- 4 Şubat 2015
- 6.052
- 12.269
- 248
- Konu Sahibi hasbeenandgone
-
Evet eşim de öyle diyor teyzesi ne takmıştı filsn2. Evliligi yapan gelininiz degil mi? Yegeninizin 3. Evliligi. Gelin bir seyler beklerse kendi ailesinden bekler esininkinden beklemez ki. Ben sahsen esimin teyzeleri halalari ve onlarin cocuklari bize ne takti hatirlamam bile. Hatirlasam da sebebini dusunup 2.evliligime mal edip de uzulmem
Evet gelinimizin 2. X in 3. Evliliği2. Evliligi yapan gelininiz degil mi? Yegeninizin 3. Evliligi. Gelin bir seyler beklerse kendi ailesinden bekler esininkinden beklemez ki. Ben sahsen esimin teyzeleri halalari ve onlarin cocuklari bize ne takti hatirlamam bile. Hatirlasam da sebebini dusunup 2.evliligime mal edip de uzulmem
Yegenlerin kac yasinda sen kac yaşındasın merak ettim masallah yani belkide senden büyük yiğenin var
Bu konularda ben yamyam olabilirim kızmayın hanimlar ama teyzem dayımın kızına set takıp bana bilezik takmıştı. Onun uzuntusu olsa gerek ki bana kahvaltı takimi falan almak istedi kabul etmedim. Hatta aldı yanlis gondermisler internetten geri gönderdik. Ben bozulmustum. Annemde abisinin kızları için ölür biter. Sinirlendim yine bak.
Sen x in karısına burma al bence 10 gram. 2300 civaridir. aşar mı bütçeni?
İşte ben de böyle düşünebilir diye hesap ettim de iki burma 4600 lira canım ya. O biraz fazla bütçeme bi de eşim gereksiz diyor aileme soramadım bile onlar da gereksiz bi davranış dicekler.
Bi kaç senin gibi düşünen olursa fikrim değişebilir bütçeyi zorlarım belki en büyük korkum birinin kendini kötü hissetmesi. İşte ben düşük profilliydim 2. Evliliğimdi çocuklarım vardı bana değer verilmedi. Diğer taraftan da 4600 lira hem eşimi ikna etmeye çalış hem aileden bi ton laf ye. Onun yerine şuna destek olsaydın filan. Bilmiyorum ki. Özellikle 2. Evlilik yapanlar ilk evlilik yapan eltilerine bakıp üzülüyorlar mı yoksa işin raconu böyle mi onu merak ediyorum. Bi kez evlendim eltim de yok kıyaslayamıyorum kendi hayatımla
İşte o zaman durumlar uygun değildi seni ayırmak istemedim dicem ama aynı hediyeyi almak koşuluyla o da 4600 liraBende 1 kez evlendim eltim de yok açıkçası bende kiyaslayamiyorum ama benim cevremde eltiler hep bir yarış halinde biri bir araba alıyor,oteki ayni arabadan alıyor falan. Babam bile farketmis erkek haliyle onlar yaris halinde diyor. Yani seni zorlayacaksa ceyrek ya da yarım al. Tabi suda var nasil vercen ne dicen ki zamanında takmamissin sonucta
Haklısınız tabii ki işte eltiler birbiriyle kıyaslıyor ya o yüzden üzülür mü eskiyi hatırlar mı bilemedimSizde çok abartmışsınız olmuş bitmiş gitmiş ,yeni evlenene yapın olsun bitsin ,o zaman o kadar varmış öyle yapmışsınız ,tutmuş 3. Evliliği yapmış siz adamın sponsoru musunuz devamlı altın takacaksınız ,
Dert mi arıyorsunuz kendi kendinize
Boşver para tak X bişe dicek olursa şakayla karışık şimdiye kadar sana bi bilezik parası taktım oğlum bu 3. Düğün bilmem farkındamısın de takıyı zaten yeğenine takıyosun x in eşiyle bi alakan yok alınmasını gerektirecek durumda yok boşuna kendini sıkıntıya sokma bu hızla o zaten 5. 6. yı da alır
Kiz ben baktim 2300 den daha fazla internette. Baya kulfetli olcak gibk sana.İşte o zaman durumlar uygun değildi seni ayırmak istemedim dicem ama aynı hediyeyi almak koşuluyla o da 4600 lira
Diğer seçenek ev hediyesi altın götürme ama çalışıyorum haftada bir gün iznim var evlerine gidersem x in daha sonrasında borç isteyeceğinden korkuyorum çok rahat kandırabilir beni.
