esim uzakta olaylari gormedigi icin yanlis anliyo bide annesi cocuk kucuk dedi karin kizdi falan ben normal bi sekilde uyardm ama bide boyle bi olayin uzerne bu basima gelince daha kotu oldum. benim burada sucum varmi olay aynen bu sekildeAyy bu ne böyle. Çocuğu annesi uyarmaliydi ama ben onlardan çok eşinize ve ailesine sinir oldum.Tepkinizi koyun siz eşinize emanetsiniz.Emanete böyle mi bakıyormuş ona soyleyin
simdi o.kadin hakli oldu kizlar. esim kizar tabi.elin cocuguyla ugrasirsan diyo. ama ben durdami demeyecegim. agzimin ici bile toprak oldu. aileme bile anlatamiyorum ben boyle haksizlik yapildimiNiye susacakmisiniz ki.Herkes cocuguna sahip çıkmalı. Çıkamayan da girmesin öyle ortamlara madem.
Kadın gerçekten terbiyesizlik yapmış. Hem suçlu hem güçlü.
Çocuk yapar herseyi yapar ona göz kulak olacak annesidir.simdi o.kadin hakli oldu kizlar. esim kizar tabi.elin cocuguyla ugrasirsan diyo. ama ben durdami demeyecegim. agzimin ici bile toprak oldu. aileme bile anlatamiyorum ben boyle haksizlik yapildimi
Bu eşin de mi seni ailesinin yanına bırakıp gitti yaniesim uzakta olaylari gormedigi icin yanlis anliyo bide annesi cocuk kucuk dedi karin kizdi falan ben normal bi sekilde uyardm ama bide boyle bi olayin uzerne bu basima gelince daha kotu oldum. benim burada sucum varmi olay aynen bu sekilde
benim oglum 6 7 yasinda bile degil 5 yasinda ama birine tas toprak atmayi birak suradan cekil diyemez buyugune benim tepkimi bilir. ben dugunde biraktim oglumu gezdi oynadi ama gozum ondaydi birsey yaparsa yada giderse bi yere diye.. ama inan cok zoruma gidiyor boyle sinir bozucu bi olayin uzerine bana destek olacaklarin sanki ahlaksizlik.yapmisim gibi davranmalariÇocuk yapar herseyi yapar ona göz kulak olacak annesidir.
Üst üste yapınca sizde haliyle uyarmiş ve sinirlenmissiniz.
Cocuguna öyle bir laf edilmesini istemeyen anne de çocuğunu gözetsin valla .Suç çocuğun annesinde.
23 yasindayim. ben herseyi esime anlatmayacakmisim. simdiye kadar benim esim bana destekti ama ilk defa beni anlamiyor yada anlatmak istemiyoSiz cocuk musunuz ?
Yasiniz kac size boyle davrananiliyor esinizin ailesi ?
Oglumu mu ariyo ne demek
Dostuna mi yaziyosun herhalde oglu ..
Ilginc aile
yurt disinda vize cikana kadar beklemek zorundayim. ama o sık sık geliyor daha yeni evliyiz yurt disinda oldugu halde 2 defa geldi temmuzda yine burada. ilgileniyor her zaman ama neden bu sefer beni anlamak istemedi bilmiyorumBu eşin de mi seni ailesinin yanına bırakıp gitti yani
Eee çocuğunu da götürebilecek misin peki babası ne diyor?yurt disinda vize cikana kadar beklemek zorundayim. ama o sık sık geliyor daha yeni evliyiz yurt disinda oldugu halde 2 defa geldi temmuzda yine burada. ilgileniyor her zaman ama neden bu sefer beni anlamak istemedi bilmiyorum
Çocuğun annesi konu sahibine bagirirken çocuk hala kum atmaya devam etmiş o yuzden o da ona doğru atmış6 yasinda cocuk ustunuze kum atti diye siz de ona mi attiniz? Iyi ki daha pis bisey yapmaya kalkismams
Acikcasi ben de boyle bir sey icin yanimdakinin baska bir kadin ve cocukla mahalle kavgasina tutusmasindan rahatsiz olurdum, bastan cocuga senin annen kim diyip annesiyle konussaydiniz olaylar bu noktaya gelmezdi, siz basbaya cocukla cocuk olmussunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?