• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünde Anı Defteri Olsa Nasıl Olur!..................

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
66
Diğer
Arkadaşlar hiç aklıma gelmemişti..Nette gezerken fikir edindim..Düğün için anı defteri olsa nasıl olur...Herkes çıkışta düşüncelerini yazsa nasıl olur....Ben çıkış olarak düşünüyorum...Yoksa girişte mi olmalı,yada takı takma sırasında mı olmalı...Belki sizlere fikir olabilir...Çok güzel olmaz mı......

Böyle bir şey yaptıran yada davette bulunan var mı ? Fikriniz nedir?

anikursusukristal01.jpg
1
anikursusukristal02.jpg
2
anikursusukristal04.jpg
3
anikursusukristal05.jpg
4
anikursusukristal06.jpg
5

Son düzenleme:
canım dostum:38:
aslında hiç fena fikir değil ama düğüne gelecek olanların içtenliğine bağlı bir durum sanırım. mesela eğer sana ve nişanlına içtenlikle bağlı olan insanlar çoğunlukta olacaksa çok güzel bir anı olur...çok anlamlı olur...
ama böyle sırf gelmek için merak için katılanlar olursa sıradan cümleler kuracaklardır...
aslında ben biraz bizim aile ilişkilerimize göre yorum yazdım sanırım... bizde pek bağlı ilişkiler yok... şahsen düğünüm olsa çoğunluğu formalite icabı görev yerine getirmek için gelirler...
ama çok güzel arkadaşlıkların dostlukların varsa onların tek cümlesi bile sana yeter...seni çok mutlu eder... o yüzden bence güzel olur senin açından... hem alışılmadık bişi olduğu için orjinal bir düğün olur:64::64:
sevgiler birtanem:70:

canım dostum:38:
aslında hiç fena fikir değil ama düğüne gelecek olanların içtenliğine bağlı bir durum sanırım. mesela eğer sana ve nişanlına içtenlikle bağlı olan insanlar çoğunlukta olacaksa çok güzel bir anı olur...çok anlamlı olur...
ama böyle sırf gelmek için merak için katılanlar olursa sıradan cümleler kuracaklardır...
aslında ben biraz bizim aile ilişkilerimize göre yorum yazdım sanırım... bizde pek bağlı ilişkiler yok... şahsen düğünüm olsa çoğunluğu formalite icabı görev yerine getirmek için gelirler...
ama çok güzel arkadaşlıkların dostlukların varsa onların tek cümlesi bile sana yeter...seni çok mutlu eder... o yüzden bence güzel olur senin açından... hem alışılmadık bişi olduğu için orjinal bir düğün olur:64::64:
sevgiler birtanem:70:

canım dostum benim ne güzel ilk yorumu senden almak.....bu söylediğinde çok haklısın canım....bazısı sıradan cümleler yazar bazısı da hiç yazmaz belli olmaz...bu insanların merak ve duygu yüküne bağlı bir şey...Belki bazısı da ne uğraşıcam bununla der belli olmaz yani....
Aslında şöyle birşey de düşündüm canım kankam;düğün gecesinden önce yakın akrabalara kuzenler,teyzelere ve samimi arkadaşlarıma yazdırmayı ve ailelere tabi....Düğün gecesi de çok yakın olmayan dostlara,düğüne gelen davetlilere de yazmak isteyenlere oraya koymayı düşündüm....Benim için esas önemli olan kişilere kendi elimle götüreceğim yazsınlar diye düğün öncesi....Çok güzel olacağını düşünüyorum aslında farklı bir konsept olur.....

yorumun için çok teşekkür ederim bitanelerin bitanesi :70:

