dugunde basima gelenler

Myrah68

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
812
717
103
31
Kizlar bugun bir dugundeydik acik havada kumlu cakilli bi koy dugunu... 6 yaslarinda bir cocuk aldi kumu uzerimize atti yuzume bile geldi yapma oglum dedim cocuk bu sefer degnek atti oda ayni sekilde yuzume geldi. Bende sen terbiyesiz bir cocuksun dedim. Annesi megerse hemen arkamda cocugunun yaptiklarini goruyor dur demiyormus birde benim lafima tepki gosterdi sen nasil benim cocuguma terbiyesiz dersin diye ayaga kalkti bana bagiriyor herkesin icinde bende dedimki bizde cocuk buyutuyoruz ben olsam cocugumu durdururum. kadin o zaman senin cocugun terbiyesizdir sen buyuttugun icin dedi. Bende benim cocugum yapamaz ben yaptirmam dedim ama ben bagirmiyorum o bagiriyor... Kaynanasina diyorki anne esssek kadar kadin cocuga laf ediyor diye kendini yirtti.. Neyse gelir seni doverim yanina gelirsem gorursun falan diyor cocugu bu sefer daha cok aldi atti yuzume bende toz toprak aldim cocukla annesinin tarafina attim bu ne boyle diye gel dov hem cocuguna dur demiyorsun hemde bana bagiriyorsun diye. Bunu goren kaynanam gorumcem bana diyor sen susacaksin sen oturacaksin birsey demeyecektin diye bu sefer ben iyice aglamakli oldum. Esimle dertleseyim dedim bu seferde esimde ayni tepkiyi verdi babasi hemen dediki oglumami yaziyor elinde telefon hemen oglunu aradi oda evet bana yaziyor demis galiba herkes evde bana bagirdi kizdi simdi cok kotuyum.kizlar aksam yine dugun var gitmeyecegim burada benim sucum ne milletin cocugunun kumunu tasini kafama yiyip dur oglum demicezmi anneside gordugu halde ses etmemis... ben terbiyesiz diyincemi suclu oluyorum cocugada bagirmadim duzgunce dedim. boyle kotu bi olayin uzerne birde herkes beni suclu buldu

Kaynanan görümcen kayınpederin hepsi çöp. Ben sinirlendim burda kusura bakma ama avucumun içine kumu çamuru aldığım gibi başından aşağı atardım o kadınında ailesininde. Eşinizde arkanızda durmuyorsa ona da pes! Akşamda gitmemekte sonuna kadar haklısınız.

Ayy bu ne böyle. Çocuğu annesi uyarmaliydi ama ben onlardan çok eşinize ve ailesine sinir oldum.Tepkinizi koyun siz eşinize emanetsiniz.Emanete böyle mi bakıyormuş ona soyleyin
esim uzakta olaylari gormedigi icin yanlis anliyo bide annesi cocuk kucuk dedi karin kizdi falan ben normal bi sekilde uyardm ama bide boyle bi olayin uzerne bu basima gelince daha kotu oldum. benim burada sucum varmi olay aynen bu sekilde

Niye susacakmisiniz ki.Herkes cocuguna sahip çıkmalı. Çıkamayan da girmesin öyle ortamlara madem.
Kadın gerçekten terbiyesizlik yapmış. Hem suçlu hem güçlü.
simdi o.kadin hakli oldu kizlar. esim kizar tabi.elin cocuguyla ugrasirsan diyo. ama ben durdami demeyecegim. agzimin ici bile toprak oldu. aileme bile anlatamiyorum ben boyle haksizlik yapildimi

simdi o.kadin hakli oldu kizlar. esim kizar tabi.elin cocuguyla ugrasirsan diyo. ama ben durdami demeyecegim. agzimin ici bile toprak oldu. aileme bile anlatamiyorum ben boyle haksizlik yapildimi
Çocuk yapar herseyi yapar ona göz kulak olacak annesidir.
Üst üste yapınca sizde haliyle uyarmiş ve sinirlenmissiniz.
Cocuguna öyle bir laf edilmesini istemeyen anne de çocuğunu gözetsin valla .Suç çocuğun annesinde.

