- Konu Sahibi asigimkralime
-
canım dostum
aslında hiç fena fikir değil ama düğüne gelecek olanların içtenliğine bağlı bir durum sanırım. mesela eğer sana ve nişanlına içtenlikle bağlı olan insanlar çoğunlukta olacaksa çok güzel bir anı olur...çok anlamlı olur...
ama böyle sırf gelmek için merak için katılanlar olursa sıradan cümleler kuracaklardır...
aslında ben biraz bizim aile ilişkilerimize göre yorum yazdım sanırım... bizde pek bağlı ilişkiler yok... şahsen düğünüm olsa çoğunluğu formalite icabı görev yerine getirmek için gelirler...
ama çok güzel arkadaşlıkların dostlukların varsa onların tek cümlesi bile sana yeter...seni çok mutlu eder... o yüzden bence güzel olur senin açından... hem alışılmadık bişi olduğu için orjinal bir düğün olur
sevgiler birtanem
Mükemmel olur. Geçenlerde gittiğimiz bir düğünde vardı. Masaları teker teker gelinle damadın bir arkadaşı gezdi isteyenlere yazdırdı. Süper de oldu. Hem okuması ne keyifli olur düğünden sonra.... Hem de çocuklarınıza ileri de okutulacak çok güzel bir hatıra...
artık yavaş yavaş her düğünde böyle bir defter oluyor. benim katıldığım bir düğünde gelinin arkadaşı tek tek insanların yanına gelerek deftere duygularınızı yazmak istermisiniz diye sorarak isteyenlere yazdırmıştı. ama genellikle salonun girişine uzun bir sehbanın üzerine koyuyorlar bu defteri ve bence o defterin başına birini koymalısın.çünkü insanlar unutur bence ona yazı yazmayı
Merhaba
bugün ile bir ay oldu evleneli bende anı defteri yaptrdım kalemi
inan o kadar farklı duygular ki anlatamam annen baban tahmin edemeyeceğin insanalr o kadar güzel ve gerçekci duygularla yazmışlarki hergün okuyorum bıkmıyorum
ablam elden ele dolaştırmıştı iyikide yapmışım dediğim şey eğerki yapmak istiyorsan ileride hatıra denilebilecek en güzel duygular
giriş , çıkış vs önemli değil bence. isteyen istediği an gidip yazar, düğün sırasında dikkatini çeken komik bir anısını yazar ya da düşüncelerini fark etmez. biz de kullanacağız :)
Bence olsun canım hoş bir anı oluyo bende de vardı,evime gelenler bile yazıyor çok hoş bir anı bence...
bizim nişanımızda salonun kapısına koymuşlardı defteri gören bütün davetliler yazmış hatta hiç aklıma gelmeyecek kişiler bile çok güzel şeyler yazmış,sonradan yazılanları okumak gerçekten inanılmaz mutluluk veriyor duygulanıyorsunçok hoş birşey bence yapmalısın...şimdiden mutluluklar hayalindeki gibi bir düğün geçirmen dileğiyle..
haklısın canım düğün esnasında masaları dolaşması,elden ele dolaşması daha iyi....çıkışa konulursa arada kaynar bence...cevabın için teşekkkürlerYakın arkadaşlarımız yaptı düğünlerinde böyle birşey. Çok hoş oldu.Okurken çok duygulanıyorlar şimdi.
Düğün esnasında, masadan masaya gezdi defter, herkes düşündüklerini yazdı...
Çıkışa bırakma bana kalırsa, düğün esnasında masaları dolaşması en güzeli.
Biçok müşterim talep ediyor şu anda anı defteri.
Hatta doğum yapanlar bebek anı defteri şeklinde istiyor.
Bende kendi düğünüm için kullanmıştım.
Çok güzel bir anı olarak kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?