Mükemmel olur. Geçenlerde gittiğimiz bir düğünde vardı. Masaları teker teker gelinle damadın bir arkadaşı gezdi isteyenlere yazdırdı. Süper de oldu. Hem okuması ne keyifli olur düğünden sonra.... Hem de çocuklarınıza ileri de okutulacak çok güzel bir hatıra... :49: ;)

artık yavaş yavaş her düğünde böyle bir defter oluyor. benim katıldığım bir düğünde gelinin arkadaşı tek tek insanların yanına gelerek deftere duygularınızı yazmak istermisiniz diye sorarak isteyenlere yazdırmıştı. ama genellikle salonun girişine uzun bir sehbanın üzerine koyuyorlar bu defteri ve bence o defterin başına birini koymalısın.çünkü insanlar unutur bence ona yazı yazmayı

Mükemmel olur. Geçenlerde gittiğimiz bir düğünde vardı. Masaları teker teker gelinle damadın bir arkadaşı gezdi isteyenlere yazdırdı. Süper de oldu. Hem okuması ne keyifli olur düğünden sonra.... Hem de çocuklarınıza ileri de okutulacak çok güzel bir hatıra... :49: ;)

Yorumun için teşekkür ederim.düğünden sonra okuyup tekrar o anı yaşamak bence de çok değerli olur...Ve ben o tür şeyleri çok severim...çocuklarımın okuyacak olması düşüncesi bile gerçekten çok güzel...ömür boyu kalacak hatıra olur...

artık yavaş yavaş her düğünde böyle bir defter oluyor. benim katıldığım bir düğünde gelinin arkadaşı tek tek insanların yanına gelerek deftere duygularınızı yazmak istermisiniz diye sorarak isteyenlere yazdırmıştı. ama genellikle salonun girişine uzun bir sehbanın üzerine koyuyorlar bu defteri ve bence o defterin başına birini koymalısın.çünkü insanlar unutur bence ona yazı yazmayı

yorumun için teşekkür ederim.tek tek gezdirme fikri aklımda yoktu gerçekten güzel fikir oldu...dediğim gibi mutlaka başında biri durmalı yoksa görmezden bile gelebilirler....

Merhaba

bugün ile bir ay oldu evleneli bende anı defteri yaptrdım kalemi
inan o kadar farklı duygular ki anlatamam annen baban tahmin edemeyeceğin insanalr o kadar güzel ve gerçekci duygularla yazmışlarki hergün okuyorum bıkmıyorum
ablam elden ele dolaştırmıştı iyikide yapmışım dediğim şey eğerki yapmak istiyorsan ileride hatıra denilebilecek en güzel duygular

Merhaba

bugün ile bir ay oldu evleneli bende anı defteri yaptrdım kalemi
inan o kadar farklı duygular ki anlatamam annen baban tahmin edemeyeceğin insanalr o kadar güzel ve gerçekci duygularla yazmışlarki hergün okuyorum bıkmıyorum
ablam elden ele dolaştırmıştı iyikide yapmışım dediğim şey eğerki yapmak istiyorsan ileride hatıra denilebilecek en güzel duygular

ne güzel daha yeni evlisin Allah ömrü boyu mutlu etsin...Yuvanızdan ve yüzünüzden gülücük mutluluk hiç eksik olmasın inşallah...Aklıma koydum artık kısmetse bende yapmayı düşünüyorum....bence de tekrar tekrara okumak insana huzur verir...

Tekrardan çok çok çok çok mutlu olmanı diliyorum .........

giriş , çıkış vs önemli değil bence. isteyen istediği an gidip yazar, düğün sırasında dikkatini çeken komik bir anısını yazar ya da düşüncelerini fark etmez. biz de kullanacağız :)

giriş , çıkış vs önemli değil bence. isteyen istediği an gidip yazar, düğün sırasında dikkatini çeken komik bir anısını yazar ya da düşüncelerini fark etmez. biz de kullanacağız :)

cevabın için teşekkür ederim canım....mutluluklar diliyorum sizede...gönlüne göre olur inşallah herşey

