KP böyle her durumda bildiğini okuyup, müstakbel eşinize göre de "geri adım atması imkansız" mı olacak? Yine bütçe hesabı yapılır ok anlarım ama size sorum sizinle uzlaşmadan bu tavır, bence çok saygısızca... Ve bunun devamı gelir..Evet nisanlimla baktik bir yerler annelerimizle. Baska sehirde olacak dugunum. Biz dondukten sonra kaynana ve kaynatam bir yer bakmis benim de begenecegimi dusunmus hangi gune tutalim diyorlar bana. Fotograflardan bakabilirmisim. Butcelerine orasi en cok uymus. Ama benim hayallerimin yanindan gecmiyor orasi nisanlimin ustune gidiyorum ben de destek olayim diyorum ama imkansiz babam geri adim atmaz diyor. Gercekten cok uzgunum
Canım haklısın insan bircok hayal kuruyor ama soyle dusun mekanın icini sende birsekilde guzellestirebilirsin.Evet nisanlimla baktik bir yerler annelerimizle. Baska sehirde olacak dugunum. Biz dondukten sonra kaynana ve kaynatam bir yer bakmis benim de begenecegimi dusunmus hangi gune tutalim diyorlar bana. Fotograflardan bakabilirmisim. Butcelerine orasi en cok uymus. Ama benim hayallerimin yanindan gecmiyor orasi nisanlimin ustune gidiyorum ben de destek olayim diyorum ama imkansiz babam geri adim atmaz diyor. Gercekten cok uzgunum
Evet nisanlimla baktik bir yerler annelerimizle. Baska sehirde olacak dugunum. Biz dondukten sonra kaynana ve kaynatam bir yer bakmis benim de begenecegimi dusunmus hangi gune tutalim diyorlar bana. Fotograflardan bakabilirmisim. Butcelerine orasi en cok uymus. Ama benim hayallerimin yanindan gecmiyor orasi nisanlimin ustune gidiyorum ben de destek olayim diyorum ama imkansiz babam geri adim atmaz diyor. Gercekten cok uzgunum
Ben esimin memleketinde dugunumuz ıcın tutulan salonu gelinlikle girerken gordumdurumun tuhaflıgını da siz boyle bı konu acınca farkettım.
Adam ödüyor işte bedava düğün mekanı.
Hem gıdıp bakıp kendinız bulamamıssınız hallediyorlar ne guzel.
Öyle önemsiz detaylar ki bunlar zaman gecınce siz de boyle dusuneceksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?