6 yasinda cocuk ustunuze kum atti diye siz de ona mi attiniz? Iyi ki daha pis bisey yapmaya kalkismams :olamaz:
Acikcasi ben de boyle bir sey icin yanimdakinin baska bir kadin ve cocukla mahalle kavgasina tutusmasindan rahatsiz olurdum, bastan cocuga senin annen kim diyip annesiyle konussaydiniz olaylar bu noktaya gelmezdi, siz basbaya cocukla cocuk olmussunuz.

esim uzakta olaylari gormedigi icin yanlis anliyo bide annesi cocuk kucuk dedi karin kizdi falan ben normal bi sekilde uyardm ama bide boyle bi olayin uzerne bu basima gelince daha kotu oldum. benim burada sucum varmi olay aynen bu sekilde
Bu eşin de mi seni ailesinin yanına bırakıp gitti yani:işsiz:

Siz cocuk musunuz ?
Yasiniz kac size boyle davrananiliyor esinizin ailesi ?
Oglumu mu ariyo ne demek
Dostuna mi yaziyosun herhalde oglu ..
Ilginc aile

Çocuk yapar herseyi yapar ona göz kulak olacak annesidir.
Üst üste yapınca sizde haliyle uyarmiş ve sinirlenmissiniz.
Cocuguna öyle bir laf edilmesini istemeyen anne de çocuğunu gözetsin valla .Suç çocuğun annesinde.
benim oglum 6 7 yasinda bile degil 5 yasinda ama birine tas toprak atmayi birak suradan cekil diyemez buyugune benim tepkimi bilir. ben dugunde biraktim oglumu gezdi oynadi ama gozum ondaydi birsey yaparsa yada giderse bi yere diye.. ama inan cok zoruma gidiyor boyle sinir bozucu bi olayin uzerine bana destek olacaklarin sanki ahlaksizlik.yapmisim gibi davranmalari

Siz cocuk musunuz ?
Yasiniz kac size boyle davrananiliyor esinizin ailesi ?
Oglumu mu ariyo ne demek
Dostuna mi yaziyosun herhalde oglu ..
Ilginc aile
23 yasindayim. ben herseyi esime anlatmayacakmisim. simdiye kadar benim esim bana destekti ama ilk defa beni anlamiyor yada anlatmak istemiyo

Bu eşin de mi seni ailesinin yanına bırakıp gitti yani:işsiz:
yurt disinda vize cikana kadar beklemek zorundayim. ama o sık sık geliyor daha yeni evliyiz yurt disinda oldugu halde 2 defa geldi temmuzda yine burada. ilgileniyor her zaman ama neden bu sefer beni anlamak istemedi bilmiyorum

yurt disinda vize cikana kadar beklemek zorundayim. ama o sık sık geliyor daha yeni evliyiz yurt disinda oldugu halde 2 defa geldi temmuzda yine burada. ilgileniyor her zaman ama neden bu sefer beni anlamak istemedi bilmiyorum
Eee çocuğunu da götürebilecek misin peki babası ne diyor?

6 yasinda cocuk ustunuze kum atti diye siz de ona mi attiniz? Iyi ki daha pis bisey yapmaya kalkismams :olamaz:
Acikcasi ben de boyle bir sey icin yanimdakinin baska bir kadin ve cocukla mahalle kavgasina tutusmasindan rahatsiz olurdum, bastan cocuga senin annen kim diyip annesiyle konussaydiniz olaylar bu noktaya gelmezdi, siz basbaya cocukla cocuk olmussunuz.
Çocuğun annesi konu sahibine bagirirken çocuk hala kum atmaya devam etmiş o yuzden o da ona doğru atmış

Back