Dugun yaklastikca artan gerginlik

selam kızlar benim düğünümde haziranda bi bende oluyo sanıyodum ama demekki hepimiz aynıyız tarih yaklaştıkça bende iyiden iyiye stres yapmaya başladım bu ara bizde nişanlımla ara ara tartışmaya başladık ben herşey en güzel şekilde olsun diye çabalıyorum nişanlımda bi o kadar rahat umrunda değil nasıl olsa olcak modunda ama benim canım tez biraz herşey biran önce olsun istiyorum allah yardımcımız olsun hepimizin

6 aylık evliyim canım, yani insanlar alışana kadar bazı sorunlar daha yoğun yaşanıyor, inşallah aşarsınız, kendini bırakma sen, erkeği yönlendiren kadındır, azalır zamanla kavgalarınız.

Cevapları hiç okumadım ama nacizane fikrim.

Biz kızlar erkeklere pek baskı yapmamalıyız anladığım kadarıyla :)

Özellikle hadi bardak alalım, havlu alalım olaylarını hiç sevmiyorlar.

Mobilyaya ve beyaz eşyaya baksalar yeter :)

Dugunume kalmış 1 ay gerginliğin dibine vurmuş haldeyim, garip enteresan bir duygu yani ,nişanlıma çok yansitmamaya çalışıyorum ama içim içimi yiyiyor, ailelerimiz tabiki yardım ediyor ,destek oluyor ,maddi manevi ama genel olarak biz kendimiz kuruyoruz evimizi onun gerginliği erkeklerde daha farklı yani, kirası, aidatı, taksitleri herşeye koşturuyor paşam bende alttan alıyorum 6 nisanda bitecek diyorum ama bazende bana geliyorlar sinir krizi geçiriyorum resmen nasıl yetişecek diye o zamanda paşam destek oluyor, biraz karşılıklı herhalde bu durumlar, olurundan fazlasında hiç olmadı gözüm, sağolsun nişanlımda aklım neyde kaldıysa aldı yaptı hep , inşallah bugünlerde geçecek hepimizin vay neler atlatmisiz dicez

Son düzenleme:

Aynen bende de öyle oluyordu.. şimdilerde biraz daha rahatım. Meseleler halloldukça insan rahatlıyor.. Allah yardım etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…