu cakil tasi atsa bi cocuk birincisnde sesinizi cikarmadiniz diyelim ikinci ucuncudede dur yapma oglum demezmisiniz?
Allah aşkına ben ne diyorum siz ne diyorsunuz? Ben zaten size hak verip duruyorum ikidir aynı şeyi soruyorsunuz sanki ben bir şey dedim. Dur demenize bir şey demiyorum ben ama elalemin çocuğuna terbiyesiz de denilmez. Annen kim diye sorup dönüp ona deseydiniz terbiyesiz diye. Altı yaşında çocuk o.

cocuk.cevap vermiyorki ha bire birsey atiyo kizdigim icin dedim ama ses tonum oyle bagirmali degildi. kalkamiyorumda kv yanindan kalkip gitsem cagiriyo geri bi arkayada gecemedim doluydu heryrr caresiz kaldim. bu ahlaksiz.kadinda zaten izliyormus oglunu terbiyesiz dememle beraber ayaklandi madem goruyordu durdursaydi cocugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…