Düğün tarihim belli oldu !!!

tşkler cnm a.s.
evet bizim gelin söylemiş konu acıptaa ben baska konuda haber verdimdi

allah mesuuudd bahtiyaar etsinn.a.s.

az kalmış hadi gözün aydınn.ömür boyu mutluluklaaarrr :1hug::asigim:

Çok mutluyum kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :sm_cool:
Dügün tarihim belli oldu 27 temmuzda hayırlısıyla inş :asigim:

ayy canım ya.hayırlı olsun.umarım çok güzel olur düğünün.benimki çok berbattı.hayatımın en kötü gününydü umarım seninki çok güzel olur.bu arada sivas merkezdemisin.bnde sivasta yaşıyorumda...hihoyyyt

canım neden ßerbattı düğünün merak ettim kaydirigubbakcemile2

yaa 28 temmuz a karşı içimde bi sempati war..en sewdiim tarihin geliniiiii zemuszemus

canım neden ßerbattı düğünün merak ettim kaydirigubbakcemile2

yaa 28 temmuz a karşı içimde bi sempati war..en sewdiim tarihin geliniiiii zemuszemus

YA BERBATTI İŞTE.EŞİMLE 4 YILDIR O GÜNÜN HAYALİNİ KURUYODUK.AMA İNSANLAR SAĞOLSUN HERŞEYİ BERBAT ETTİ.O KADAR KÖTÜ Bİ GÜNDÜ Kİ GELİNLİĞİMİ BİLE KENDİM ÇIKARDIM ÜSTÜMDEN.HERŞEY İÇİMDE BİR UKTE OLARAK KALDI.O GECEYİ SADECE AĞLAYARAK GEÇİRDİM:çok üzgünüm:

allah mesuuudd bahtiyaar etsinn.a.s.
az kalmış hadi gözün aydınn.ömür boyu mutluluklaaarrr :1hug::asigim:

tşkler ablacım a.s.
amin inş
tşkler cnm inşallah hersey cok güzel olur :asigim:
merkeze gelin gelcem evet a.s.
tşklerrrr yerimseniben
hayırlı uğurlu olsun tatlım..
tşkler cnm :1hug:
tebrik ederim canım...
darısı bana ve tüm bekarların başına...

tşkler cnm a.s.
amin inş :lepi:

tebrikler canım....Allah tamaına erdirsin inş...
bir ömür mutlu olun hiçç ayrılmayın inş...a.s.

allah tamamına erdirsin.... bu günler çok güzeldir, tatlıdır... birbirine kavuşma heyecanı vardır... kıymetini bilmeli ve tadını çıkarmalı......... mutluluklar.............. opuyorumnanaktan a.s.

allah tamamına erdirsin.... bu günler çok güzeldir, tatlıdır... birbirine kavuşma heyecanı vardır... kıymetini bilmeli ve tadını çıkarmalı......... mutluluklar.............. opuyorumnanaktan a.s.
tşkler cnm a.s.
amin inş :asigim:
allah hep mutlu etsin
tşkler cnm :1hug:
hep mutlu olursun inşallah arkadaşım sende katıl aramıza burası başka bi dünya :sm_cool:

inşallah :Saruboceq:
tşkler cnm katılıyorum :asigim:

hayırlı olsun canım
sonunda gelinimizi sivasa getiricez öylemi

şimdi ne kadar telaşlısındır
ıns guzel bı sekılde herseyın ıstedıgn gıbı ollur
gelınlıklı reesmınıde goruruzz ınss
sadakat sevgı saygı ıle harmanlanmıs bı omur ask dolu evlılık yasamanı rabbımden dılerım...

allah mesut etsin canim hemsom, tebrik ederim Şeniz en kotu gunun bu gunlerin mutlulugunda gecsin ins :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…