Düğün yeri sorunsalı

enfali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
360
151
103
merhaba arkadaslar... belki cogunuz bunu dert olarak algilaymayacak ama fikirleriniz ogrenmek istiyorum. Dort bes ay sonra dugunum olacak iki ailede yemekli ikramli dugunlere alisik. Nisanlim ailesi ve ailem kavurmali bir menu istiyor ve dusunulen mekan benim hic hayallerime uymuyor ama herkesin gayet doyacagi fiyatin da ailelere uyacagi bir yer. Yine benim cok begendigim bir yerde ise sadece tavuk kavurma menu tatlisi icecegi salatasiyla bir dugun yapabilirim fiyati da diger yerden biraz yuksek. Ama nisanlim o yemegi kimse begenmez diye istemiyor. Zaten esasen beklentilerimi yeterince dusurmustum ama boylesi de icime pek sinmeyecek etrafimdaki cogu kisi de dugun yerini tarihini sorup duruyor her gun. Siz olsaydiniz ne yapardiniz?

Düğünü erkek tarafı yapacaksa belki fiyat uygun olsun da istemişlerdir , yemeği bahane de ediyor olabilirler .. çok seviyorsan nişanlını , İnan düğünü bile hatırlamayacaksın zaten :)

gercekten dogru ben bir iki an disinda dügünümü hic hatirlamiyorum

Millet bir gün kavurma yemese de olur. Sahsen mekanın hem iki tarafında içine sinmesi lazım. Cünkü yemekten cok başka şeyleri hatırlıyorsunuz sonra. Kavga çıkaracak bir mevzu değil ama

Amaan yemekli düğün dediğin ordövr tabağı zaten doymalık değil
Millet 2 kişi gelecekleri düğüne 7 kişi geliyor yemekli diye
Yiyeceklere odaklanıp oynamaya kalkmayanlar var
Lüzumsuz bence
Kaliteli çerez ve içecek + pasta yeterli

Düğün gününü hatırlamayacaksın doğru ancak senelerce orda dügün yaptıgınla ilgili fotolar sohbetler önüne gelicek
Farklı bi yer arastırıp hem sana hem bütcenize uyan bi yer bulun derim

Hepsini geçtim ... Siz 4-5 Ay sonra olacak düğün yerini daha seçmediniz mi ? O mu olsun bu mu olsun derken , kalmayın da açıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…