canım rahat ol ben düğünden bir geçe önce eşimi aradım ben evlenmicem seninle vazgeçtim senle evlenmek falan istemiyorum dedim . bu tür korkular normaldır .
sonucta bütün hayatın değişecek ama emin olabilirsin hayatın en güzel zamanlar eşinle birlikte yaşayacağın
ben eylülde evlendim ve bana inan ilk aylar çok zordu ... ama son 2 aydır okadar güzel zamanlar geçiriyoruz kiii anlatamam sana
inşallah cevabım sana yardımcı olmuştur ... rahat ol herşey olacağına varıyor zaten .. hiç stres yapma kendine içindeki duyguları nişanlınla birlikte paylaş ... içinde brakma ... bu tür dönemlerde birbirinize destek olup idare edeceksiniz .
sonucta evlendikten sonra hep mutluyuz diye olmayacak ... ilk başta çok kavga edeceksiniz, onun yaptı hareketleri gözüne çok batacak... ama herşey geçiyor sevgi ve saygı olduktan sonra herşey olup gider :--)))
inşallah cevabım sana yardımcı olmuştur
Cok tesekkur ederimm :) seninki daha yakinmis ALLAH huzurlu mutlu etsin :)
Hazirliklar devam ediyo ceyizdi gelinlik arayisiydi derken ugrasiyoruz :) icimi saran bu endiseler de olmasa hersey guzel olacak :) sende durumlar ne nasil gidiyor :)
canım rahat ol ben düğünden bir geçe önce eşimi aradım ben evlenmicem seninle vazgeçtim senle evlenmek falan istemiyorum dedim . bu tür korkular normaldır .
sonucta bütün hayatın değişecek ama emin olabilirsin hayatın en güzel zamanlar eşinle birlikte yaşayacağın
ben eylülde evlendim ve bana inan ilk aylar çok zordu ... ama son 2 aydır okadar güzel zamanlar geçiriyoruz kiii anlatamam sana
inşallah cevabım sana yardımcı olmuştur ... rahat ol herşey olacağına varıyor zaten .. hiç stres yapma kendine içindeki duyguları nişanlınla birlikte paylaş ... içinde brakma ... bu tür dönemlerde birbirinize destek olup idare edeceksiniz .
sonucta evlendikten sonra hep mutluyuz diye olmayacak ... ilk başta çok kavga edeceksiniz, onun yaptı hareketleri gözüne çok batacak... ama herşey geçiyor sevgi ve saygı olduktan sonra herşey olup gider :--)))
inşallah cevabım sana yardımcı olmuştur
halbuki herkes cicim ayları der durur değil mi? hiç alakası yok, evliliğin ilk ayları alışma dönemidir. çiftlerin beklentisi de bu doğrultuda olmalıdır, yoksa hayal kırıklığı kaçınılmaz. insan ne kadar sevip aşık olsa da, evliliğe adapte olmak da zaman istiyor.
Evet aynen öyle ... şuanda çok zor bir dönemden geçiyorum eşimle
naparsam onun gözüne batıyor ve bana kızıyor ... konu açmak istiyorum konu açamıyorum burda :-( çok yardıma ihtiyacım var ama cevremdeki tanıdığım insanlarada anlatmak istemiyorum çünkü hep aynı cevapları alıyorum ayrıl ayrıl ! ben daha 6 aylık evliyim nereye ayrılcam ?? yardım lütfen :-((
ben 2 ay nişanlı kaldım stresten 2 ayda 7 kilo vermiştim
canım tam olarak ne sorununuz var? evlilikte ilk aylar alışma aylarıdır bence. ayrılmak da neymiş? daha bismillah yani. ayrıntılı yazarsan elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım
Selamlar..
Mayista dugunum var ve bir senedir de buna hazirlaniyorum. Dugun yaklastikca bi stres aldi beni. Normalde evin butun islerini ben yapmama ragmen sanki evlenince hic bi sey beceremeyecekmisim gibi geliyor. Ozguvenim azaldi. Herkeste oluyor mu bilmiyorum ama gunler yaklastikca bu dusunceler beni iyice skmaya basladi..
canım stres elbet oluyor ama elinden glen şeyler için kendini strese sokma yeterince gerginlik var zaten herşey iyi güzzel olsun diye bunlarla yorma kendini yaparsn sen :)
Selamlar..
Mayista dugunum var ve bir senedir de buna hazirlaniyorum. Dugun yaklastikca bi stres aldi beni. Normalde evin butun islerini ben yapmama ragmen sanki evlenince hic bi sey beceremeyecekmisim gibi geliyor. Ozguvenim azaldi. Herkeste oluyor mu bilmiyorum ama gunler yaklastikca bu dusunceler beni iyice skmaya basladi..
iki ay kaldı iyice stresliyimAllah evlenenlere yardım etsin..
Canım hayırlı uğurlu olsun. Benim de düğünüm nasip kısmet olursa mayısta. Ben de senin gibi çok gerginim, sinirliyim. Bu şeyleri düşünmekten 3 günde bi nişanlımla tartışıyoruz. Bu yol çok meşekatli. ALLAH cümlemizin yardımcısı olsun
canım tam olarak ne sorununuz var? evlilikte ilk aylar alışma aylarıdır bence. ayrılmak da neymiş? daha bismillah yani. ayrıntılı yazarsan elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım
Sağol canım sana da hayırlı olsun :) Bizde ara ara tartışıyoruz. Düşünmekten çok yorulum artık.. Allah yardımcımız olun..
hayırlı olsun cnm bende yemek yhapmayı bilmiyorum öğrenemicm diye çok korkuyorum çorba yaptım geçen sulu oldu tencereye bahane buldum tekrarr yaptım olmadı bende tırsıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?