Düğün yerimiz hakkında yardım :(

cleopatracat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
194
35
118
Kızlar size danışmak istediğim bir konu var aslında bunun gibi şeyler çok var kafamda ama bunu özellikle size danışmak istedim siz neler yaptınız nasıl yaklaştınız bu konuya merak ediyorum

Öncelikle 4 senedir birlikteyiz farklı şehirlerde olduğumuz için 3 senemiz böyle geçti bu sene benim bulunduğum şehre geldi sevdiceğim ve artık düğün müğün başlıyor işte
Ve yakında babama konuyu açacağım tanışıyorlar ama istemeye geleceklerini falan söylüycem ve babamda bütün detayları soracak tabiki
Sevgilim düğünün kendi memleketinde olmasını istiyor çünkü çok kalabalığız erkek tarafıyız vs vs diyor bende çok karışmıyorum açıkçası bizimde sülalemiz hep farklı şehirlerde çünkü çok bişey değiştirmiyor benim için yani
Ama ben bunu anneme falan söylediğimde çok saçma falan diyor şimdi korkum babamın olurmu öyle şey falan demesi çünkü sevgilimde bu konuda çok katı fikrini asla değiştremem bu konuda
Arada kalmaktan korkuyorum öyle bir durumda
Siz nasıl yaklaştınız bu konulara yada aileniz ne düşündü merak ediyorum kızlar :18: :44:

canım bunda yapacak birşey yok dügün sonuçta ve genelde erkek tararı nerdeyse orda yapılır.ya iki düğün yapılacak yada kına senin oldugun yerde düğün damadın ailesinin oldugu yerde yada nikah senin oldugun yerde düğün damadın oldugu yerde bu işler genelde böyledir benim bi arkadaşım evledi kızın ailesi istanbulda damadınki nigdedeydi iki yerdede düğün yaptılar başka bir arkadaşım istanbulda nikah eşinin memleketinde düğün yaptı ilerde inşallah eşim olacak adamın :) abiside hem istanbulda hemde trabzonda düğün yaptı eşinin ailesi trabzonda oldugu için.bence sen babana hiç deme onların orda düğün yapılacak falan diye bırak istemeye gelsinler düğün konusu açılsın ozaman konuşurlar hem madem sizin akrabalar falan sizin bulundugunuz şehirde degiller damadın ailesinin oldugu yere gelebilirler tabi damat tarafı onların kalacak yerini vs ayarlaması lazım yani bunları söyleceksiniz onlara sonuçta kız almak kolay degil sen canını sıkma bi orta yol bulunur:):)

Bende öyle düşünüyorum zaten kınayı ben burda yaparım diyorum düğünde orda olur işte biz böyle plan yapıyoruz babamda sert adam pırt deyip gurur yaparsa diye tırsmıyor değilim işte bide yemek-içki konusu var
Babam içkisiz düğüne gitmez bile benim yarimde içkili düğünmü olurmuş diyenlerden çok tırsıyorummm kızlaar resmen arada kalıcam biliyorummm

karşılıklı saygı olursa ,çözülür ALLAH 'ın izniyle canım .

bizim de nişamız istanbul salonda oldu . nikahım istanbulda kıyıldı .çünkü bizim burda eşimiz dostumuz çoktu,bişeyler yapmak gerekti. kayseride de yemekli düğünümüz oldu eşimin ailesi orda yaşıyor diye 2 sefer gelinlik giydim o heycanı 2 sefer yaşadık .İç ki konusuna gelince benim sülalemde içmeyen yok hepsi zil zurna eşim ve eşimin ailesi içmezler . bir şekılde çözdük . nişanda içilmedi .düğün de de akrabalar nasıl düğün diye laf yapmadılar değil ama beğenmeyen gelmesin dedim . Babamla atıştım nişan döneminde kız tarafınındır nişan onlara ne içki olacak filan dedi vss... sonuç olarak saygı olursa , her iki taafı idare etmeyı becerirseniz sorun olmaz HAYIRLISI OLUR İNŞ. HAKKINIZDA canım

Sağol canım yaa amiiiiinnn

İşte bak ben bunlardan bahsediyorum ne güzel çözülmüş herşey bakalım bizde neler olacak çünkü tam sizin gibi bizde içmeyen yok kendi içkisini yapan bile var düşün Ama onlarda düğünde yemek bile yok ben dedim olurmu öyle şey diyo hatta şöyle yemekli düğün kavramını anlatamadım bile çünkü hiç yok onlarda :97: Hatta nikah bile salonda kıyılmıyormuş yuh dedim abartma o kadar da dedim
Şimdi ben biliyorum babam diyecek yemeksiz düğünmü olur içkisiz olur mu yarimde diyecek 1.si para yok 2.si olmaz öyle şey arada kalıcam

canım yanlış anlama ama düğün sonuçta erkek tarafının onlar ne isterse öyle olur sonuçta düğünü onlar yapıyo nişana kınaya vs karışmazlar düğünüde istedigimiz gibi yapalım derler babanda bence çok takmaz sonuçta kız veriyo ses çıkartırmış gibi gelmiyo bana herşeyin hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…