Selamlar..
Mayista dugunum var ve bir senedir de buna hazirlaniyorum. Dugun yaklastikca bi stres aldi beni. Normalde evin butun islerini ben yapmama ragmen sanki evlenince hic bi sey beceremeyecekmisim gibi geliyor. Ozguvenim azaldi. Herkeste oluyor mu bilmiyorum ama gunler yaklastikca bu dusunceler beni iyice skmaya basladi..
canım hayırlı olsun az kalmış seninde emin ol hepimizde oluyor bu tarz kaygılar ama çok üzerinde durma bence tadını çıkartmaya bak neticede aynı duyguları bi daha yaşamıcaz :)
Selamlar..
Mayista dugunum var ve bir senedir de buna hazirlaniyorum. Dugun yaklastikca bi stres aldi beni. Normalde evin butun islerini ben yapmama ragmen sanki evlenince hic bi sey beceremeyecekmisim gibi geliyor. Ozguvenim azaldi. Herkeste oluyor mu bilmiyorum ama gunler yaklastikca bu dusunceler beni iyice skmaya basladi..
Hayırlı olsun canım.. inşallah herşey çok güzel olur :) benim de 6 nisanda düğünüm, heyecan stres fenaahazırlıklar nasıl gidiyor?
Öncelikle hayır olsun... aynı duyguları bende yaşıyorum yalnız değilsin :) Zaman zaman çok kolay gelen ev işi yemek vs bazen çok zor ve gücüm yetmiycekmiş gibi geliyor. Sürekli duygu değişimi yaşıyorum. Bir duygusal bir stresli oluyorum. Biraz mükemmeliyetçi yapım var bir şeyi yapıyorsam ya tam yapmalıyım hakkını vermeliyim ya da hiç yapmamalıyım. Her türlü yemek yapmayı bilmeme rahmen ya beğenmezse ya aç kalırsa ya evi çekip çeviremezsem ya yorgun anıma denk gelir de ihmal edersem düşünceleri kaplıyor beynimi. Evet evde annemize yardımcı olmaya çalışıyoruz ama zorunluluk yok ve tamamen bizim sorumluluğumuz değil. Ama çok severek ve seçerek evleniceğimiz insanı rahat ettiremezsek sorumluluklarımızı yerine getiremezsek diye oluyor sanırım bu düşünceler. Üstelik çalışma hayatınız da olacaksa hem ev hem iş nasıl olur yorgun olursam düşünceleri olabiliyor.
Karşılıklı anlayışla her türlü zorluk yenilir diye kendimi böyle durumlarda frenliyorum. Eee bir de aileden ayrılma durumu da eklenince stres büyüyor ama unutmayalım sevdiğimiz ve hep yanında olmak istediğimiz insanla hayatı paylaşabilme fırsatı da her şeye değecektir ve anlayış da olursa üstesinden gelinmeyecek bir şey olmaz
Selamlar..
merhaba öncelikle hayrlı olsn cnmm =)
bende böle bi stres yok şuan bende her şeyi, yapablrim gbime geliyor.. amaan 2 kişinin de yemeğini işini yapamıcaksam diyorum kendi kendime =))
send estres yapma bence =)
şuan bende başka stresler var hazırlıklara tam anlamıyla başlayamadık vee sinirlerim çok bozuk
Herkese merhabalar okudum da yazdıklarınızı kızlar ben cok rahatmısım :) aman aman yemek yapmayı da bildiğim söylenemez bilirimde çesitim azhayatım boyunca ya okudum yada calıstım eve geldıgımde hazır oldugundan banada pek fırsat kalmadı acıkcası artık deneme yanılma yontemıyle ogrencez kocacıgı maruz bırakcaz denelere ama olsun dert etmyeın herkes zamanla halledıyo ben etmıyorum sahsen
Selamlar..
merhaba canım benimde düğünüm mayısta bend 1 senedir hazırlanıyorum ve yalnız değilsinn bende senın durumundaym düğün olsun diye heyecanla koştururken zaman azaldıkça içimdeki stres ve korkuda artıyor aynı senın gibi düşüncelerim internetten bayağıda bakındım evlilik sendromu bu genel olarak hemen hemen herkes yaşıyormuş umarım bi an önce geçer:105:
Evlenmeden önce evde pek iş yaptığım yoktu. Ama evlendikten sonra ben kendime inanamadım ki siz bir de her şeyi yapıyormuşsunuz. Sakın dert etmeyin. Eşiniz de destek olursa sıkıntı yaşamazsınız.
Ama bir de şöyle bir şey var, her şeyi bildiğiniz için çok fazla takılabilirsiniz. Daha temiz evDaha çok ev işi Daha uğraştırıcı yemekler diye kendinize yüklenirseniz o zaman sıkıntı yaşayabilirsiniz. Rahat olun üstesinden gelirsiniz :)
Selamlar..
INSAALLAH.. Ama bi turlu atamiyorum bu duygulari icimden...evlendikten sonra zamanla geçer tatlım merak etme sen hepimiz geçiş dönemindeyiz haliyle bu tarz kaygılar normal :)
Rabbim yardımcımız olsun..
Tatlı bir heyecan oluyor ama bazen insan derin endişelere de kapılıyor..başka bir şehre gidecek olmanın etkiis de var bende.. aileden ayrılmak.. sanki orada kimsesiz olacakmışım gibi geliyor
Bi tek bende olmadıgına sevindim açıkcası :))
İNŞAALLAH çok mutlu olursun :)
amin aminn canım hepimiz çk mutlu oluruz inşallah.. yeni bir hayat başlıyor bizim için nede olsa anneden babadan uzaktayız başka şehir başka mahalle ne farkeder ki... hangi şehre gidiyosun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?