• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar düğün zamanı bi bu eksikti :( (acilllll )

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

fatal

Ayrica o sabreden Dervisi de hic samimi bulmuyorum
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.053
457
123
arkadaşlar gerçekten çok kötü bi durumdayım nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama saçıma bit bulaştı :S:S:S:S:S nasıl oldu nerden oldu bilmiyorum ama ilk defa böyle bişey başıma geliyor düğünümde yaklaştı ben bu kafayla ne yapıcam kazıtıp kurtulmak istiyorum artık yaa ağlıyorum sinirden lütfen yardım edinnnnnnnn senağlama mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

zaten bu ilacı sürüyosun 15 dakka bekletip yanında verdikleri tarağıyla tarıyosun içeriğinde yazıyo zaten, çok etkili

zaten bu ilacı sürüyosun 15 dakka bekletip yanında verdikleri tarağıyla tarıyosun içeriğinde yazıyo zaten, çok etkili

ya tamam aldım deneyeceğim hemende bu sadece bitleri öldürüyor saçta yine ölüsü kalıyor tarak hepsini çıkarmazki elle ayıklamak mı lazım acaba mafoldumben mafoldumben ne yapıcağım yaaaa kazıtmak istiyorum saçlarımı kıyamıyorumdaaaa mafoldumben

kazıtılır mı annen fln yokmu yanında sık dişli tarakla tararsın hepsi dökülür küçükken bendede olmustu zemuszemus

ama cok sık dişli tarakla tara ilaçtan sonra

canım ilacın yanında verilen tarak zaten sırf bu iş için üretilmiş ve hepsini alıyo biliyorum hiç kalmıyo ölüsüde diriside hepsi yerimseniben tamam mı için rahat olsun

canım saçlarını boya boyanın içindeki kimyasallar bitleri öldürüyo benimde halamın başına kızından geçmişti kesin çözüm

çok sağolun arkadaşlar yardımlarınız için ilacı aldım denedim sık taraklada taradım boyayıda bi deneyeceğim inşşşş işe yararda kurtuluru kahrolası şeyden

canım saçlarını boya boyanın içindeki kimyasallar bitleri öldürüyo benimde halamın başına kızından geçmişti kesin çözüm

ya bişey sorabilirmiyim acaba hangi markada var bu kimyasal hepsinde varmı yoksa belli markakaladamı var acaba halan hangi marka ile boyadı ve etkili oldumu

Tatlım öncelikle geçmiş olsun.Bu sorunun en güzel çözümü gaz yağıdır.Biraz gaz yağı al ve pamukla sac diplerine sür.Anında tüm bitler ve sirkeler gider bunu bir kere yapman yeterli.Sonra kafada kalan sirkeler iyice dökülsün istiyorsan bir kere daha işlemi tekrarla.bi yarım saat kafanı bi poset yada boneyle ortup bekle güzelim.Sonra bitti gitti işte...Banyado sık bir tarakla iyice yıka suyun altında bi yandanda tara.Güzelim saclarınada sakın kıyayayım deme.Ben ortaokuldayken belime kadar saclarım vardı teyzemın kızlarından gecmıstı banada ama ne sacımı kestırdım ne de sampuan kullandım.Bu yontem birebirdır canım.

Tatlım öncelikle geçmiş olsun.Bu sorunun en güzel çözümü gaz yağıdır.Biraz gaz yağı al ve pamukla sac diplerine sür.Anında tüm bitler ve sirkeler gider bunu bir kere yapman yeterli.Sonra kafada kalan sirkeler iyice dökülsün istiyorsan bir kere daha işlemi tekrarla.bi yarım saat kafanı bi poset yada boneyle ortup bekle güzelim.Sonra bitti gitti işte...Banyado sık bir tarakla iyice yıka suyun altında bi yandanda tara.Güzelim saclarınada sakın kıyayayım deme.Ben ortaokuldayken belime kadar saclarım vardı teyzemın kızlarından gecmıstı banada ama ne sacımı kestırdım ne de sampuan kullandım.Bu yontem birebirdır canım.

ya öncelikle bilgilendirdiğin için tşk ederimde birazdaha bilgiye ihtiyacım olacak galiba öncelikle bişey sorayım gaz yağı sürünce bitler ölüyormu yoksa kaçıp gidiyorlarmı saçtan hemen birde nerden bulabilirim bu gaz yağını ?

Yazılanların hepsi doğru ama sen telaş yapıp hepsini birden uygulamaya kalkma. ılacı almışsın zaten, onu kullansan yeter. Gazyağı, ilaç, boya hepsini üstüste kullanıp saçlarını yakma.
ılaç gerçekten işe yarar. ılkokulda bana da olmuştu. O tarak bitini de sirkesini de sıyırır zaten ama gene de annenin kucağına yat bir baksın iyice. Kalan sirke varsa eliyle alsın.
Bu kadar stres yapma. Herkesin başına gelebilir.

canım geçmiş olsun hiç dert etme boya kafanı rengine anlaşılmaz bile kesin çözüm takma kafana emin ol hepsi ölücek bu yöntemle

çok sağolun arkadaşlar yardımlarınız için ama şu gaz yağını merak ettim acaba hemen etkili oluyormu bide öldürüyormu sadece yoksa kafadan uzaklaştırıyormu

Fatalcim ya kotu denk gelmis..
Uzulme Allah baska birey vermesin.
Bit sampuanlarini oneririm bende

çok sağolun arkadaşlar yardımlarınız için ama şu gaz yağını merak ettim acaba hemen etkili oluyormu bide öldürüyormu sadece yoksa kafadan uzaklaştırıyormu

sen ölmesini değil uzaklaşmalarını istiyosun ölüsü kafamda kalmasın die ama gaz yağı bildiğim kadarıyla öldürüyo kaçırmıyo :umursamaz:

canım ayrıca dokunmuş olabileceğin her şeyi dezenfekte deterjanla sıcak suda yıka (çarşaflar, battaniyeler, yastık kılıfları, giysiler, havlular, tarak ve fırçalar).

bide böyle bir bilgi var ama sadece bitleri öldürür kanımca sirkeleri etkilemez( Kimyasal madde kullanmak istemiyorsanız, çocuğunuzun saçını ve kafatası derisini zeytin yağına sokarak bitlerden kurtulabilirsiniz. Bitler yağda “boğulur”. Yumurtalardan kurtulmak için sivri dişli bir tarakla da dikkatlice taramanız gerekir. )

sen ölmesini değil uzaklaşmalarını istiyosun ölüsü kafamda kalmasın die ama gaz yağı bildiğim kadarıyla öldürüyo kaçırmıyo :umursamaz:

canım ben hem ölsünler hemde kafamdan uzaklaşsınlar istiyorum ama uzaklaşması için çok dikkatli taramak lazım anladığım kadarıtla o zamanda anneme iş düşüyor demektir tşkler bilgilendirdiğiniz için :)

Back