- 9 Haziran 2016
- 812
- 717
- 103
- 31
Kizlar bugun bir dugundeydik acik havada kumlu cakilli bi koy dugunu... 6 yaslarinda bir cocuk aldi kumu uzerimize atti yuzume bile geldi yapma oglum dedim cocuk bu sefer degnek atti oda ayni sekilde yuzume geldi. Bende sen terbiyesiz bir cocuksun dedim. Annesi megerse hemen arkamda cocugunun yaptiklarini goruyor dur demiyormus birde benim lafima tepki gosterdi sen nasil benim cocuguma terbiyesiz dersin diye ayaga kalkti bana bagiriyor herkesin icinde bende dedimki bizde cocuk buyutuyoruz ben olsam cocugumu durdururum. kadin o zaman senin cocugun terbiyesizdir sen buyuttugun icin dedi. Bende benim cocugum yapamaz ben yaptirmam dedim ama ben bagirmiyorum o bagiriyor... Kaynanasina diyorki anne esssek kadar kadin cocuga laf ediyor diye kendini yirtti.. Neyse gelir seni doverim yanina gelirsem gorursun falan diyor cocugu bu sefer daha cok aldi atti yuzume bende toz toprak aldim cocukla annesinin tarafina attim bu ne boyle diye gel dov hem cocuguna dur demiyorsun hemde bana bagiriyorsun diye. Bunu goren kaynanam gorumcem bana diyor sen susacaksin sen oturacaksin birsey demeyecektin diye bu sefer ben iyice aglamakli oldum. Esimle dertleseyim dedim bu seferde esimde ayni tepkiyi verdi babasi hemen dediki oglumami yaziyor elinde telefon hemen oglunu aradi oda evet bana yaziyor demis galiba herkes evde bana bagirdi kizdi simdi cok kotuyum.kizlar aksam yine dugun var gitmeyecegim burada benim sucum ne milletin cocugunun kumunu tasini kafama yiyip dur oglum demicezmi anneside gordugu halde ses etmemis... ben terbiyesiz diyincemi suclu oluyorum cocugada bagirmadim duzgunce dedim. boyle kotu bi olayin uzerne birde herkes beni suclu buldu