kuzlar ya ben şuan negatifimm çok moralim pek yok nişanım olalı 3 ay oldu düğün tarihi normalde konuşulur nişan Esnasnda ama kayınbabam la benm ailem şu şekilde konıştular 2 bayram arası yaparız yani 2018 haziran temmuz gibi en geç ama bence bu zman bile çok az çeyiz vs. İçin artı bir gün bile yok şimdi bakıyorum çevremdekilere daha adamlar söz yapmadan düğün tarihleri bile belli .. benim ailemede söyleyince biz kız tarafı olarak gelin kızımızı alın diyemeyiz kayın babamın konuşması lazımdı diyolar e onlarda çok haklı.. nişanlımn babası çok galesiz umursamaz onada diyorum ki ailene söyle kendilerini ayarlasınlar nişanlımda bana kızıp bagırıyor bir şeyi bir kez söyle diye ama adam galesiz yazında benim pram yok düğün yapmam der ortada bırakır diye kendimizi garantiye alalım diyorum adam bana bagırıyor ne saçma ya ben napyım kızlar bana bi fikir verin şuan sessiz kalmak istiyorum ama içim içimi yiyor bak kaç kez dememe ragöen adam ailesiyle konuşupta bana haber vermiyor neymiş zamanı gelince yaparız ailem ne kadar kredi çekerse ona göre düğün yaparız önemli olan bizim evlenmemiz altın eşya değil bu kadar dört dörtlük isteme herşeyi vs diyor hep