zaten bu ilacı sürüyosun 15 dakka bekletip yanında verdikleri tarağıyla tarıyosun içeriğinde yazıyo zaten, çok etkili
canım saçlarını boya boyanın içindeki kimyasallar bitleri öldürüyo benimde halamın başına kızından geçmişti kesin çözüm
Tatlım öncelikle geçmiş olsun.Bu sorunun en güzel çözümü gaz yağıdır.Biraz gaz yağı al ve pamukla sac diplerine sür.Anında tüm bitler ve sirkeler gider bunu bir kere yapman yeterli.Sonra kafada kalan sirkeler iyice dökülsün istiyorsan bir kere daha işlemi tekrarla.bi yarım saat kafanı bi poset yada boneyle ortup bekle güzelim.Sonra bitti gitti işte...Banyado sık bir tarakla iyice yıka suyun altında bi yandanda tara.Güzelim saclarınada sakın kıyayayım deme.Ben ortaokuldayken belime kadar saclarım vardı teyzemın kızlarından gecmıstı banada ama ne sacımı kestırdım ne de sampuan kullandım.Bu yontem birebirdır canım.
çok sağolun arkadaşlar yardımlarınız için ama şu gaz yağını merak ettim acaba hemen etkili oluyormu bide öldürüyormu sadece yoksa kafadan uzaklaştırıyormu
sen ölmesini değil uzaklaşmalarını istiyosun ölüsü kafamda kalmasın die ama gaz yağı bildiğim kadarıyla öldürüyo kaçırmıyo :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?