- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.570
- 298
ya cok bombasin amaAynı mantık damat için de geçerli nasılsa hayatboyu göreceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya cok bombasin amaAynı mantık damat için de geçerli nasılsa hayatboyu göreceksin
Senin dedigin olmali. Düğün,gelin icin yapılır. Bir de millete artislik yapmak için. Yani o yeri iptal ettir.
oha nasıl işmiş. babası mı karar vercekmiş buna. şimdiden kadın parası deyip böyle yapıyorlarsa bence ya sen masaya yumruğunu vur ya da kabul et durumu. ha onlar kabul etmezse bence bitirmen daha mantıklı. çünkü bu baba ve evlat sorunlu kim bilir evlenince daha neler yaşayacakksın zihniyetleri yanlış bana göre. bıde kız alıyrlr kız naz demektır ayıp be.Evet nisanlimla baktik bir yerler annelerimizle. Baska sehirde olacak dugunum. Biz dondukten sonra kaynana ve kaynatam bir yer bakmis benim de begenecegimi dusunmus hangi gune tutalim diyorlar bana. Fotograflardan bakabilirmisim. Butcelerine orasi en cok uymus. Ama benim hayallerimin yanindan gecmiyor orasi nisanlimin ustune gidiyorum ben de destek olayim diyorum ama imkansiz babam geri adim atmaz diyor. Gercekten cok uzgunum
Aah aah varya bu işler,hep,aileler yüzünden bozuluyor. Yuvalar da öyle. O bunu dedi,bu şunu yapti. Senin baban. Benim annem..Katılıyorum, gelinin gönlünün olmadığı düğünden ben ne anladım...
Şimdi kıza sormadan bir yeri tutup "internetten fotoğrafini görürsün " demek basbayağı dalga geçmek gibi birşey.Ailem illaha "su kişiyle " evleniceksin dese dediğin gibi adamı önden görüp tanımanin da manası yok.Cunku secim hakkimin olmadığı bir konuyu "sanki benim de gönlüm var" rolü oynamanın anlamı yok.Dugun salonunda da böyle yapmışlar.Bu durumu ben yasasam Ben kendi memleketimde güzel bir nikah ve akşamına eğlence /veya bir gün önce kına vs.organize ederim.Dugunume de davetli cagirmam.Babasi da nasil biliyorlarsa öyle yapsınAynı mantık damat için de geçerli nasılsa hayatboyu göreceksin