Diğer ablam hiç mi hiç görüşmüyor x le. Düğününe de gelmedi bile. Bu fikrimi açamıyorum o yüzden. bense gelinimiz üzülür diye taktım kafaya. KK ya güveniyorum çoğunluğa göre karar vercem.
Tabii sarışıncım Altın çok arttı. Evet belki de beni sevmiyordur sorgulamadım ama benim yüzümden kendini kötü, bi kenara itilmiş, 2. Sınıf muamele görmüş hissetmesin. Benim sevgi dolu kalbim yeğenime de yeter. Sen de çok ilgilendin seni de takip ediyorum hep. Seni de çok seviyorum tanımasam da....Kiz ben baktim 2300 den daha fazla internette. Baya kulfetli olcak gibk sana.
Aran iyimi yigeninle bak aklima bise geldi benim,benim esimin teyzesi var esimden 8 ya da 9 yas kadar büyük esim onu hic sevmiyor. Hatta daha demin internette gördü igreencler dedi. Bende kim dedim? Hepsi dedi (teyze teyzenin kocasi cocuklari) dedim günah cocuga igrenc deme. Bizim düğüne gelmedi eşime para vermeye çalışmış sonra gordugunde ilerde ev alırsınız katkım olsun vs demis esim kabul etmemis. Sagol teyze demis. Senin yegen arsız herhalde güldüm ama.kizma. bende biraz öyleyimdirinsan yigenine kıyamıyor da babamda yigenine neler neler yapti ergenliginden beri. Belki istemez borç ya. Bise olmaz bir gunluk izinde gidiver bir çeyrek al zorlarsan yarım da olur . Kiza yar etmezmi dersin elinden alır mi? Ay cok karişik isler ya
İşte o zaman durumlar uygun değildi seni ayırmak istemedim dicem ama aynı hediyeyi almak koşuluyla o da 4600 lira
Diğer seçenek ev hediyesi altın götürme ama çalışıyorum haftada bir gün iznim var evlerine gidersem x in daha sonrasında borç isteyeceğinden korkuyorum çok rahat kandırabilir beni.
Diğer ablam hiç mi hiç görüşmüyor x le. Düğününe de gelmedi bile. Bu fikrimi açamıyorum o yüzden. bense gelinimiz üzülür diye taktım kafaya. KK ya güveniyorum çoğunluğa göre karar vercem.
Çok teşekkürler iyi düşünceleriniz için. Tek derdim kimse mutsuz olmasın akrabalık konusuna da inşallah diyelim hayat bu belki yollarımız kesişir. hayat felsefem para bulunur insan kalbi kırılmaz şeklinde. Yoksa 2000 lira atla deve değil nolacak gelir de gider de....Umarım hepimiz iyi insanlarla karşılaşırız.... burdan çıkarımım düğünde hediye takmanın garip kaçacağı şeklinde oldu. Ev hediyesini altın olarak gelinimize vericem düğünden önce hem düğün onlar için de masraf demek faydası olur hem bana karşı bi burukluğu varsa da giderir inşallah...onu bunu bilmem de siz ne kadar ince düsünceli, naif bir insansiniz.Keske akrabam olsaydiniz.Adalet duygunuza da hayran kaldim.
Takıcam zaten öyle karar aldım hatta safsarışının dediği gibi yapabilirsem yarım....Eğer durumunuz müsaitse, ki anladığım kadarıyla müsait, bilezik değil ama bir çeyrek altın takabilirsiniz.
Çünkü içinize dert olmuş. Dert olmasaydı sorun olmayabilir derdim ama sizin rahat etmeniz daha önemli.
Bir çeyrek altın sizi çok zorlamaz diye düşünüyorum.
Evet karşıdaki kişi sorumsuz ama zaten evli çiftlere takılan takıları ne yaptıkları onların sorumluluğundadır.
Siz çeyrek altınınızı takın, içiniz rahat etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?