Biz satın almadık kendimiz yaptık telli bir düz yapraklı defter kapak kısımlarını perde tülü ille bu sakallı perdelerinkinden yaptık arka kısmınıda çok güzel oldu kalemide kırtasiyeden güzel bir kalem beğenip yapıştırıcı sürüp gümüş sim serptik kalem de defter de çok güzel oldu güzelliğinden ziyade içindeklier çok değrli

güzel düşüncelerin için tşk. Ederim allah herkese bu mutluluğu nasip etsin inş.

bizim nişanımızda salonun kapısına koymuşlardı defteri gören bütün davetliler yazmış hatta hiç aklıma gelmeyecek kişiler bile çok güzel şeyler yazmış,sonradan yazılanları okumak gerçekten inanılmaz mutluluk veriyor duygulanıyorsun:25:çok hoş birşey bence yapmalısın...şimdiden mutluluklar hayalindeki gibi bir düğün geçirmen dileğiyle..

Yakın arkadaşlarımız yaptı düğünlerinde böyle birşey. Çok hoş oldu.Okurken çok duygulanıyorlar şimdi.
Düğün esnasında, masadan masaya gezdi defter, herkes düşündüklerini yazdı...
Çıkışa bırakma bana kalırsa, düğün esnasında masaları dolaşması en güzeli.

Bence olsun canım hoş bir anı oluyo bende de vardı,evime gelenler bile yazıyor çok hoş bir anı bence...

cevabın için teşekkür ederim:71:

bizim nişanımızda salonun kapısına koymuşlardı defteri gören bütün davetliler yazmış hatta hiç aklıma gelmeyecek kişiler bile çok güzel şeyler yazmış,sonradan yazılanları okumak gerçekten inanılmaz mutluluk veriyor duygulanıyorsun:25:çok hoş birşey bence yapmalısın...şimdiden mutluluklar hayalindeki gibi bir düğün geçirmen dileğiyle..

cevabın için teşekkür ederim...kesin kararlı düşünüyorum artık..kısmet olursa yapacağım...okudukça insan o anı tekrar yaşar......ömür boyu mutluluklar diliyorum..iyi dileğin içinde çok teşekkür ederim..:71:
Yakın arkadaşlarımız yaptı düğünlerinde böyle birşey. Çok hoş oldu.Okurken çok duygulanıyorlar şimdi.
Düğün esnasında, masadan masaya gezdi defter, herkes düşündüklerini yazdı...
Çıkışa bırakma bana kalırsa, düğün esnasında masaları dolaşması en güzeli.
haklısın canım düğün esnasında masaları dolaşması,elden ele dolaşması daha iyi....çıkışa konulursa arada kaynar bence...cevabın için teşekkkürler:71:

kandil23.gif

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun
gönül güneşiniz hiç solmasın
yüzünüz aydın olsun
kabriniz nur dolsun
makamınız Firdevs
dualarınız kabul olsun
Kandiliniz kutlu olsun..

Biçok müşterim talep ediyor şu anda anı defteri.
Hatta doğum yapanlar bebek anı defteri şeklinde istiyor.
Bende kendi düğünüm için kullanmıştım.
Çok güzel bir anı olarak kalıyor

Biçok müşterim talep ediyor şu anda anı defteri.
Hatta doğum yapanlar bebek anı defteri şeklinde istiyor.
Bende kendi düğünüm için kullanmıştım.
Çok güzel bir anı olarak kalıyor

Bizim düğünümüzde vardı
düğünden sonra eve gelmiştik
ben yere oturmuştum eşim kafamdaki milyontane siyah tokayı çıkarmaya uğraşıyordu
ben de o sırada deftere yazılanları okuyordum
sıra anneminkine gelince kopmuştum velhasıl :14: :14:

kizlar bende istiyorum ani defteri ama nette bakindim baya pahali.. kendim ewde yapmak istesem nasil yapabilirim? dışını nasil kapliyayim sizce suslemesi kolay ama dış kumasi kadifemsi olsun istiyorum.. fikirlerinizi bekliyorum!!!!!

Back